След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 262
  • 727
  •   2
Отговори
# 270
 bouquet Привет, птички - летящи или клюмнали на клона като мен! Най напред БЛАГОДАРЯ - на тази пиленца, които продължават да топлят нашето гнезденце с кафе, снимки, публикации, мнения! Няма да ги изброявам, за да не пропусна някого.  Hug  Много бих искала да бъда по активна, но освен с личното си мнение с друго не бих била полезна! Цяла година вълнения и трепети, когато гледахме и анализирахме всеки епизод минута по минута. Но и три месеца след това продължаваме да следим нашите любими птички и тяхната реализация - по сами!  newsm78 Не зная какъв свръх човек трябва да си, за да срежеш с един замах хиляди въжета, които са те свързвали с някой! Така ли този красив филм, направен от двама артисти, превърнал се в бестселър за милиони - не заслужава да му се насладят феновете с ПОНЕ ЕДНА съвместна изява!!!  Rolling Eyes Свърши последната серия ииии ... край, наистина край! Пуснахте завесата, затворихте книгата! Добре, решавате да не сте двойката на годината и рeжете всичко от раз! Това ли е начина, по който се защитавате от папараците и чуждо вмешателство?! Печелихте колко награди, вълнувахте толкова сърца - млади и не чак толкова млади, поне заради красивите чувства, които породихте във феновете, според мен трябваше да има поне един, само един общ сценарий някъде - от уважение!  Embarassed Така го разбирам аз, но навярно сред известните личности всичко трябва да бъде друго!  Mr. Green По същия начин беше и с двойката от " Черна любов " - казаха "не сме заедно", всеки създаде свое семейство, но носталгията по техните образи си остава!
 Wink Д и Д също! Джан обиколи Европа, направи си PR, милиони го следват, но запази визията си от сериала -  след хилядите снимки, прегръдки и т.н. не иска да прекъсне връзката си с филма, който го направи секс символ! Деми остана тиха  и тъжна, но заедно с това промени визията си, излъчването си и много премерено поднесе на света марката Panten! Кажете ми някой съмнява ли се в това, че Джан не преживява новата реализация на Демет в новия й филм?  Няма начин да не  преживяват докосването на сърцата си, но общо взето добре го прикриват.  Е, млади са, животът е пред тях, всеки си има своя съдба, всеки сам решава своя казус, но дали красивата любов заслужава тази саможертва?! Колкото до филма - гледам го отново, стигнах до 14 епизод. А това по телевизията с тоя дублаж не го приемам! Но ще продължим да следваме полета на нашите любимци - няма друг сценарии!!! Станах досадна на всички, за това Бай, Бай пиленца!  Joy 

# 271
Хрумна ми, не кой знае колко оригиналната мисъл, че щом всички мислим и пишем по един и същ емоционален начин, че там в РП имаше любов не само между главните герои, но и между главните артисти, значи сме ПРАВИ. Не може толкова много, различни, непознаващи се хора да грешим.
             Всеки от нас има различен допир с любовта, но всички РАЗЧЕТОХМЕ знаците на тази любов между Джан и Демет. И понеже и в живота, както и в киното, хората могат да се "разминат" със своята любов понякога поради абсолютно нелепи причини: с нищо неоправдана гордост, поради страх от отхвърляне и какво ли още не.
              И си мисля и затова споделям с вас, че може би сме ПРАВИ, а да не го правим по най-добрия начин, като ги "предизвикваме" да се обърнат един към друг, да се срещат, а ако вече няма НИЩО по-между им - да си тръгнат, но да не тегне в сърцата им ВИНАГИ, че нещо е минало през тях, но са пропуснали да го задържат...Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 272
Любов е имало, но по пътя един от участниците в тази красива любов се е препънал един/два пъти. После съжалявал, но за по-нежния участник вече нямало връщане назад.

# 273

Дали е имало нещо между тях? Истината я знаят само те, другото е само пеедположения и фенски тълкования. След един етап от живота си всеки е поел по своя път.

# 274
Това, което съм написала не е фенско тълкование, но всеки има право да вярва или да не вярва 🙂🙂.

# 275
Това, което съм написала не е фенско тълкование, но всеки има право да вярва или да не вярва 🙂🙂.

Демо Hug, не съм визирала теб, а общото настроение при мамашите и подобни. Вярно си е, всеки вярва в това което иска. Peace. Аз съм от онези, които не вярваха във връзката им още от самото начало, но това си емое виждане. Сега в очакване на новите проекти. Демет едва ли ще я гледам, не харесвам нито Ибрахим бей, нито Каан Ташанер, колкото и да са добри актьори. Относно Джан, интересно ми е в каква посока ще поеме след казармата, аи чисто по женски съм любопитна каква ще е новата му визия.

# 276
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки и коментарите! bouquet И аз съм на мнението на Славена Hug
и го бях писала преди време след финала на РП! Peace

Нова от InstaStory на Демет

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250543%2F4726b3d1 … pl_wall_-60100797
излизат още снимки от Баку

от Джан....24 ноември,неделя... Мадрид , Испания

Скрит текст:

Приятен петък на всички! Hug Hug Hug

# 277
  • Пловдив
Добър вечер, момичета.

Аз също пиша личното ми мнение и, както и друг път съм писала - никой не ходи  на Малдивите с колега. нещо е станало след това рекламно парти на Деми и Анъл. Демет е разкрепостена, скорпиона е супер ревнив. Тогава дори "чичо" Ибрахим написал лошо срещу "любимата партньорка", след което Джан го блокира.
На мен също много ми е интересен  Джан в новите му проекти, за да видя таланта му. Защото в Птичката той играл себе си от реала, което е лесно. До Птичката не ми направи никакво впечатление с таланта си.
Например Керем Бюрсин още с първите си проекти доказал таланта си и продължава да е звезда именно, като актьор.
Шюкрю също е една безспорна звезда и още преди време е бил забелязан и поканен на играе във филма на . Ферзан Озпетек.
Така, както казват, поживеем и ще видим.
За Деми не се притеснявам, тя е доказала таланта си.
Лека вечер птичета.

# 278

"Да, что такое?"

# 279
Добро утро! Hug Hug Hug

на снимките на ''Моят дом''

Скрит текст:

и реж.Чааръ Байрак

вчера са пуснали известие тази вечер да очакваме първия тийзър

Сибел

Башак

Приятна събота,макар и дъждовна! Hug Hug Hug

# 280
Демет и Биранд, пише че е нова

От Демет
Скрит текст:
"Вы готовы? Есть тема, о которой мне очень нравится говорить, и которая меня очень волнует. Я нахожусь в первой серии подкастов Shokocast, которую Shokopop выпустила на Spotify, и, конечно же, мы говорим о танцах.Нажмите на ссылку в истории, чтобы прослушать мою историю."

# 281
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Демет е поздравила за РД приятел Сюлейман

и Биранд е там

Скрит текст:

Сменят името на сериала ''Моят дом'' на "Doğduğun ev kaderindir"...
Цитат
💥Cериал "Evim" / "Мой дом" в главной роли # DemetÖzdemir e # Ibrahimçelikkol изменил свое название на "Дом, где вы родились, - это ваша судьба" Новое название это цитата, взятая из книги, на которой основана история
P.s.Что-то очень длинно и не понятно

Днес Джан трябва да замине за Испания...

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

# 282
# 283
Джан на летището в Истанбул преди заминаването за Мадрид

от InstaStory на мениджъра на Джан

в очакване на Джан на летището

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250575%2Fb62b2546 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250563%2F47dbd3c8 … pl_wall_-60100797

# 284
Здравейте на всички. Следя ви, когато имам време. Благодаря за прекрасните теми и за подробната информация около героите на този успешен сериал. Публикувах два клипа с интервюта на Джан, съжалявам ако са били публикувани и преди. Радвам се, че темата продължава да е будна благодарение на вас. Пожелавам ви щастлива неделя!

Общи условия

Активация на акаунт