След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 216
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна

Здравейте, пооредяли птичета!  Hug

Вярно, че рядко се коментира вече в темата, но аз не мисля, че няма теми за коментар.  Peace В задграничните си пътувания Джан участва в различен тип предавания и показва различни свои качества. Някои от тези участия вече видяхме, а някои предстои да видим / на 3 януари 2020г /.
  Снощи, малко преди полунощ гледах едно различно предаване по испанската Медиасет, на Карлос Собера. В това предаване Джан се включи, като изненада за една възрастна жена, на която неговия сериал е помогнал да излезе от тежка депресия, след внезапната смърт на дъщеря й. Предаването беше много трогателно. А поведението на Джан беше много мило, уважително и човечно.
  Джан наистина е прекрасен човек! И точно затова хиляди фенове го чакат с часове и на аерогарата и пред хотела, с надеждата да се докоснат до него, да се снимат, или поне да го видят отблизо! 

# 316
Hug

Аз също го следя сериала, на руски. Мисля, че има превод на бг на 1 епизод и част от втори във v-box. Тук в темата някой го препоръча, но не помня кой  Mr. Green.
А ето къде го следя и в конаткта за коментари и новини.
https://vk.com/dizimaniana
Сц и режисьор все още не са избягали от комичното и романтичното за 24 епизода, докато друг Моята сладка лъжа, к ойто следях вече мина към кърпичките и сълзите и не го следя.

И нещо интересно

Тази 75 годишна достолепна дама, синьора Хесус и срещата и с Джан Яман в тв предаването за испанската тв. Нейната история е тъжна, загубила е голямата си дъщеря. Сериала Ранобудна птичка и е помигнал да преодолее до някаква степен своята болка. Не разбрах само на кого са тези думи " Все още плача. Това беше толкова красиво.Реакцията на тази дама когато го видя.Жената е преживяла своите трудни моменти благодарени на Джан. Изгубвайки дъщеря си, тя не е искала с никого да разговаря, но когато е видяла/познала Джан е започнала отново да говори."
Превода е мой от руски.
Скрит текст:
Трогательная встреча 75 летней сеньоры Хесусы с Джаном Яманом на испанском телевидение. Пожилая женщина потеряла старшую дочь...Сериал "Ранняя пташка" помог ей пережить горе.

"Я все еще плачу. Это было так красиво. Реакция женщины, когда увидела его. Когда могла обнять. Женщина пережила свои трудные времена благодаря Can. Потеряв дочь, она ни с кем не разговаривала, но когда узнала Can, она заговорила
".

Около Демет цари някакво творческо затишие.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 19:25 от Slawena

# 317
  • Варна
  Това е много малка част от предаването, в което само участието на Джан продължи към час.

Започна с разговор между Карлос Собера и Джан.
  После се присъединиха другата дъщеря и внучката на госпожата. По тяхна молба се осъществява тази среща.
  Показаха цялата фамилия и разказаха за тъжните събития, случили се в живота й.
  След това се включи и госпожата. Между нея и поръчителите на изненадата имаше преграда в началото.
  (Преди години, Гала водеше подобно предаване по Нова тв.)
  И после се появи Джан.
  Те си поговориха известно време, но срещата им продължи и зад кадър, когато предаването премина към следващите гости. /В един момент ги показаха./

Съжалявам! Но мисля, че видеото беше блокирано във всички страни, в момента на публикуването му!

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 20:47 от Planet

# 318
Joy:HugДобър вечер!:hugs:

Планет, Flowers Hibiscus благодаря, че си отразила тук вълнуващата среща на Джан Яман със сеньора Хесуса.

Както си споменала записът на предаването бе блокирано веднага, но двете части /началото и срещата им/могат да се видят ,  тук, само трябва  да се слезе надолу по страницата.

https://www.telecinco.es/volverteaver/can-yaman-sorpresa-fan-due … 8_2858895202.html  

Ти истински ли си???FlushedJoy

Oт бекстейджа на Voloerte A VER. Heartbeat

P.S. Предполагам , че и тези клипове ще бъдат блокирани, но.Disappointed.. това е положението...Joy

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 21:40 от alex_94

# 319
Добро утро! Hug Hug Hug

Планет HugСлавена HugАлекс Hug,благодаря за инфото и видеата! bouquet bouquet bouquet

нова с Демет зад кадър на снимките на сериала ''Домът в който се роди е твоята съдба''

Демет ще пее в Новогодишната програма ''Гласът на Турция'',както и др. актьори...

преводи на репортажи с Джан от посещението м в Испания
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250785%2Fc7201a1f … pl_wall_-60100797
Скрит текст:
Репортаж про Джана 💫

Репортер: Как бы вы называли себя тремя словами?
Джан: Я не знаю, как называть себя тремя словами, это сложный вопрос. Я не хочу говорить красиво, потому что это звучит самонадеянно. Я думаю, что я хороший человек, я бы назвал себя скромным, приятным и любящим человеком. Я занимался юридической практикой в ​​крупной юридической фирме Прайса Уотерхауса Кооперса. Я был адвокатом. Я работал там в течение 6 месяцев, но я был настолько полон энергии, что мне было скучно, так как я сидел за столом даже 10 часов в день. Так было, что во время отпуска я встретил своих менеджеров, и это началось очень быстро. Я понял, что получаю много любви от Испании через социальные сети и мой сериал "Ранняя пташка", я думаю, что он был очень популярный, как и другие мои сериалы. Поэтому многие поклонники продолжают приглашать меня в Испанию. Я не думал, что Испания сможет превзойти Италию с точки зрения количества людей, как в аэропорту, но там меня ожидали почти 2000 человек. Это было фантастически. В моей стране, в Турции, они не могут этого понять, они не верят в это. Они думают, что я заплатил 2000 человек, для того, чтобы они притворялись моими фанатами. Они не понимают причины этого безумия. Я думаю, им нравится удивительная химия между актером и актрисой, Демет. Эта любовь, как... удивительное проявление любви. Я думаю, что именно эта химия между нами привлекала аудиторию. Это романтическая комедия, богатая импровизациями, возможно, 50-60% сцен были импровизированы. Это очень забавная программа, которая заставляла людей смеяться и улыбаться. Я думаю, что это понравилось. Люди, которые видят сериал, узнают об этом. Я никогда не придерживаюсь строгой диеты, я никогда этого не делал. Но я занимался спортом, физическими упражнениями, играл в баскетбол, занимался спортом с тех пор, как мне исполнилось 6 лет, поэтому моя генетика и моё тело привыкли заниматься спортом. Я очень много работаю, 3 часа в день, 3-4 раза в неделю. Практичный бокс, кросс, самооборона, смешанные боевые искусства и многое другое.

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250784%2F486ab77c … pl_wall_-60100797
Скрит текст:
Репортаж с Джаном 💫

Джана спросили, как адвокат стал актером. Он объяснил, что во время отпуска он встретил своих нынешних менеджеров и начал брать уроки актерского мастерства, так как это послужило бы ему и для своей профессии. Оттуда все быстро развивалось и должно было быть судьба, чтобы он стал актером. Они спросили его, какая была его карьера до сериала "Ранняя пташка". Он объяснил, что его предыдущие сериалы были короче и с меньшим успехом в Турции, но с сериалом "Ранняя пташка", в котором он чувствовал, что он созрел, как актер, он мог бы выразить себя более свободно. Была приятная гармония со своими коллегами из сериала. Между ним и Демет был очень высокий уровень энергии, притяжения. Все ищут историю любви (когда они смотрят сериал), и в сериале "Ранняя пташка" была прекрасная история любви (между Джаном и Санем), даже в Голливуде они не могут сделать это так. Поэтому он считает, что успех сериала обусловлен этим. Они спросили его, есть ли у него что-то общее со своим персонажем. Он ответил, что они разные, он, например, не может носить аксессуары. И ему не нравятся татуировки.
Они спросили его, романтичен ли он. Он ответил, что для того, чтобы быть хорошим актером, вы должны иметь эмоциональный интеллект, вы должны "иметь сердце", чтобы действовать. У него есть коллеги, которые учились в театре, некоторые даже слишком долго, и что они потеряли естественность. Важно передать что-то, и если вы такой даже в повседневной жизни, вы можете передать это через экран. Конечно, в сериале романтика иногда преувеличена, но он пытается быть романтичным даже в реальной жизни. Они спросили его, поражает ли его успех, который имеет сериал "Ранняя пташка" за рубежом. Он ответил, что он поражен, потому что он был более успешным в Италии, Испании и Латинской Америке, чем в Турции. Они спросили его, что он будет делать дальше, какие у него планы на будущее. Он ответил, что снимать сериал в Турции непросто, эпизод длится 150 минут и снимается за 5 дней. Иногда они также работают по 16-17 часов, даже 20 часов в день и не имееют времени, чтобы спать. Именно с августа они закончили снимать и теперь хотят просто отдохнуть и повеселиться. 5 января он отправится на военную службу на 21 день. Ему придется подстричь бороду и волосы. Обычно служба длится 6 месяцев, 1 год, но он заплатит, чтобы отслужить только 21 день. В конце февраля-начале марта начнут снимать новый сериал с совершенно другим внешним видом. Затем ведущий сказал, что есть поклонники, которые предпочитают его с короткими волосами, и поклонники, которые предпочитают его с длинными волосами, и спрашивают, что он предпочитает. Он ответил, что с детства он всегда предпочитал иметь длинные волосы, но когда вы актер, вы должны приспособиться и быть готовыми измениться, например, как Брэд Питт в своих фильмах. Ведущий спрашивает его, готов ли он сниматься полностью лысым в сериале или фильме. Он ответил, что, если для образа персонажа это требуется, то да. Затем, указывая на пресс, ведущий говорит, что это ненормально, и спрашивает его, сколько ему нужно тренироваться, чтобы иметь такое же телосложение. Джан сказал, что за всю свою жизнь он никогда не придерживался диеты, он всегда ел все и с 6 лет занимался спортом. Его тело реагирует на любые виды тренировок, а его вес колеблется от 85 до 95 кг. И то, что на фотографии, которую они показали, он не был супер тренирован. Ведущий в шутку сказал: "Тогда не показывай мне того, где он супер тренирован."

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

# 320
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ново интервю на Джан за Хюриет Can Yaman merak edilenleri anlattı: Demet'le 20'n … mde sevgili olduk

Джан за бъдещия си проект: Ще играя бизнесмен на холдинг. Героят ми ще получи телефонно обаждане от Бейрут два дни преди сватбата. Старият шофьор, спасил живота му преди години, ще го помоли да му помогне да спаси дъщеря си. Той отива в Бейрут, за да плати дълга си. Името на шоуто е “Can Borcu”. Ще имаме много екшън сцени.

# 321
Кой ще бъде новият партньор на Джан Яман?

"Окончателното решение все още не е взето, но актрисата в главната женска роля е взета предвид:

Бенсу Сорал (Мелек от „Изерде“),
Мелиса Аслъ Памук (или Азия от „Вечна любов“),
Елчин Сангу (или Дефне от „Любов под наем ")
Мелиса Шенолсун (или Суде от" Любов под наем ").

Информацията за кандидатките също не беше потвърдена от продукциите. Остава да изчакаме официално изявление по този въпрос."

с преводача от "Telemagazyn"

"Този проект ще бъде озаглавен „Can Borcu“  и ще бъде драма, продуцирана от Фарук Тургут , едно от най-големите имена в турската телевизионна индустрия. Излъчването му в Турската страна ще се осъществи чрез канал StarTV, а продукцията ще се осъществява от плодотворната компания Turgut, Gold Film."

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 13:04 от grozdence74

# 322
  • Варна

Добър да е денят ни, ранобудни птичета!   Hug

Злати  Hug  Благодаря ти, че винаги се стараеш да започнем деня с кафе, хубави пожелания и новини!  newsm51
   Тара_Лежка  Hug Благодаря за интересното интервю!  bouquet

А дали някой може да ни помогне с превод?   newsm17
   Освен, че Джан никога не би обидил "Къванч аби", защото много го уважава и е един от идолите му /в което никога не сме се съмнявали/, много любопитно ми звучи заглавието за отношенията им с Демет!  newsm03

Грозденце  Hug Всички вече се вълнуват от новия проект на Джан, но май най-вече от новата му партньорка?!  newsm78

Не можем да се оплачем от липса на новини.  Naughty
   След края на други сериали, актьорите така се покриват, че феновете се радват, ако видят поне една снимка, веднъж на няколко месеца, а ние протестираме, че  нашият патрон постоянно взривява социалните мрежи и новините - вече няколко месеца след края на дизито! Peace

# 323
Част от интервюто на Джан, където говори за Къванч и Демет с руски превод.

Скрит текст:
Интервью Джана Ямана для Хюрриет 📸

♦ Джан , признайся, сколько денег потратил на поклонников, чтобы они встречали тебя?

Дж.Я : (смеётся). Давай посчитаем,там было минимум 2 тысячи человек. Если каждому заплачу по 100 евро,то тогда мне понадобится 200 тысяч евро. Если сделаю это множество раз,то мне нужно примерно 3 млн евро. Я сын миллионера? Я обычный актёр, который получает зарплату за каждую новую серию. С моей то зарплатой как провернуть такую схему? Если бы у меня было столько денег,я бы купил себе канал.
Про меня пишут,что я сравнил себя с братом Кыванчем. Я очень люблю брата Кыванча, слежу за его творчеством,ни за что не буду сравнивать себя с братом Кыванчем.

♦ А зачем ты тогда сказал :
"Продаются ли сериалы Кыванча,на это нужно посмотреть!" ?

Дж.Я: Европа за последние 5 лет не выкупала сериалы брата Кыванча. В своё время "Серебро" выкупил ближний Восток,он там как раз таки популярен. Никто ничего плохого не говорит. Однако, на Европейский рынок первым вышел проект "Ранняя пташка". Испания впервые выкупила турецкий сериал и это "Ранняя пташка". Потом выкупили другие сериалы с моим участием - "Любовь назло" и "Полнолуние" . Испания как оказалось совсем недавно приобрела ещё и #Ветреный.
Европа вместе с нами открыла для себя турецкие сериалы.

♦ Конечно же в этом есть заслуга ваших любовных отношений..
Дж.Я : Да,мы стали парой на 20 серии. Если бы Демет была снобом,у нас не получилась бы такая химия. Например,у меня по этой причине случались проблемы с моей партнёршей по сериалу "Кто из нас не любил" с Селен Сойдер. А потом после таких проблем возьми и показывай любовь на камеру!
У исполнителей главных ролей должно быть повышенное либидо. ( Либидо – это сексуальная активность, желание сексуальных контактов. На протяжении всей жизни либидо может как снижаться, в силу ряда причин, так и повышаться).
Я всегда говорю,есть категория ,где есть либидо,есть категория ,где нету. Каст нужно собирать исходя из этого! Последние годы у многих известных актёров одни провалы. Почему их сериалы провалились? Потому что у них не было либидо с партнёршами. У тебя будет провал, если зрители смотрят на твою работу и задаются вопросом :
- Они действительно занимаются любовью,или нет?!
Наши сцены с Демет были потрясающие,мы играли в полную силу.

# 324
Привет, птички! 🤗🤗🤗

Кацам набързо, защото дойде и моят ден от годината в който да почерпя.
Още около 50 минути остават от рожденния ми ден 😂
Почерпете се, за съжаление само виртуалноза, а аз се вращам назад да ви изчета защото много изостанах отново.

# 325
Добро утро! Hug Hug Hug

Еве Hug,честит рожден ден! newsm59
Бъди здрава,обичана и щастлива с малката дъщеричка! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Благодаря за споделеното инфо от вчера! bouquet bouquet bouquet

Бирсен е пуснала инфо,че Каан Ташанер напуска сериала и се водят преговори с Енгин Хепилери!Той участва в летния сериал ''Никой не знае'',но героят му ще го убият!Аз го гледам и снощи във фрагмана го дадоха за следваща неделя! Peace
Скрит текст:

Приятен ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 326
 Hug

Злати, Wink

Сладко, мило коте си има Биранд Rolling Eyes
Ева, здраве и любов! bouquet

# 327
Добро утро! Hug Hug Hug

Славена Hug bouquet

Скрит текст:
Сюрприз на съёмках💙
Учитель @alperhocam открывает ютюб канал и первый урок будет с Демет Оздемир

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250792%2Fccc39b26 … pl_wall_-60100797

Приятен вторник! Hug Hug Hug

# 328
 Hug

Задъвкали са нещо Джан Яман заради изказването за либидото и разни се изказват за това Crazy

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-ozge-ozpirincciden-can-yaman … si-prim-veremem/1

Има и още...

И да не забравяме, кой и за какво ни събра в тази вече мнооого затихваща тема.

# 329
  • España (Плевен)
Демет на корицата на списание ♥️

Момичета, благодарности на всички за снимки и инфо свързано с любимите ни герои. Hug

И още снимчици ♥️♥️♥️

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 16:30 от К А Т И

Общи условия

Активация на акаунт