След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 259
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Гледам снимките на Джан и ми се струва вече доста уморен! Няма начин натрупаните проблеми да не му се отразяват! Очаквам с нетърпение постригването на косата и брадата! Време е да покаже тръпчинките и блясъка в очите!
А, Демет излъчва толкова позитивизъм, усещам някаква лекота когато я гледам. Като въздушна ми е ! Браво на това момиче! Някъде беше казала, че усмивката и доброто настроение, които си налага и помагат да преодолява трудностите!

Весели празници, момичета! Бъдете здрави и щастливи!

# 421
# 422
# 423
Вече и официално , начало на сериала -25 декември, а тази вечер фраг!😎

Успех на Деми и екипа!🤟❤

# 424
Привет момичета 🤗

Това, което Нина е публикувала и аз го четох в ТТ. Джан се чувствал много неразбран и наранен от цялата тази истерия, която се случи и най вероятно ще е извън Турция до началото на сериала му.
Също се пишеше, че има нов мениджър, но дали има смяна на някой от другите двама няма информация.

Сериалът на Демет ще се излъчва ли някъде онлайн?

# 425
Doğduğun Ev Kaderindir | 25 Aralık Çarşamba TV8'De

И превод на руски от Софа.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 21:17 от alex_94

# 426
Засега се говори, че само Илкер няма да бъде част от мениджърското дуо.

Сериала на Демет ще се излъчва по tv8. Премиера 25.12. от 20:00 или 19:00 наше време.

Фрага:
https://youtu.be/P7aPYK4rbnY

# 427
Тъкмо видях фрагмана...и сте го пуснали...

Ето и с превод

дом 1-3 (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456244943%2Ff0261a453 … l_wall_-132999259

# 428
Фрага ми хареса, за тепърва почващ сериал и аз като човек който не е чел книгата, съответно и не съм запозната добре с историята. Надявам се да имат висок рейтинг, и да се превежда на български, или поне на английски.
Честно казано, с риск да ме нахулите, като екранна двойка поне на мен изобщо не ми допадат с Ибрахим. Да, на първата фотосесия един до друг- изглеждаха добре, но сега във фрага хич не ми допаднаха, надявам се да се промени виждането ми, но едва ли.

# 429
Харесано от най-големия фен на Демет...Stuck Out Tongue Winking Eye

Демет и Ибрахим.Heart Exl

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:14 от alex_94

# 430
Добро утро!

Да пожелая успех на Демет,Ибрахим и екипа! Party В сряда конкуренти са сериалите ''Основанието Осман'',Любов на показ''и ''Моето име е Мелек''! Peace

Демет и Ибрахим за фотосесията на DoğduğunEvKaderindir(съкратено ДЕК)

Скрит текст:

Джан ....

Приятен ден на всички!

# 431
Добро утро на всички. Демет с толкова сериозно лице в толкова кадри не сме я виждали. Милата обаче хич не може да потисне по природа ведрата си усмивка. Я как се хили задкадрово Simple Smile
За сега от трите откъса драмата на нейната героиня ми изглежда доста измислена. Защото материалното богатство не е това, което определя човека /поне в не в много голяма степен/. Защото нищите духом са такива, в бедност и богатство. Т.е за мен дилема няма - домът е този в който са те възпитали добре, а съдбата - сам си я редиш.
На Мехди дилемата изглежда по-оправдана житейски. "Ако родната ти майка не те обича, как ще те заобича съвсем чуждата девойка?".
Айде ще видим на 25-ти. Денят сряда не е много удачно избран, но каквото такова. Бързат защото на хоризонта се задават още нови проекти.
Колкото и голяма да е зрителската аудитория /важно е населението на Турция, заради спонсорите на рекламите/ пазара е препрепрепрепре-наситен. В момента са към 25 стари и нови сериали. За сезон излизат по 10-тина. Е как в рамките на една календарна година да се родят 55 нови сюжета и идеи, да се измислят 555 различни изразни средства.
Такава вакханалия от сериали като в последните две-три години като че ли преди не е имало. И мисля, че в скоро време нещата ще отидат към свиване.

# 432
Привет 🤗
Тв8 имат ли онлайн платформа или поне в YouTube?

Не ме грабна фрага, не обичам тежките драми, но заради Демет ще започна гледането. Дано сценарият е добър.

demo , някъде четох, че е Илкер, някъде че е Джунейт, а някъде, че е допълнителен трети мениджър. Доколкото съм запозната, Илкер и Джунейт са партньори. И там ще се разбере скоро.

# 433
нови от Демет

Едва ли ще гледам сериала на Демет, нещо тежка драма ми се вижда. Ибрахим преди беше по красив, сега отслабнали ли е не знам, мустака не му прилича...

Джан си е тръгнал от Бразилия, сега очаквам новата му визия.

# 434
Демет Оздемир и Ибрахим Челиккол, бекстейдж.

Общи условия

Активация на акаунт