След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 277
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за снимките и коментарите! bouquet И аз си гледах снощи птичките! Wink

Джан с журналисти

нова с Йозлем/Мевкибе

Приятен ден,макар да е мрачен и дъждовен! Hug Hug Hug

# 151
Привет, птички!
И аз, след известно колебание, загледах нашето сериалче по БТВ. Е, дублажът не ми е особено по вкуса, но си наложих да гледам. Надявам се да посвикна. Все пак е много приятно в зимните дни да се прибереш в къщи и да погледаш двама сладури и невероятната химия между тях.
Хубав ден на всички!

# 152
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета!
Аз също искам да гледам сериала по БТВ, но съм на работа по това време. 😭😭😭

# 153
Здравейте!

Злати 🤗
И на мен са ми странни с дублаж след като ги слушах една година в оригинал, но ще си ги гледам всеки ден и с носталгия ще си спомням каква емоция беше в началото ☺

В групата, в която съм във ФБ са качили видео на Джан в някакво заведение на бара - прегръща се и се целува с жена.
Повечето са сигурни, че това е Демет, но на мен по фигура и коса не ми прилича на нея.
Жалко, че съм малко боса и не мога да го кача, но ако Алекс намине съм сигурна, че ще се погрижи.

# 154
Привет! Hug

Атанасова HugКати Hug

Еве Hug,и аз видях видеото и също мисля,че не е Демет! PeaceКачвам го от Контакта...
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456244573%2F138a04968 … l_wall_-132999259

от ИГ Ибрахим и съпругата му Михри в очаване на сина им Али

нов репортаж от TV8 за Ибрахим
https://vk.com/ibrahim_celikkol?z=video-111301309_456239572%2Fd8 … l_wall_-111301309
Скрит текст:
🖥 Новый репортаж сегодня на канале TV8
Двойное счастье Ибрагима Челиккола 💥💥
Возвращение на экраны с новым сериалом "Мой дом" (Evim)
И счастливое ожидание появления на свет сына Али 🙏

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 15:09 от Zlatina3

# 155
Здравейте!:hugs:

Happy Halloween 2019... ScreamJoySunglasses

# 156
За всички, които не могат да гледат Птичките от 18.00 часа

# 157
  • España (Плевен)
За всички, които не могат да гледат Птичките от 18.00 часа
Благодаря ти, Наде. Hug
Не ми се отваря видеото. Трябва ли да се регистрирам, за да гледам сериала или просто като съм в чужбина и нямам достъп?

# 158
  • София
Нашия човек е 🤠 ! 😊

# 159
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! bg

Нова от InstaStory на Демет

снимките започват 15-20 ноември

Приятен есенен ден! Hug Hug Hug

# 160
  • España (Плевен)
Честит празник! 

Видях една стара снимка на Демет, но много красива. Heart

И една от вчера за Хелоуин...

# 161
Честит празник и от мен!

Кати, за съжаление не мога да отговоря на въпроса ти. Нямам представа защо при теб линка не се отваря. Ако искаш, опитай да се регистрираш и виж дали това не е причината. Желая ти хубава вечер.

От Демет е взето интервю след представлението "Моето любовно минало", което е отразено в Aksam. Питали са я за новия й проект, който тя очаква с огромно нетърпение и вълнение. На въпроса дали би участвала отново с Джан Яман в проект, е казала, че не знае какво смятат продуцентите, но ако й бъде предложено би играла с удоволствие отново с него. Ранобудна птичка била проект, в който всички са се раздали на макс, преживели са много хубави моменти, имало е и лоши такива и са се превърнали в семейство и съжалява, че всичко е свършило. Сега гледа към нови проекти, добре е за всеки актьор да изгради повече образи. Ранобудна птичка щяла да остане важен и специален проект за всички.

[/b]

Превод на интервюто на руски
Скрит текст:
После просмотра театральной пьесы "Мое любовное прошлое"
Демет: Здравствуйте, понравился (спектакль), все очень талантливые, актеры прекрасно играли, очень прекрасный был вечер, очень смеялась
Ж: В новом сезоне будете
Демет: Да, начнем в ближайшее время, волнуюсь, надеюсь хорошо пойдет💙
Журналист: вы скучаете по своим законченным сериалам?
Демет: конечно скучаю. Каждый сериал имеет разных поклонников. Это были особенные и хорошие работы для меня.

Журналист: Вот вы сказали про поклонников, Джан Яман имеет невероятную базу поклонников, и куда бы он ни шел, он делает огромный взрыв, как вы оцениваете это?
Демет: "Конечно, это очень хорошо для Джана. Я тоже вижу, какие реакции появляются в социальных сетях и в Инстаграме. Это так лестно. Ранняя пташка принесла удачу всем. Всем актерам. Также и за камерой, насколько я слышала. Это очень лестно для меня, конечно.”
Журналист: какая реакция поклонников на вас? как вас встретят, если вы поедет за границу?
Демет: “я еще не ездила куда-то, я не знаю”.
Журналист: является ли сериал «Ранняя пташка» взрывом для Джана Ямана?
Демет: "У каждого актера есть взрывная работа. Для меня это тоже была особенная работа. Это помогло всем игрокам Ранняя пташка. Они оба были длинными, и они проявили себя очень хорошо. Я в их числе. Так что это была очень хорошая работа, в которую мы вложили много усилий".

Журналист: сможете ли снова встретиться с Джаном Яманом в проекте в последующие годы?
Демет: «Я не знаю, как продюсеры предсказывают это. Конечно, я тоже очень хочу. Между нами никогда не было ничего негативного. Конечно, долгое путешествие было временем, когда все устали. Мы стали семьей с хорошим и плохим на съемочной площадке. Все тоже поняли друг друга. Мы веселились, смеялись, грустили. Конечно, нам было очень жаль, что все кончено. Но мы всегда стараемся как можно быстрее адаптироваться к новым приключениям. Давайте адаптируемся к новым историям и придумаем что-нибудь хорошее. Чем больше историй, тем больше персонажей для нас, конечно, лучше. «Ранняя пташка» останется особенной и важной работой для всех нас».

# 162
  • София
Всички обсьждат  Яман неговите вечери в клуба,видеото с прегрьдки и т.н.Трябва да си припомним за какво се нервехме на майката на Дивит-за намесата и в личния му живот,да си припомним думите на Азис-ще те подкрепя вьв всяко твое решение.Ние сме само фенове ,не знаем как са нещата между тях ,а ако са били двамата и сега са разделени,защо си вьобразяваме че знаем причината.Всеки по различен начин се бори с тьгата и самотата ,едни се изолират и тьгуват сами ,други се втурват в най голямата тьлпа за да си докажат че не са сами но душата им е празна.А не помисляме дори ако  си разделен с човека който харесваш и той почва нов  филм с нов екранен партнюр ще играе и пресьздава любов за която ти мечтаеш,как би реагирал всеки един.Време е да се сьсредочим вьрху играта на Демет и Джан и новите им филми ,а това което не ни допада от личния им живот да пропускаме край нас.Дано са успешни новите им образи и да ни радват и доказват че ги харесваме най вече за артистичните им изяви.

# 163
  • София
Да ви кажа,че загледах вчера сериала по БТВ направо ужас!!😁Часта с партито липсва,превода не може грам да пресъздаде това което ме държа будна с дни за да изгледам сериала.Няма да си го причиня!

# 164
Добро утро! Hug

репортаж с Демет на излизане от театъра на Учанкуш с руски превод
https://vk.com/perevodserialov?z=video-132999259_456244582%2F367 … l_wall_-129912548

репортаж с Джан от Учанкуш
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250146%2F43f55c0f … pl_wall_-60100797

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250152%2Fa3128ef3 … pl_wall_-60100797

Желая ви приятна събота! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 08:16 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт