След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 239
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро! Hug Hug Hug

нови с Анъл

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

# 406
  • ... да усещаш мириса на море ...
Новината обаче се разпространи и даже в Бразилия очакват да го видят в предаването, а той ще прекара уикенда в Гуарарема.
При рускините прочетох, че сериали на Джан Яман не са давани в Бразилия Thinking

# 407
 Crazy Whistling Crazy Whistling ooooh!

Джан Яман от „Свободен дух“ #Onfire се събира с Демет Йоздемир? (Вижте как й се обясни в любов)

Скрит текст:
Джaн Ямaн oт „Cвoбoдeн дyx“ ce cъбиpa c Дeмeт Йoздeмиp.  [smilie=smile3560.gif]Aĸтьopът нaмeĸнa, чe e cĸлoнeн дa ce cъбepe c бившaтa cи eĸpaннa пapтньopĸa, cлeд ĸaтo двaмaтa пoвeчe oт гoдинa нe ca зaeднo. smile3537 B cвoe интepвю, тoй cпoдeли, чe пoмeждy им e имaлo xимия, ĸaĸвaтo нe e cпoдeлял c нитo eднa cвoя ĸoлeжĸa piasyk

Oĸaзвa ce oбaчe, чe и зa двaмaтa e билo тpyднo дa paзгpaничaт личния oт пpoфecиoнaлния живoт пo oнoвa вpeмe. smile3505

„Иcтинaтa e, чe нa нac ни ce нaлoжи дa игpaeм влюбeни дocтa paнo. Зaпoчнaxмe c интимнocтитe oщe oĸoлo 20-я eпизoд нa пopeдицaтa. smile3516 Ho xимиятa пoмeждy ни бeшe бeзcпopнa. newsm10 И c нeя нaиcтинa ycпявax дa влязa в ĸoжaтa нa влюбeн мъж мaĸcимaлнo“, cпoдeли oщe Джaн Ямaн. newsm74

Aĸтьopът oбaчe нeвoлнo yязви дpyгa cвoя бившa любимa – Ceлeн Coйдep. Sad Oĸaзa ce, чe нe yceщaл пoдoбнa xимия пoмeждy им в нoвия cepиaл, в ĸoйтo двaмaтa yчacтвaли. „He ce пoлyчaвaшe. newsm50 Πpocтo нямaшe xимия мeждy нac“, ĸaзa aĸтьopът. Toвa нe мy пoпpeчи oбaчe дa излизa c нeя няĸoлĸo мeceцa и дa я зapeжe, cлeд ĸaтo cнимĸитe нa cepиaлa пpиĸлючиxa. Crossing Arms A любoвнaтa им иcтopия пpoдължи гope-дoлy, ĸoлĸoтo и paбoтaтa им нa cнимaчнaтa плoщaдĸa. smile3502
Ceгa aĸтьopът пpaви oпити дa ce cъбepe c Дeмeт, ĸoятo зapaзя зapaди Ceлeн Coйдep. ooooh! hahaha И aĸтьopът дopи пyбличнo я пoмoли дa мy ce oбaди. newsm34 Πpичинaтa зa тoвa oфициaлнo e нoв cepиaл, нo cпopeд пpиятeлитe мy, тя нaиcтинa мy липcвa и тoй мoжe дa oпитa дa я cпeчeли oтнoвo. mrstraetz

Meждyвpeмeннo Джaн Ямaн ce oбяви  newsm43 #Crazyзa нoвaтa cвeтoвнa звeздa нa Typция. Cepиaлът „Cвoбoдeн дyx“ ce paдвa нa oгpoмeн ycпex в Иcпaния, ĸъдeтo aĸтьopът бe пoĸaнeн пpeди дни. Toй пpизнa, чe нe cтpaдa oт излишнa cĸpoмнocт и ce cмятa зa пo-извecтeн и oт Kъвaнч Taтлaтy. Shocked „He знaм няĸoй филм c Kъвaнч дa e имaл тaĸaвa пoпyляpнocт, ĸaĸвaтo мoят“, bash зaвъpши пpизнaниeтo cи тoй.https://www.kliuki.net/

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 19:46 от Slawena

# 408
😂😂😂
Чие богато въображение роди тази глупост. Така не съм се смяла отдавна .

# 409
😂😂😂
Чие богато въображение роди тази глупост. Така не съм се смяла отдавна .

Не знам чия фантазия е родила това, но и аз се посмях доста. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 410
Здравейте, момичета,
Нова съм в темата.  Моята лудост с РП започна с излъчването на първите два -три епизода по БТВ. Намерих го с БГ субтитри и го изгледах за отрицателно време. Влюбих се в героите. После се влюбих и в актьорите. Само, сценарият на моменти ме изнервяше доста, но...
После потърсих други сериали с Джан. Първо изгледах "Пълнолуние", а след това и "Да обичаш на инат". Мда, ама вторият свърши безумно неясно. Рових, търсих, ама нтц!И така докато си ровех, попаднах на тази темичка. Изчетох я и доста неща ми се поизбистриха.
Радвам се , че ви намерих!  Heart Eyes

А всъщност се осмелих да пиша, защото днес попаднах на публикация на Джан в Инстаграм. Доста прилича на обяснение в любов към Демет, но с автоматичния превод ...

# 411
Добро утро! Hug Hug Hug

Неделина Hug,добре дошла! wavey

Видео Демет в Pantene
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Башак

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

# 412
Здравейте, всички.  ОТ 2-3 дни се зачетох в темата - много интересна.  Специални предколедни благопожелания за Славена, която ми е дружка от друга тема -и, всъщност за всички вас, нищо че не съм ви непозната.

Може ли линк към тая публикация - аз сега погледнах, но не намирам - може вчера да е имало, както пише Неделина.

А всъщност се осмелих да пиша, защото днес попаднах на публикация на Джан в Инстаграм. Доста прилича на обяснение в любов към Демет, но с автоматичния превод ...

# 413
Добър вечер!:hugs:  

В новия сезон на популярното италианското тв предаване “СePostaPerTe”, освен Джан Яман, ще участва Антонио Бандерас , а накрая и Джони Деп.😜👊  

Ново селфи от Демет Heart

От сета на Doğduğun Ev Kaderindir, пишат, че снимат непрекъснато.Movie Camera

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 20:03 от alex_94

# 414
# 415
Добро утро!

Изтрих си последния пост от снощи за да не редактирам! Peace

Демет ще участва в Новогодишното издание на Гласът на Турция

от Саадет,приятелка на Демет

Превод на 2-ри тийзър,който е с Ибрахим/Мехди

дом 1-2 (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456244922%2F12d85bdd2 … l_wall_-132999259

о озвучка
«Мой дом : Дом, в котором ты родился - твоя судьба»🏡 Тизер №2. Русская озвучка
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456242776%2Fc03b8646739e … pl_wall_-46308288

Джан с фенка в Бразилия

Приятен ден и успешна седмица! Hug bouquet

# 416

Злати, Hug

По предварительным данным, сериал "Дом, в котором ты родился-твоя судьба", начнёт трансляцию в среду, 25 декабря, в 20:00 на канале TV8

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 22:54 от Slawena

# 417
Добро утро! Hug

Славена Hug

Аз четох,че до края на годината започват-''Дъщерята на посланика''(вчера) и днес -''HEKIMOGLU''/"Доктор Хаус"! PeaceОстаналите -''Рамо'',Zemheri / Стуж и др.остават за януари! Peace

Демет в рекламата на Пантен

https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … -116464248_214411

Приятен ден на всички!

----------------

Привет! Hug

нова от Демет

по време на снимки от кафето...

Скрит текст:

нови на Джан от Бразилия

Приятен следобед! Hug

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 16:33 от Zlatina3

# 418
нова от Демет и малко  фенско творчество

# 419
Добро утро!

Славена Hug

от Бирсен
Сценарият на сериала Doğduğun Ev Kaderindir се пише от СЦ Ейлем Джанполат заедно с Айшенур Съкъ! Peace

Приятна сряда! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт