След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 172
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
На турската дизи индустрия и жълта журналистика Джан Яман се оказа най големия проблем и трън в очите. Спирам да чета, следя  какво става, че вече ми идва в повече Crossing Arms

Честит 8- ми декември на всички бивши и настоящи студенти! Едни от най хубавите и безгрижни години в живота на човек.

# 376
  • ... да усещаш мириса на море ...
То и сега някои от големите турски звезди, включват в договорите си клауза да получават приходи от печалбите. Thinking

На мен друго ми прави впечатление, как се опитват да настроят феновете на други актьори и да ги включат в хейта. Вчера поредния клюкар се включи, споделяйки какво му били казали "очевидци" за мнение изказано от Джан Яман за Чаатай Улусой. А репортерите задължително питат, когото "хванат" за мнение за Джан Яман. Един от малкото, които не се поддадоха на тази провокация е Арас, който ги попита дали имат въпроси за него. За съжаление такива като него и Къванч са малко Sad

Скрит текст:
Турецкие журналисты допрашивают каждого актера, который попадается им на пути о Джане Ямане. На этот раз в их цепкие лапы попался Арас Булут Ийнемли, которого они спросили согласится ли он играть в одном проекте с Джаном. Арас попросил задавать вопросы, которые касаются его самого (процитировав тем самым ответ Кыванча Татлытуга), а затем добавил, что он выбирает проект и что прописано в сценарии, то и будет играть. Арас очень гордится тем, что его последний фильм "Чудо в 7-й камере" уже посмотрело 5 миллионов зрителей и, конечно же, это не его заслуга, а работа всей команды. Актер скромно спрашивал у журналистов посмотрели ли они фильм и понравилось ли им и обрадовался как ребенок, когда сказали, что да, смотрели и очень понравилось.
Честит 8- ми декември на всички бивши и настоящи студенти! Едни от най-хубавите и безгрижни години в живота на човек.

Hug Balloon Notes Champagne Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 16:28 от tara_lezhka

# 377
Намериха си хората черна овца и докато не излезе някой нов скандал, няма да спрат да оплюват.
В Турция жълтите новини са на почит.
Сега прочетох пак естествено непотвърдена такава, че Демет го предупредила чрез мениджърите си да не говори повече за нея в медиите.
Джан е изтрил всички от екипа на Птичката без Демет. Дори Чааръ, режисьора, с който правиха и Пълнолуние. Даже е изтрил и снимка с него. Намалил е хората, които следва от 350 на 140 . Бях останала с впечатлението, че той го подкрепя, но ако тази информация, която публикува Алекс е вярна, явно никой няма да се осмели да го направи, за да не влезе под същия обстрел и да рискува да провали кариерата си.

# 378
Добро утро! Hug

Благодаря за инфото с превод за Джан Яман и коментарите! bouquet bouquet bouquet

нова...Демет...

Приятен ден и успешна седмица! bouquet

# 379
Добра вечер момичета 🤗
Днес никой не се е отбил. Злати 🤗 утре да не редактираш 😚
Да споделя нещо ново(старо) от Демет

И точно преди една година... Мили спомени

# 380
Добро утро! Hug Hug Hug

Миме Hug Wink

2-ри тийзър...идвал...

снимка пусната от реж.Чаара Байрак,явно е харесал заснетото с Деми...
Подпис:-Ето това е #DemetÖzdemir!

Отговор:Учител!

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 381
Аз си мислех, че времето и забравата ще ме отдалечат от героите и актьорите на РП, които ме вълнуваха искрено и романтично повече от една година. А то какво стана: беше направено всичко възможно да ме отврати атмосферата след сериала, че почти да заправя вълшебните мигове на нашите герои. "Благодаря" на всички/медии, фенове, мениджъри, сценаристи, стилисти, блогари, инфлуенсъри и откровени злобари и завистници/, които ми помогнаха да се "отърва" от магията на романтичната комедия "Ранобудна птичка".

П.П.Хубаво си казват хората: когато те канят на гости в хола, не си завирай главата в кухнята и в коша с мръсното бельо./това си го казвам на мен/:smirk:Confused

# 382
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kırk Yalan (40 лъжи) с участието на Берат Йенилмез и Джерен Ташчъ, премиера на 20.12.19 Movie Camera

# 383
Привет 🤗🤗
Минавам набързо да постна една прекрасна карикатура на Демет, споделена и от нея

Новият домашен любимец на Демо - Олаф 🐶🐶

Джан пак се покри, сигурно е на дългосрочна почивка вече.

# 384
# 385
Добро утро! Hug Hug Hug

Джан с баща си летели за Бразилия...

Скрит текст:
#Новое

От фанатки из Израиля, её муж летит через Стамбул в Бразилию, куда летит и Джан с отцом 💫

"Так мой муж улетел на работу в Бразилию. Остановка в Стамбуле. Он встретил Джана. Джан сказал ему, пожалуйста, не видео. Так что мой муж сделал селфи и они летели вместе. Надеюсь, что в их 12 часовом полёте мой муж сумел сделать ещё несколько фотографий."
Приятна сряда! Hug Hug Hug

# 386
Привет!😘

Джан вече е в Бразилия.🇧🇷

Бразилките са в еуфория...😂💃💃💃

Паспортът на Джан и визите в него тежали повече от багажа му...😂

# 387
Здравейте, а кога беше карнавала в Рио де Жанейро? Джан и баща може да са отишли да разкършат снага и да оплакват очи Sunglasses

# 388
Здравейте, а кога беше карнавала в Рио де Жанейро? Джан и баща може да са отишли да разкършат снага и да оплакват очи Sunglasses
Февруари някъде.
Има време. Но то там целогодишно могат да плакнат очи. Simple Smile

# 389

Ето звездната прогноза за 2020 г на нашата прекрасна рибка Демет

Риби. Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да открият обич, най-сетне ще срещнат своята съдбовна половинка. Да, това няма да се случи лесно, но след много трудности и предателства ще открият човека, с когото ще изживеят прекрасни мигове. За обвързаните Риби годината също ще е важна, защото ще скрепят отношенията си и ще увеличат своето семейство с поне още един член.

Общи условия

Активация на акаунт