След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 247
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Чака..оглежда се...и " схванах се"...

# 286
HugHug

Джан Яман в Испания... Sunglasses

За голямо съжаление и тук нещата не се развиха добре. Angry
Две хиляди фена чакаха повече от 6 часа Джан да кацне на летище Барахас, имаше подготовка, еуфория, възгласи, а атмосферата бе напрегната. В момента , когато Джан излезе придружен от полицаите и тръгна към феновете се оказа, че няма как да се контролират контактите с него , говори се , че са го дърпали, счупили са му очилата... и полицаите  бързо го отведоха навън до колата , която го очакваше...Sad
Така испанките, които много критикуваха италианките за Неапол и Рим се оказаха в още по-лоша ситуация...No Mouth

https://youtu.be/Fm2PmS9NLI0

Видео от мениджъра на Джан от хотел ''Riu plaza"където са настанени.

Фенски страсти...Flushed

Пост от Гювен Яман Joy  " Феновете уплашиха полицията , а тя отвлече сина ми!''...Sweat Smile

Много хора са се събрали пред хотела на Джан... испанците се шегуват, че щом Джунейт е имал неблагоразумието да съобщи в кой хотел ще бъдат настанени, Джан може дълго време да остане в Испания...Grinning
Мениджърът е казал. че Джан няма да се срещне с феновете , защото е уморен и си почива, но никой не си тръгва, а се оплакват, че ги гонят.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 22:12 от alex_94

# 287
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

imagine Hug wavey Славена HugАлекс Hug,благодаря за снимките и видеата! bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:
В нашем сериале персонажа «Зейнеп» играет #DemetÖzdemir

#DoğduğunEvKaderindir скоро начинается на #TV8 📺

статия за сериала
https://magazinmahallesi.com/demet-ozdemir-ve-ibrahim-celikkolun … adi-degisti/1777/
превод ...
Скрит текст:
Статья в газете😊💙
Название нового сериала Evim c Демет Оздемир и Ибрагимом Челиккол изменилось!
Название долгожданного сериала "Мой дом" канала TV8, в котором главные роли исполняют Демет Оздемир и Ибрагим Челиккол, изменилось.
Название сериала "Мой дом", было изменено на "Дом, в котором вы родились, - это судьба".
Смена названия Evim расстроила поклонников.
Новое название сериала было найдено, чтобы подчеркнуть элементы драмы, которые будут проходить внутри сериала.

https://magazinmahallesi.com/demet-ozdemir-ve-ibrahim..

от Джан
''Благодаря много Мадрид,на тази действително безумна,огромна тълпа на летището!На полицаите им беше много трудно,те много нервничаха,опитваха се да ми помогнат,иначе аз бих прегърнала всички вас,извинете за прекъсването!''(мой превод от руски ез.)

Приятен понеделник и успешна седмица! Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 288
  • Бургас
Добро утро! Злати, благодаря за кафето и снимките! Чест прави твоето постоянство! Браво, момиче!

Ах, този Джан! Разбуни духовете на европейските горещи дами! От клиповете не видях да са му счупени очилата от дърпане и хвърляне върху него, но и малко да е преувеличено, пак стига. Със сигурност испанките изпревариха италиянките в класацията за безумни фенки Grinning
Какво ли ще се случи, ако отиде в Русия!!!???? Joy

Най- ми е любопитно в следващия проект на Джан коя ще изберат за партньорка. А, за момиче в живота му даже не ми се мисли... Фенките ще я разкостят...: joy:

Новото име на сериала на Демет нещо не ме кефи! Дълго е! За сметка на това, дано е интересен и успешен. Сигурна съм, че с Ибрахим ще бъдат много химична двойка! Ако и историята им, и сценарият са добри, ще се радвам да гледам прекрасното момиче в драматична роля. Гледах я в Курт Сеит, но не беше тя главната.

Усмихнат и успешен ден на всички!

# 289
Привет от мен!

Злати, благодаря за ежедневната доза кафе с пожелание 🤗
Алекс 🤗 благодаря за всичко, което си споделила с нас

Ще бъда негативна, но отдавна намирам поведението на Джан за безумно. Този мъж не се ли нахрани вече с фенска любов? Какъв човек трябва да си, да обикаляш европейските градове с цел да се промотираш с ясната представа как ще му се хвърлят, ще го дърпат, ще крещят и създават суматоха, всички фенове?!
Ако визитите му бяха по покана на някоя телевизия за интервю или нещо подобно Ок, но това... 🤭
Съжалявам, че толкова си промених мнението за него и ако има намерение да се развива като актьор ми се иска вече да започне да действа в тази насока. Истерията, която предизвиква в момента, няма да му помогне в следващия проект да си изиграе ролята добре.

Не разбрах каква е причината за смяна на името на сериала на Демет? Очаквах да видим тийзъра в Събота, но уви 😔
Нямам търпение да я видя в сериозна роля с друг партньор. По ред мои си глупави причини 😊 не съм гледала никой от старите проекти и на двамата, така че съм в очакване.

Хубава седмица и от мен и дано си стоите повече на топличко 😊

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 12:04 от Evelina Georgieva 604172

# 290
Еви, не се трови мила с негативизъм. Ще поживеем, ще видим до какво ще доведе фенската любов.
Мисля, че Джан е в Испания по покана и за интервю на някой от тв каналите, които излъчват неговите сериали.
Ако можеш да преглътнеш Джан Яман на екран бих те посъветвала да изгледаш "Да обичаш на инат" / Inadina ask
Много весел, лек и забавен сериал. С по-смислен, съдържателен и последоветелен сюжет от Птичката.

Почти на никой по форумите не му харесва смяната на името на сериала на Демет. Може и да носи повече съдържание, но е тромаво и труднозапомнящо се в сравнение с краткото Evim. Тази промяна ме разочарова и като цяло мисля е лош сигнал за успеваемостта на продукцията /показва сложно и непазарно ориентирано мислене на основните фактори - сценаристите и продуцента/.

Много здраве и усмивки на Принцеса Анастасия!

# 291
Дари 🤗 благодаря за съвета за Inadina ask /и за пожеланията/ но ще се въздържа. Много съм разочарована че другия сериал, който гледахме свърши и за малко ще си почина от дизитата. За сега ще следя само какво се случва с Демет и другите двама /станаха ми любимци/.

Нали уж сериала на Демет е предвиден кратък с определен брой серии, стегнат. Надявам се че името няма да повлияе на успеха му. Любопитно какво налага промяната? 🤔

ПП: Именно Анастасия ме държи повечето време далеч от вашата компания 😔.

# 292
Добро утро с тази снимка, вместо кафе.

# 293
Добро утро! Hug  umbrella

Тони HugЕве HugВале Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Скрит текст:
Новое фото Демет😍💙🌸
Фото от актера сериала

Перевод с русского на русский: мужчина на фото Ramil выложил фото и написал текст:
самый красивый человек, которого я знаю, мы снова встретились в новом сериале😊

от официалната страница на сп.Hello
Подпис:Привет от Мадрид!

Днес в ИГ от 14,30 ч. Джан ще отговаряя на в-си
Скрит текст:
#New
Испанский канал обьявил прекрасную новость для фанатов Джана.
" Вы с нетерпением этого ждали и мы сделали это! Джан Яман в прямом эфире! В Instagram, где сможет ответить на все ваши вопросы. 26 ноября, в 14:30!"

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 294
Добро утро с тази снимка, вместо кафе.

Ехааа Simple Smile
Обикновено не пиша, но тази снимка ме накара да ахна. Не всеки ден имаш възможност да се срещнеш с Хавиер Бардем! Малко завиждам на Джан Simple Smile
И като съм почнала да си кажа. Според мен е безмислено да се сравняват Джан и Демет. Бяха прекрасен тандем, напълно равностойни, никой не е засенчвал другия, никой от тях не е казал лошо за другия и се е отнасял уважително. Твърдения, че някой е използвал другия ми се струват нелепи. Кой какво прави след сериала е въпрос на личен избор и стратегия.
Не ми харесва никак цялата еуфория около Джан, но според мен тя е абсолютно целенасочена. Целта на Джан е да бъде забелязан и то от важни хора в европейското и световното кино. Той е красив, успешен, със самочувствие, говори свободно поне три езика и със сигурност иска да избяга от ограниченията на турското кино. Какво са няколко фенски подръпвания ако резултата е филм с Хавиер Бардем? Дали това е правилния начин да го постигне е друг въпрос. Дали Джан е толкова талантлив? Това ще разберем ако му се даде възможност да играе в добра чуждестранна продукциа. В турски дизита вече сме го гледали и явно ни е харесал щом сме тук и го обсъждаме Wink
Защо Демет не е до него питат феновете? Според мен отговора на това е прост. Мисля, че тя би се възползвала с радост от подобна публичност, но има един проблем, не говори езици и поради тази причина тя самата би се чувствала доста некомфортно ако беше с Джан на това 'турне'. Пък и това си е пречка за участие във външна продукция.

Хубав ден от мен!

П.С. Може да интересно за някои. Прочетох, че Айше Кутлу ще е сценаристка на новия сериал на Керем Бурсин, но не помня името на дизито.

# 295
 Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Демет Йоздемир и Ожуджан Коч живеят влюбени?
Демет Йоздемир и Оуджан Коч се забавляваха заедно в Емирган предния ден...

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-demet-ozdemir-ile-oguzhan-ko … -ask-mi-yasiyor/1
Руткаи сигурно е за параван с тях  Whistling

# 296
  • София
Руткаи сигурно е за параван с тях -----  -Не мисля така, и двамата вьрвят по  своя пьт ,но  някак сложно се наслагват нещата при тях.По бурни бохемски нощи от Джан и веднага празнуване на РД от Демет в компания с Биранд.  Публикация за  Искрена любов на Джан и веднага публикация за вечеря на Демет и после и за двамата нищо сякаш публичните им изяви са в контрасинхрон.Аз мисля че това е един огромен балон.Просто Джан изразява някаква радост кьм приятел с чисто приятелска целувка ,а Демет на вечеря обсьжда идеи за музикални изяви кьм новия си филм.Нормално е и за двамата да имат нови врьзки но мисля че те още емоционално не са се освободили от сянката на РП за нови врьзки.

# 297
Hug

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Демет Йоздемир и Ожуджан Коч живеят влюбени?
Демет Йоздемир и Оуджан Коч се забавляваха заедно в Емирган предния ден...

https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-demet-ozdemir-ile-oguzhan-ko … -ask-mi-yasiyor/1
Руткаи сигурно е за параван с тях  Whistling

Така изглежда, след като  Анъл вече го няма. Laughing

# 298
HugHug

Последен ден на Джан в Мадрид, много напрегнат...интервюта, записи и навсякъде фенове...Blush

Джан флиртува с репортерите...Stuck Out Tongue Winking Eye

На летище Барахас и обратен полет за Истанбул.Airplane

# 299
Добро утро! Hug Hug Hug

paterina  HugСлавена HugНайденова Hug

Алекс Hug,благодаря за снимните и вградените видеа! bouquet

Приятна сряда на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт