След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 225
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте!
Не видях, днес да е коментирано това:

https://twitter.com/ucankuscom/status/1199590364144963584

Цитирам:
Журналист: Същевременно с вас и КТ (Къванч Татлату) също беше тук (Испания). И имаше много дискусии, че той няма срещи като теб.
ДЯ: Да. Какво да направя, приятели. Така е. Какво мога да отговоря? Телевизионни сериали с мое участие бяха продадени в Испания. Не знам сериалите на брата Къванч дали са продадени тук  Ако са продадени добре, ако не са, нищо не мога да направя. Моите сериали са добре гледани тук, приятели. Ако не се следят проектите на някой актьор, той не може да бъде популярен тук.

Само искам да добавя, че този хвалипръцко е един световно-не известен  смешник и нищо повече! Когато Къванч е бил звезда, и е снимал стойностни сериали и филми, този си е бърсал сополите в полата на майка си.Направо ми се повръща от вида му, и нарцисизма който лъха от него. Злага на визията си на мачо, играе посредствени роли без капка талант. Ама, тези сме ги виждали ..."гръмко-глухи звезди" от ден до пладне.
Дааа... гроздето е кисело за този....

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 20:42 от kamelia741

# 301
Аз съм последния човек, който ще адвокатства на Джано, но това за "хвалипръцкото" ми дойде в повече. Джан беше в Испания по покана на телевизията, която излъчва неговите сериали.  Имаше бурен интерес, защото всичко беше предварително обявено. Къванч на свой ред е бил на частно посещение, което предполага да не "бие тъпана", че отива в Мадрид. А е факт, че сериалите с Къванч се лансират по-добре в арабския свят. Джано се продава по-добре в Европа.

# 302
Много се радвам, че сините очи на Къванч са видени в Испания още преди десетина години. Не съм чула обаче да е поканен на "официално посещение", но пък аз не се интересувам толкова от Киво, така че ще ме извините ако греша. Все пак ние тук се вълнуваме повече от Джан и Демет.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 09:43 от Не се сърди, човече

# 303
  • София
Коментира се изказването на Джан за неговия колега Кьванч,аз лично на три преведени версии го четох и трите превода бяха различни ,като всички представяха думите на Яман за цитат.Може да е ядосан  ,но не мисля че един  артист особено Джан би използвал тези омаловажаващи думи за колега.Според вкуса и предпочитанията на преводача е и превода.От интервюто че с Демет са една от най добрите двойки ,преведен и тиражиран цитат стана най добрата двойка което му донесе с нищо непредизвикан негативизьм.Доказал е че има дар слово  и нека вярваме в добрия му тон а не в  нечии преводи.

# 304
Добро утро! Hug Hug Hug

Камелия,с теб от скоро се засичаме и в друга тема,но тук си влязла....

Алекс Hug,съгласна съм с написаното от теб! bouquet И аз харесвам Киво и съм изгледала всичките му сериали до сега и следя творчеството му! PeaceНо харесвам и Джан от по-късно разбира се след като гледах ''Пълнолуние'' онлайн и продължих с останалите! Peace

нова от Демет

Анъл и Джихан в реклама

Приятен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 08:55 от Zlatina3

# 305
Добро утро и от мен!
Не искам да съм защитник на Джан, аз съм от хората които не разбират съвсем тези визити, но тук сме го коментирали и преди.
Какъвто и да е превода на казаното за Каванч, не смятам, че е обида по никакъв начин. Джан е в правото си да не е запознат на тази тема, като няма какво да каже си казва, че не знае. Какво странно има?

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 09:44 от Не се сърди, човече

# 306
  • ... да усещаш мириса на море ...

Здравейте!
Отскоро следя сериала и ми е много забавен. В него има много забавни/смешни образи, а Джан и Демет наистина са много сладка двойка. Нея съм я гледала преди това в “С Русия в сърцето” (Kurt Seyit ve Şura) и много симпатизирах на героинята и. Него гледам за първи път. И наистина не разбирам цялата “истерия”, която се вихри в Турция, по руските форуми, а доколкото разбирам, и тук Open Mouth. Всеки човек/артист понася славата по свой собствен начин, съобразно природата си. Е, може да има малко повече нарцисизъм, но какво от това? Славата си е негова, да си я носи както може. А, и ако спре да размахва ръце, ще е по-добре Wink.
Репортажите с него, на които съм попадала, са все на улицата, не съм гледала интервю в студио. Имам  предвид, че журналистите го спират когато идва/отива на/отнякъде. Джан отговаря на въпросите им прямо, не увърта и се изказва с уважение за колегите си, независимо дали отговаря на въпроси за Демет, за това какво е казала Хюля Авшар или някой друг. Не смятам, че изказването за Киво е било неуважително. Той каза само, че не знае дали се дават негови сериали в Испания (а и не негова работа да знае каква е програмата на испанските теливизии), трябва да провери, и че не знае нищо за визитата на Киво (няма как и да знае кой, кога и къде е на почивка). Не знам кога испанската публика се е срещнала, със сините очи на Къванч, но Забраненият плод се излъчва по Nova за първи път (заглавие от юни: ‘Amor Prohibido’ será la nueva serie turca de Nova), и сериалът, странно и за мен, съвсем не тръгна с добъ рейтинг, какъвто имa сега. Сериалът с Демет и Джан е имал огромен успех в Испания и благодарение на това са закупени и останалите 3. Това че, Пълнолуние не е на първите места е нормално, едни гледат истории, други гледат плът Stuck Out Tongue Winking Eye (както беше казал Джан, основната публика на ромкомите е женска). Визията на Джан е напълно различна. Може да не е най-добрата атестация за един актьор, но това е истината, което от своя страна е жалко, защото от това, което съм гледала до момента, той се справя напълно прилично с ролята. И за финал една статия на колумиста на Хюриет Дженгиз Семерджиоулу - Фалшива или истинска е любовта (интереса) към Джан Яман? (Can Yaman sevgisi sahte mi, gerçek mi?) Автора изказва факти в подкрепа на двете тези. Ще цитирам последните два в полза на  истината:  Мисля, че е истинска, защото Джан се среща с Хавиер Бардем и това е изключително готино, сякаш нашият е холивудска звезда ... Мисля, че е истинска, защото въпреки че има PR-пръст в тази истоия, нищо не може да бълбука без потенциал (няма дим без огън) ... Така че съм объркан в това, вие решавате ...

пп За първи път влизам в темата и бях провокирана да пиша, защото по принцип не разбирам хейта, а безцелния - още повече. Не съм чела назад, затова ако повтарям нещо, моля да бъда извинена Peace

# 307
Can Yaman ❖ Mediaset Spain Interview ❖ Complete ❖ English ❖ 2019

https://www.youtube.com/watch?v=mPbKGE-jx3k

# 308
HugДобър вечер!:hugs:

Това е интервюто на Джан Яман дадено пред испанската Mediaset на Адолф Орх, линк към , което е пуснала  imagine и както е обяснила с превод на английски .

Още един атрактивен мъж влиза в каста на новия сериал на Демет и Ибрахим, но не се споменава каква ще бъде ролята му.

Джан Нергис, 34-ри годишен, висок - 1,93м., женен, участвал е в сериалите "Опасни улици, "Вълк," "Сладко отмъщение", "Дила ханъм" и 'Майка", бил е основен претендент за главната мъжка роля във "Вятърничев", но отказва в последния момент...

Арабите пишат, че първите сцени на сериала на Демет и Ибрахим са получили много високи оценки от tv8, това било потвърдено от генералния директор Аслъ Чини.
Очаква се тийзърът да бъде излъчен в събота или неделя/30 ноември-1 декември/.
Твърдят , че Демет е много добра в новата, драматична роля, а ролята на Мехди паснала идеално на Ибрахим.
И като дует също били много добри. Очаква се амбициозният проект да се хареса на зрителите.

# 309
Добро утро! Hug Hug Hug

Тара Hug,добре дошла! wavey Засичаме се и в тази тема! Wink

Алекс Hug,благодаря за инфото!Гледала съм Джан Нергис освен в изброените - ''Дила ханъм'',''Опасни улици'',''Майка'' и в първия му ''Въпреки всичко''/Herşeye Rağmen! Peace

Скрит текст:

ето рекламата с Анъл и Джихан за банка "CEPTETEB"...големи скици са  Laughing
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250766%2F464fb020 … pl_wall_-60100797

Приятен петък! bouquet

=================================

Никой не е минал.... Thinking

Добро утро! Hug

Приятна събота! Hug

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 08:12 от Zlatina3

# 310
Да, Злати, никой не е "минал", поне забележимо. Вече сме на 2 страница. И моята теория /глупости, моя!/, че времето/забравата лекува любовните мъки, в това число и фенските такива, е вярна. А и се уморихме от международните маратони на Джан с еднообразен сюжет и липсата на информация за Демет. Колкото и богато и развихрено да е нашето въобръжение ни трябва предизвикателство, нали? ПРИЯТНА СЪБОТА!

# 311
Дари 🤗 благодаря за съвета за Inadina ask /и за пожеланията/ но ще се въздържа. Много съм разочарована че другия сериал, който гледахме свърши и за малко ще си почина от дизитата. За сега ще следя само какво се случва с Демет и другите двама /станаха ми любимци/.

Нали уж сериала на Демет е предвиден кратък с определен брой серии, стегнат. Надявам се че името няма да повлияе на успеха му. Любопитно какво налага промяната? 🤔

ПП: Именно Анастасия ме държи повечето време далеч от вашата компания 😔.

Евелина, привет Relaxed С теб следяхме заедно сериала, който наскоро свърши, и по този повод за да не е спам ще ти споделя съвет за едно сериалче в скрит текст (и за всеки, който се интересува, разбира се Simple Smile )
Скрит текст:
Тъй като последните серии на Навсякъде ти започнаха леко да ме дразнят заради кофти сценария, интереса ми към него затихна. Толкова много сюжетни линии можеха да развият, но както и да е, съсипаха го за съжаление. С голям скептицизъм започнах да гледам "Любов на показ". Е, не съжалявам! Сериала до сега е супер, с доста различен сценарий и си личи, че се стараят да поддържат интереса на публиката без излишно да проточват определени дразнещи сценарии. Играта на всички актьори е на ниво. Признавам си, до момента Чаалар не го харесвах, може би защото не съм го гледала много много, но тази роля му пасва идеално. Поддържат се различни сюжетни линии между второстепенните актьори. И за разлика от последните сериали, в които освен, че сексът е мираж, ами и всякакви такива тематики са табу, то тук не са. Има шеги, бъзици, абе нормални хора. Много е сладък сериала, който го започне няма да съжалява. До момента, вече 24 серии само една не ми допадна, беше много тегава, но края на серията беше щастлив, така че си заслужаваше. Съветвам всеки, който иска да гледа свеж, ненатоварващ сериал да го гледа!

# 312
Ягодка а къде може да се гледа сериала?

# 313
Аз го гледам с английски субтитри, понеже не разбирам руски, но мисля че и на руски го има даже във VBOX.

# 314
Привет! Hug
Нина Hug,и аз го гледам от самото начало през лятото и съм писала в темата за летните сериали кога и по кой канал ги дават!БГ превод няма! Peace

Ако знаеш руски ез.,ето няколко линка за всички епизоди...
 http://great-tv.tv/turetskie-serials/lyubov-napokaz-turetskij-serial
https://turkru.tv/lyubov-napokaz/
и във ВБокса-https://www.vbox7.com/play:8482378177?p=playlist&id=2312990

Общи условия

Активация на акаунт