Не видях, днес да е коментирано това:
https://twitter.com/ucankuscom/status/1199590364144963584
Цитирам:
Журналист: Същевременно с вас и КТ (Къванч Татлату) също беше тук (Испания). И имаше много дискусии, че той няма срещи като теб.
ДЯ: Да. Какво да направя, приятели. Така е. Какво мога да отговоря? Телевизионни сериали с мое участие бяха продадени в Испания. Не знам сериалите на брата Къванч дали са продадени тук Ако са продадени добре, ако не са, нищо не мога да направя. Моите сериали са добре гледани тук, приятели. Ако не се следят проектите на някой актьор, той не може да бъде популярен тук.
Само искам да добавя, че този хвалипръцко е един световно-не известен смешник и нищо повече! Когато Къванч е бил звезда, и е снимал стойностни сериали и филми, този си е бърсал сополите в полата на майка си.Направо ми се повръща от вида му, и нарцисизма който лъха от него. Злага на визията си на мачо, играе посредствени роли без капка талант. Ама, тези сме ги виждали ..."гръмко-глухи звезди" от ден до пладне.
Дааа... гроздето е кисело за този....

И аз харесвам Киво и съм изгледала всичките му сериали до сега и следя творчеството му!
Но харесвам и Джан от по-късно разбира се след като гледах ''Пълнолуние'' онлайн и продължих с останалите! 

. Всеки човек/артист понася славата по свой собствен начин, съобразно природата си. Е, може да има малко повече нарцисизъм, но какво от това? Славата си е негова, да си я носи както може. А, и ако спре да размахва ръце, ще е по-добре
.
(както беше казал Джан, основната публика на ромкомите е женска). Визията на Джан е напълно различна. Може да не е най-добрата атестация за един актьор, но това е истината, което от своя страна е жалко, защото от това, което съм гледала до момента, той се справя напълно прилично с ролята. И за финал една статия на колумиста на Хюриет Дженгиз Семерджиоулу - Фалшива или истинска е любовта (интереса) към Джан Яман? (
Добър вечер!:hugs:

Засичаме се и в тази тема! 

С теб следяхме заедно сериала, който наскоро свърши, и по този повод за да не е спам ще ти споделя съвет за едно сериалче в скрит текст (и за всеки, който се интересува, разбира се
)