След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 218
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, а кога беше карнавала в Рио де Жанейро? Джан и баща може да са отишли да разкършат снага и да оплакват очи Sunglasses

Славе, карнавалът е чак края на февруари...😂 няма как да го дочакат, но и без него ще има много ритми и голяма забава.👌😎

11 декември 2018г.

# 391

Авторката на книгата, по която се снима Моят Дом - Гюлсерен Будаяджиоглу е дала телевизионно интервю.

На въпроса - "Знае ли се кой ще играе във филма?" дава следния отговор:
- "Зейнеп ще бъде изиграна от Демет Йоздемир. Аз я заобичах в сериала Ранобудна птичка, тя ми хареса много.
Наистина, /вече/ започнаха снимки на няколко сцени от сериала. Аз бях на снимачната площадка в този ден.
Много добра актриса, не играе, а преживява. На мен това много ми хареса."

Превод от руски.

Скрит текст:
Видео отрывок интервью писательницы автора книги Gülseren Budayıcıoğlu о #DemetÖzdemir и о сериале #DoğduğunEvKaderindir😍💙

И: Кто будет играть известно?
Автор книги: Зейнеп играет Демет Оздемир. Я ее полюбила с сериала Ранняя пташка, мне она очень понравилась. Правда, начались съемки нескольких сцен сериала. Я была на съемках сериала в тот день. Очень хорошая актриса, не играет, а проживает. Мне это очень понравилось.
https://vk.com/feed?w=wall-116464248_213900

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 20:35 от dariVale

# 392

Авторката на романа, по който е писан сценария на #DoğduğunEvKaderindir, говори за Демет.

Gülseren Budayıcıoğlu: "Демет Оздемир играе Зейнеп .Видях я в EК и много ми хареса. Те започнаха да снимат няколко сцени и аз бях на снимачната площадка онзи ден. Тя не просто играе, тя го преживя. Хареса ми толкова много. "
Hands Plus1Hands Ok HandHeart 

От сета на Демет.

И да допълня и за Джан.

Най-големият телевизионен оператор в Бразилия Globo, съобщи за пътуването  на Джан до Сао Пауло, за което никой не е бил уведомен, но феновете са разбрали.   
Така курортът Гуарарема стана най-известен в Туитър и в Турция научиха за него.

Може би медиите пак ще обвинят Джан, че е платил на феновете си ... а може би и на Globo.
И без това Globo e най-големият конкурент на турската дизи индустрия в производството  на сериали и ето още един повод да  му се разгневят...Wink

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 22:01 от alex_94

# 393
Добро утро с нашия прекрасен "набеден" злодей. Най-после попадна на място, където "либидо" не е мръсна дума, а комплимент /по думи на рускините/.

И нещо смешно за начало на деня:

Заглавие на следващата снимка - "Бразилия от Космоса"

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 07:08 от dariVale

# 394
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за инфото и снимките! bouquet bouquet bouquet

нови...от...

Йозлем

от Башак

от Анъл Челик в Пхукет, Тайланд

Приятен ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 08:42 от Zlatina3

# 395
 Hug

Ознур

Кимия

Санем и фризьор

Не забравяйте, че това, което сте, е благодарение на мислите, които властват в съзнанието ви.
Наполеон Хил

# 396
Добро утро! Hug Hug Hug

нова....Али(Осман)

Приятен петък! bouquet bouquet bouquet

# 397
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте,

Ще ми каже ли някой защо на Осман и Лейля не им се получава и Али напуска сериала?

# 398
Здравейте,
Ще ми каже ли някой защо на Осман и Лейля не им се получава и Али напуска сериала?
Лейля е влюбена в лошия брат.
Осман го осъзнава и се разделят.

А иначе в един прекрасен момент доста актьори напуснаха сериала и действието започна да се развива на друго място и след година време.

# 399
Благодаря за отговора. То това че е влюбена в лошия брат, е ясно. Беше ми странно, защото обикновенно в сериалите накрая "добрите" момичета избират "добрите" момчета Wink

# 400
Ами той лошия стана добър. Mr. Green

# 401
# 402
  • Бургас
Тази снимка напомня времето на ЧБЛ , тогава Ибо и Бирдже си имаха традиция  - всяка седмица се снимаха и пускаха снимката 2-3 часа преди новата серия. Дано и с Демет е така  , но да пречупят снимките през призмата на атмосферата в сериала - би било супер интересно .

# 403
Испанската преса за Джан ... и тук

През уикенда Джан ще бъде гост на водещаста Фатима Бернардес в предаването и "Среща с Фатима Бернардес“ по най-голямата телевизия в Бразилия.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 19:37 от tara_lezhka

# 404
HugHugHug

Демет намеква за нов проект с Пантен.

Цитат
През уикенда Джан ще бъде гост на водещаста Фатима Бернардес в предаването и "Среща с Фатима Бернардес“ по най-голямата телевизия в Бразилия.

Тази новина за съжаление, май е ще се окаже фалшива...Smirk

Веднага след туита на Sebla Özveren, админът на най-голямата бразилска фен група внесе уточнение , че такава покана няма, а просто е било цитирано името му Smirk...

"Не, не ...  бе разказано за него в шоуто, защото градът, в който той трябваше да отиде, Гуарарема,  беше сред най-добрите трендове  в Бразилия ... името му  беше просто бе цитирано , но  не бе поканен."

Новината обаче се разпространи и даже в Бразилия очакват да го видят в предаването, а той ще прекара уикенда в Гуарарема.
Гювен Яман   в отговор на запитване на фенка е писал, че ще бъдат в Бразилия до вторник.

"Казвам тук, ако Джан  Яман да не работи в Холивуд ще напусна професията  
@elifeyilmaz ..."
 Joy

Суперлативи за Джан в чуждата преса.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 20:23 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт