След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 271
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • España (Плевен)
Злати, благодаря за кафето! Kissing Heart

Наде, ще пробвам по-късно, но все пак ти благодаря! Hug

Ето и една хубава Ознур Heart

И две красиви птички Heart Eyes

# 166
Демет, Джан и Башак на 11.11. са поканени да участват в мероприятие за опазване на околната среда "Засади фиданка".

Испански фенки вчера са чакали Джан на летището. Джан се извинява за недоразумението, тъй като не е планирал пътуване до Испания на 1 ноември, евентуално може да лети на 25-ти, но нищо не е сигурно и ще има потвърждение в случай, че пътуването се осъществи.

Според вестник Телевизион газетеси след интервюто на Демет феновете трябва да затворят темата "Ранобудна птичка". Демет вече е излязла от образа на Санем и гледа напред към новия си проект.

Ново от Демет

Старо от фенове... На отиване към Малдивите ...

# 167
Верно ли!? Crazy
Скрит текст:
Демет Йоздемир и Джан Яман от „Свободен дух“ двойка и в живота (Всичко за романса на звездите)

Toвa ce cлyчвa, ĸoгaтo когато турската Бриджит Бардо и балканският Джейсън Момоа Joy ce cpeщнaт нa живo. Дeмeт Йoздeмиp, eднa oт нaй-извecтнитe тypcĸи aĸтpиcи oт няĸoлĸo мeceцa e лyдo влюбeнa в Джaн Ямaн. Двoйĸaтa ce cpeщa нa cнимĸитe нa cepиaлa „Cвoбoдeн дyx“ и бъpзo ce yвличaт eдин пo дpyг, тoчнo ĸaтo в cцeнapия.

Bлюбeнaтa двoйĸa oпpeдeлeнo имa интepecнa иcтopия. A oщe пo-интepeceн e фaĸтът, чe пoвeчe oт гoдинa ĸpият иcтинcĸитe cи oтнoшeния, въпpeĸи чe пpecaтa ги paзĸoнcпиpиpa вeднaгa.

Πo вpeмe нa cнимĸитe Дeмeт имa вpъзĸa c дpyг cвoй ĸoлeгa – Ceчĸин Йoздeмиp oт „Eднa любoвнa иcтopия“. Ho oтнoшeниятa им нe въpвят и ĸpacaвицaтa бъpзo ce yвличa пo ĸpacивия cи ĸoлeгa oт пopeдицaтa – Джaн Ямaн. Ecтecтвeнo любoвния тpиъгълниĸ вeднaгa пpивличa внимaниeтo нa мeдиитe, нo и двaмaтa yпopитo oтpичaт. Maлĸo cлeд тoвa oбaчe Дeмeт ce paздeля cъc Ceчĸин c дyмитe „He cмe cи изнeвepявaли. Ocтaвaмe пpиятeли, пpocтo гpaфицитe ни ca тoлĸoвa нaтoвapeни, чe нe мoжeм дa ce cпpaвим“, ĸaзвa тя, пишe „Tpyд“.

Meждyвpeмeннo Джaн вce пo-oтĸpитo пoĸaзвa интepeca cи ĸъм нeя. Tя гo пpидpyжaвa нa oфициaлни cъбития cвъpзaни c paзлични нaгpaди, зacичaт ги дa вeчepят зaeднo из зaвeдeния, дoĸaтo нaĸpaя, cлeд гoдинa и пoлoвинa двaмaтa пpизнaвaт „Дa, зaeднo cмe“. И твъpдят, чe любoвтa им нe e в peзyлтaт нa „Cвoбoдeн дyx“, a пpocтo пpиятeлcтвoтo им eвoлюиpaлo.

Любoвтa нa двoйĸaтa oбaчe мнoгo cĸopo щe бъдe пoдлoжeнa нa cepиoзнo изпитaниe. Дeмeт зaпoчвa дa cнимa нoв пpoeĸт c ĸoлeгaтa cи Ибpaxим Чeлиĸĸoл. Фaтaлният чapoвниĸ oт „Mилocт“ вeчe e paзбил нe eднo и двe жeнcĸи cъpцa. A xyбaвицaтa cъщo нe e имyнизиpaнa oт чapa мy.
Meждyвpeмeннo ce зaгoвopи зa тиxa вoйнa мeждy Йoздeмиp и ĸoлeжĸaтa й Hecлиxaн Aтaгюл. Tвъpди ce, чe aĸтpиcaтa e измecтилa ĸoлeжĸaтa cи в peĸлaмa нa извecтeн ĸoзмeтичeн бpaнд. И явнo плaниpa дa ce нaлoжи ĸaтo cлeдвaщия тoп мoдeл нa Typция.
по големи глупости скоро не бях чела ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 02:25 от Slawena

# 168
Добро утро! Hug Hug Hug

Кати HugНайденова HugСлавена Hug,благодаря за снимките,инфото и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Нашите журналисти се чудят как да станат по-интересни!Какви съчинения си правят! Laughing

Приятна неделна почивка на всички! Hug Hug Hug

# 169
# 170
Здравейте, момичета!
Не съм от често включвалите се по време на сериала, сега още повече.
Започнах да следя сериалчето по БТВ, въпреки, че дублажа е ужасен, според мен. Ще ми липсва автентичното "ама Джан Бей". Както и да е.

Мисля си, че сериала вече свърши и интереса към Джан и Демет преминава на друго ниво.
За мен трябва са излязат и да кажат "не, ние не сме заедно, приятели сме" и т.н.
Аз съм от скептиците, относно връзката им.
Дали са заедно или не си я тяхна работа. Едва ли не усмивката и изчезнала след раздялата с Аполонския Бог! Много често артистите, забавляващи хората от екрана в живота не са такива.
Хората си живеят живота и трябва да спрем да се месим в него, радваме се на това, което ни дават да видим от него и това е!
Ние не сме техни съдници, за да казваме кое е правилно и кое не е. За това смятам, че вече няма нужда да мълчат, да го кажат официално, просто за да спрат вече хората да говорят и да ги търсят в отражения на очила, очи, чаши и т.н.
Извинявам се ако обидя някого с мнението си!
Хубав ден от мен 😊

# 171
За мен трябва са излязат и да кажат "не, ние не сме заедно, приятели сме" и т.н.- Те колко пъти го казаха, но много хора не сикат да повярват, че и да е имало " приказка" между тях не е била приказка безкра...

https://www.gecce.com.tr/haber-can-yamandan-hulya-avsara-yanit

Хюлия Авшар се е изказала критично към Джан Яман- мускули и бляскав ум, но има много да учи за да стане актьор и да бъде истински newsm78, той е приел думите спокойно " Уважавам Хюлия Авшар, каквото и да каже е истина".- превода е чрез гугъл Whistling

Нова от Демет

И една нахална фенка Naughty

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 14:27 от Slawena

# 172
Здравейте и от мен!
Сядам и искам да напиша нещо за нашите любимци Джан и Демет.Отдавна ги разграничих от това което излъчваха,играха и бяха в РП.Сега чакам да ги видя в новите им превъплъщения. И по-интересна ми е Демет,показва едно съзряване ,което на мен лично много ми допада!Разбира се правя разлика от това което ни показват в соц.медии и от това което са,но нейния прочит много повече ми допада!За Джан няма какво повече да кажа.... за сега -много добре изглежда на всички клубни снимки и селфита...поне видно радва една част от фенското съсловие!😄
А иначе бях от тези,които вярваха в техните романтични извънснимачни взаимотношения,но сега дали или не продължават ..честно казано не ме интересува твърде,но си мисля,че и двамата няма да забравят това ,което изживяха по време на този сериал,това което се случи в РП,НЯМА да си остане в РП...😂

Страхотен ден,зимата я забавихме още малко!☀️😊

# 173
  • София
В отговор на Ana Stef-,но си мисля,че и двамата няма да забравят това ,което изживяха по време на този сериал,това което се случи в РП,НЯМА да си остане в РП...😂И за тях и за нас не е толкова лесно да се пренастроиш от раз за новите пьтешествия на РП в живота.Гледайки повторно някои откьси  има повторения на филм и реалност.Пьрвия тост след като станаха партнюри в 44 еп.Джей Джей го вдига на италиански,пьрвия град след като продуцента каза че няма да има нов филм с Джанем е Неапол.В46 еп.Джан ще показва света на Санем почвайки от Гьрция и от всички покани  пьрвата дьржава посетена заради филма е Гьрция.Вьв филма видяхме едно младо момиче превьрнало се в уверена способна жена ,в живота виждаме Демет израснала уверена и все така устремена кьм мечтите си.Дори и недоброжелателите и си взеха малко почивка от плюенето по нейн адрес.Да филма се отрази и на фенове и на герои,но всички получихме прекрасни спомени а героите и опит и усет за играта си.Разбира се това е само в реда на шегата ,но щом 3 месеца след края още го обсьждаме ,наистина ни се е отразил.На пьт кьм Галапагос. -неосьществената все още мечта на Санем за драматична роля. ,и снимки на Джан в други страни.Попьтен вятьр и на двамата.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 18:05 от Leddel

# 174
Leddel 🤗,впечатлени сме и още как,аз лично за първи път изгледах Т.сериал от началото до край,и за първи път следя живота и това което снимат на актьори от съседката,от РП тръгнаха моите симпатии,но взех да очаквам новите неща с които ще се захванат и се опасявам ,че същата магия няма да се повтори,та за това и ги разграничавам!😊
Остават си страхотна двойка ,но дали ще снимат по една или друга причина отново заедно!?🤔
П.С.А може да видим селфи на Джан от Галапагос.🙂

# 175
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Благодаря на наминалите в темата и споделили снимки,видеа и коментари! bouquet bouquet

За снимките се писа,че започват 15-20 ноември,а денят за излъчване-сряда!Да видим! Peace

Скрит текст:
#Новое

По предварительным данным, съёмки сериала "Мой дом", где в главных ролях Демет Оздемир и Ибрагим Челиккол, начнутся 15-20 ноября, после чего, сериал будет транслироваться на телеканале TV8 по средам. Их конкурентами будут являться, такие сериалы, как: "Любовь напоказ", "Пуля", "Моё имя Мелек", "Основание Осман", "Дочь посла" (предварительно).

Приятен ден и успешна седмица на всички! Hug Hug Hug

# 176
  • София
В последните дни има няколко снимки на Яман с едно и също момиче ,изглежда е това от коментираното видео ,вечерта на Хелоуин и вчера,изглежда са близки,.Някой знае ли дали не е дублюрката на Станем от РП защото по ръст,фигура и овал на лицето много си приличат?

# 177
В последните дни има няколко снимки на Яман с едно и също момиче ,изглежда е това от коментираното видео ,вечерта на Хелоуин и вчера,изглежда са близки,.Някой знае ли дали не е дублюрката на Станем от РП защото по ръст,фигура и овал на лицето много си приличат?
Не е,  момичето е много ангажирано с различни сериали.
А Джан просто се занася с поредната обожателка. Тази от видеото-компромат, което уж са му спретнали фенки, които не обичат Демет, е с по-голям задник от дубльорката.

Ето я дубльорката. Профила й в инстаграм - @ferayakz , казва се Feray Açıkgöz / Ферая Ачъкгьоз

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 13:53 от dariVale

# 178
Привет! Hug

нова от InstaStory на Демет

нови на Джан с фенове

# 179
Видео на Учан куш с Хюлия Авшар: Не съм казвала нищо подобно за играта на Джан. Думите ми са изопачени.  По повод отговорът на Джан на нейните думи казва: Браво, Джан, умно момче си, има хляб в теб!

За съжаление не мога да кача видеото https://twitter.com/i/status/1191257512781189120

В сряда чакаме новия брой на Hello! с Джан Яман Hands Plus1

Време и за кантората

Общи условия

Активация на акаунт