След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 276
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Добро утро!

Приятен петък! Hug Hug Hug

ПП

Ели Hugе пуснала БГ превод на фрагмана!Благодаря! bouquet

Домът, в който си роден, е твоята съдба
https://vk.com/club113691288?z=video384415937_456239433%2F202fd4 … ost_384415937_629

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 10:47 от Zlatina3

# 437

Whistling Whistling Whistling

На някой ако му се чете- Фарук Тургут за Джан Яман и образа на Джан Дивит, за развитието на турското дизи от полседните 15 години

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-faruk-turguttan-itiraf-can-yam … asiyoruz-41402373

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 18:54 от Slawena

# 438
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Джан представя програмата на Divinity

Писателката Назан Есра Аяноулу коментира тази презентация така (от руски): "Някои все още казват, че той има его. Той представи сериалите на всички свои колеги с нулево его на испански. Джан не трябва да следва ничий път. Неговият път, е негов път. Нека е открит"

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 09:27 от tara_lezhka

# 439
Добро утро!

от фотосесията

видео от магазинно предаване - интервю с Демет и Ибрахим за сериала...

https://www.youtube.com/watch?v=AOGfufek2eY&feature=emb_logo
превод
Скрит текст:
Видео из программы Gel Konuşalım про сериал Doğduğun Ev Kaderindir на канале TV8💙💖

"Сериал #DoğduğunEvKaderindir начнется 25 декабря и расскажет реальную историю жизни, звезды сериала встали перед камерой в эти последние дни.
Несмотря на то, что они готовят зрителей к эмоциональным событиям сериала, они были в очень хорошем настроении во время фотосессии, очевидно, что их энергии соответствовали друг другу, смех не пропал во время всей фотосессии"

Демет: "съемки начали, немного осталось до выхода"
Ж: "Что ждет зрителей?"
Ибрагим: "Каждый найдет в этом что-то свое, я думаю, что это очень искренняя работа. Демет сняла красивый тизер и привлекла большое внимание, думаю, все получится действительно здорово".
Ж: "Какая история Зейнеп?"
Демет: "Она живет в очень бедной семье до 8 лет, ее мама работает уборщицей, я не буду рассказывать, как, но ее отдали богатой семье, чтобы они могли обучать ее, но только по этой причине"
Демет: "Зейнеп мечтает стать адвокатом, когда она достигает определенного возраста, ее бедная мама хочет забрать Зейнеп назад, потому что она боится потерять ее
Ж: дом, в котором ты родился, в твоей судьбе?
Демет: "Видимо, я узнала об этом, когда попала в этот проект. Или, может быть, проект действительно убедил меня в этом, эта история содержит вещи, которые каждый может прожить или уже пережил, я думаю, зрители действительно скажут, что дом, в котором они родились, это их судьба".
Ибрагим: "У Мехди есть свой собственный мир, он хороший старший брат который поддерживает всех и находит работу для всех, любит помогать другим"

Ж: "как они встречаются?"
Демет: "Очень неожиданно, по-настоящему, я была удивлена, когда прочитала это, потому что их пути пересекаются не только один раз, и я думаю, что это самая драгоценная часть, и это будет волновать зрителей"
Демет: "зрителям будет любопытно, что произойдет, им будет интересно увидеть, как они встретятся и соберутся вместе, но они столкнутся с разными сюрпризами"
Ибрагим: "лучшая часть проекта заключается в том, что это реальная история, которая была прожита до того, как мы стали участвовать в ней"

превод на статията с Фарук Тургут за в-к  Hurriyet
на линка,че е дълга за копиране
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_215007

друг преведен откъс за сериалите от Фарук Тургут
Скрит текст:
Отрывок интервью Фарука Тургута на мероприятии "Будущее сектора сериалов" с экспертами отрасли в Университете Ускюдар и бизнес-союз TRT Academy Talks💙

"В последнее время я заметил, что качество романтических комедий перед аудиторией возросло. Я снял три сериала подряд с Демет. Когда сценарий проекта "Ранняя пташка" пришел ко мне, я собирался сделать другой проект для Джана Ямана. Но потом я понял. Я отменил другой сериал, чувствуя синергию, которая будет у этих двух актеров объединенных вместе.
Самая фундаментальная вещь здесь - это дизайн персонажа.
Джан Яман ранее играл в четырех сериалах, но никогда не был таким эффективным. Основная причина этого заключается в том, что мы провели очень тщательное исследование, уделив серьезное время проблеме укладки, волосам, голове, языку тела, осанке, костюмам.
Серьезно, я не думал, что это повлияет на меня, но это слишком сильно повлияло. Сейчас мы переживаем его виктимизацию. Персонаж был очень любим. Персонаж романтической комедии настолько эффективен, что это первый случай в Турции", - сказал он.

Приятна събота! Hug Hug Hug

# 440
  • ... да усещаш мириса на море ...
Vanity Fair Италия: Той беше данъчен адвокат, след което благодарение на "Горчиво сладко“(Dolunay), се превърна в еротичната мечта на милиони жени ...

Can Yaman, da avvocato fiscalista a sex symbol da soap

# 441
Тара, Злати Hug
Да прочета и нещо положително за Джан, не знам колко излязоха от дупките си за да го оплюят и някой да се сети за тях.

# 442
Най-накрая някой от актьорската гилдия в Турция да обясни какво точно е искал да каже в прословутото  си интервю Джан Яман.😎
Белчин Билгин: "Това е професия, в която трябва да накарате публиката да повярва , че между актьорите, изпълняващи ролите има сексуално напрежение,  има химия..."   
Браво на Белчин, не се крие зад псевдо феминистки каузи, а просто обяснява, че това е задачата на актьорите  и ако те са добри, зрителите усещат пресъздадената емоция и химия!

Хакан Гендже е взел интервю  от Демет и Ибрахим , което ще излезе утре в Hurriyet.

Малка част от него.

"Хакан: Какъв тип двойка станахте?

Ибрахим: Една добра според мен.

Демет: Сладка.

Х.: Опишете се един друг, как бихте описали Ибрахим?

Д: Много добродушен и в същото време татко.

И: Нов татко.

Д: Да." 

# 443
Привет!
Не мога да проумея, защо се налага някой да прави разясния , какво,  аджеба е искал да каже Джан Яман в прословутото си интервю? Не сме чак толкова
необразовани, и по нашите географски ширини се използва думата либидо,  няма нужда турската актьорска гилдия да  ми разяснява, какво е искал да каже.
Интервюто му е ясно, конкретно,  разбираемо, а тъй като излиза в печатно издание, предварително съгласувано и подписано от него, за да няма  претенции в съда.
Това, че говори откровени лъжи за продажбите на турските сериали в Европа и конкретно за сериалите на Къванч........,ами да се пообразова малко!
Относно употребата на думата либидо, това е търсен от него ефект, с  цел да засегне конкретни бивши партньорки    - Селин Сойдер и Демет Оздемир.
И ако отношението към първата е продиктувано от конфликта между тях и наложената му глоба от съда, не мога да проумея каква е причината да  иска
да дискредитира Демет, на която до вчера пееше фалшиви дитирамби. Не е много мъжко  да съобщаваш на целия свят,   кога сте станали гаджета с партньорката си, като в предишното си интервю подробно си обяснил, как никога не си се влюбвал. Т.е. след 20 серия, поради високото либидо между нас, ние с Демет........,
На финала на сериала каза: сериала свърши и любовта свърши, което беше повод  за доста негативни коментари по адрес на Демет в турските СМИ.
Много примитивно е да свеждаш успехът на даден филмов проект до либидото на главните герои  и да принизяваш работата на сценаристи, режисьори , останалият каст, техническия персонал и др.

# 444
Уважаема Valeri_Daniel, и Вие решихте да си направите регистрация специално за да споделите с нас мнението си за "немъжкаря" Джан Яман, който не уважава партньорките си. Колко мило🙄! Ние тук четящите и пишещите също знаем какво значи "либидо" и в какъв контекст я е използвал в интервюто, но явно вие знаете значението на думата, такова каквото е познато и в Турция. Та затова се радваме, когато в страната с псевдо-морал и сравнително голям процент необразовани хора се появи някой, който е наясно с истинското значение на тази определена дума, станала повод да сериозна полемика в турския шоубизнес. А относно Къванч, той е талантлив и сериалите му имат своите почитатели извън пределите на родината му, но рейтингът на последния му проект е показателен, че понякога известното име не е критерий за голям успех.
А относно сценария на любимата ми Птичка... какво да ви кажа, беше си "слаба ракия" като цяло, особено след 30 еп. и всъщност въпросното "либидо" държеше повечето хора пред екрана. 
Извинете за среднощното словесно излияние, но ми омръзна от специалисти, базиращи мнението си на преводи най-вече от руски, а такива на това въпросното интервю видях в няколко различни варианта, включително и един превод на български.

# 445
Добро утро. До сега не съм писала, но през всички изминали месеци съм чела всички Ваши постове и съм се чувствала в изключително приятна атмосфера с всички Вас. Точно от BG-mamma т. е.  от Вас разбрах за новия проект "Ранобудна птичка". Стана ми любопитно. Реших да погледна и...буквално "се залепих" за този сериал. Влюбих се в любовта на Джан и Санем. Влюбих се в красотата и на двамата актьори... Бях очарована  от начина по който  контактуваха със зрителите и феновете извън снимките. За мен точно това привличане между двамата, точно породилите се чувства и очарователното поднасяне ме омагьоса. Не случайно и режисьорът Чаари Байрак усещайки този "букет" от емоции между актьорите  ги е оставил да импровизират по време на снимките. Схванал е много бързо кое ще бъде разковничето на успеха и е позволил свобода на актьорите. Нито един сценарист не би могъл да измисли с такава точност точно такова поведение, което видяхме. А и колкото й талантливи да са актьорите няма как, ако наистина не прехвърчат искри между тях, да  пресъздадат този взрив от чувства и да запленят така магнетично толкова много зрители. Джан Яман беше напълно искрен в интервюто си като каза в прав текст това, което държеше пред екрана огромния брой зрители. Истината е, че турската филмова "машина" се опитва да го прегази поради заявените му намерения да се бори  за отчисления и от продажбите на сериалите извън Турция. Аз не смятам, че е целял да обиди някоя екранна партньорка или изобщо актьорите  като гилдия. Всеки от филмовата индустрия  обаче би трябвало вместо да сипе по негов адрес каквато и да е помия да помисли  има ли капацитет... има ли талант да пленява зрителя... успява ли да бъде оригинален и незабравим и т. н. Момчето е умно, красиво, предприемчиво и амбициозно. Успехът му до тук не подлежи на съмнение. Завистта  към
него също. Мисля, че той и Демет са двойка и смятам, че кариерата му в турски продукции няма да му донесе нищо.Не случайно проведе този тур извън Турция.
 Също така смятам, че е талантлив и обаятелен и няма да остане дълго в "немилост".
Приятни празнични дни на всички!!! Живи и здрави да сте!!!

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 07:58 от Spaste

# 446
Добро утро!

Алекс HugТара Hug,благодаря за инфото,видеата и превода! bouquet bouquet

Славена HugДемо Hug

Spaste  Hug,добре дошла! wavey

фотосесия за Hurriyet

интервюто с Демет и Ибрахим направено от Хакан Гендже за Hürriyet....
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/demet-ozdemir- … klamalar-41402871

Приятна неделя! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 08:58 от Zlatina3

# 447
Минавам и заминавам...

Всеки си има мнение и своя гледна точка Peace

И на фона на интервюто на Демет и татко Ибрахим / ако махне мустака по ще ми хареса/ линк към интервю...дълго... на Джан Яман за HELLO и GQ Турция през миналата година

Джан Яман за трудностите в детството си, за възхищението си към Демет Йоздемир, за любовта и за сериала "Свободен дух"

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/12/blog-post_21.html

# 448
Привет момичета!
Нямах нужда от преводи - английски или руски, за да прочета  интервюто на Джан Яман,  както и сънародниците му. А думата либидо е термин от психоанализата,
който на всички езици означава едно и също. Нека да не  обвиняваме  турския народ в псевдоморал,  ниска интелигентност и други грехове, защото все пак Джан Яман работи и живее в Турция, познава страната си и е бил наясно каква буря ще предизвикат думите му. Ако прочетете в турските групи, каква  помия се излива върху Демет,  ще разберете  и какви  са пораженията. По отношение на преводите -  точно в тази тема се използват  преводи, главно от руски групи. Голям смях предизвиква в мен руската админка Софа, която е  само на 16 години, но лъже и манипулира като  дърта.......да не казвам какво. Смешно ми беше как от едноминутна среща с Пилар Бардем,  в която питаше, а май така и не разбра,  кой е Джан Яман, го превърнаха  в борец  за правата на актьорската гилдия в Турция. Защото  това  си бяха чисто фенски измишльотини и никое  сериозно издание не ги публикува. 
Всъщност харесвах Джан Яман,  но  не харесвам това, в което се превърна последните месеци. Славата е тежко бреме,  надявам се той и екипът му да си направят изводите.  Надявам се да има възможност да се развива като актьор, а не като  модел за селфита, защото съм убедена, че една голяма част от фенките, които грубо навлизат в личното му пространство, за да направят заветното селфи, дори не са гледали проектите му.
На вас момичета, пожелавам светли празници, здраве и благополучие в домовете Ви.

# 449
Тази дума либидо, направо я намразвам, хиляди пъти я прочетох...
Не стана ли банално вече? Какво искал да каже Джан, каквото е казал, се е чуло вече, казано е. То той не се обяснява, та всеки друг реши да обяснява и да го защитава или обратното да го хули.

Общи условия

Активация на акаунт