След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 204
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Привет, сладурки!
Онази вечер по нощите ви четох, но така и не писах 😣
Най-накрая и нов проект за Джан. Надявам де да открием нещо ново и в двамата с тези драматични роли.
Чета в разни англо-говорящи групи за интервю, в което едва ли не Джан казва, че от 20-ти епизод на Птичката с Демет са имали отношения 🤔 Нещо не мога да вържа...

Ягодка 🤗 благодаря за предложението за сериал - нещо не ми допада тази двойка, а и с руския не се оправям грам, но може и да имдам шанс на английски.

Демет е прекрасна в новата фотосесия 😍 Ето още снимки:

Извинявам се, не мога да скрия през телефона.

Хубава вечер от мен

# 331
Много фотошоп на тези снимки с Демет.

# 332
  • София
Да, така обсьжданото интервю,всички знаят  че Джан говори за  героите ,но цитират повтарят и тиражират една дума.Не разбирам от езици,но нали добрия журналист прави интервюто изхождайки от целия разговор а не от една дума.Не знам какво има Демет и Джан ,но сьс сигурност знам, че не може да си добьр водещ още по малко човек тиражирайки многократно  изказването на един за да унижиш друг .Да ще те четат ,ще те гледат ,но слава така не се постига.Учудвашто е  че колкото повече ги плюят толкова повече  ни карат да оценим този неповторим филм.В рекламите на Демет се вижда каква класа е ,и да, има всичко и може да ни покаже всичко на екрана,и страст и тьга и жизнерадост и доброта. А хората които с  необмислените си приказки  причиняват  вреди на друг ни показват че нямат нормалното човешко чувство сьпричастие.Дано и на двамата филмите са успешни  ,а ние ще следим и се радваме на играта им.

# 333
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за снимки с Демет от новата фотосесия! bouquet

Превод на интервю с Демет от  @_erkencikus.sofa
Скрит текст:
Перевод интервью с Демет Оздемир от @_erkencikus.sofa
-Обычно сколько вы работаете? Можешь рассказать о повседневной жизни?
- Все зависит от моего расписания. Бывает, когда я не загружена, бывает и наоборот. Но чаще всего я работаю и много. Когда удается отдохнуть, я провожу время для себя или же работаю над сериалом. 2019 год был годом, когда я не боялась преследовать свои мечты ещё сильнее, позитивнее и искренне. Я выражаю свои чувства очень сильно. Меня могут быстро понять, насколько я счастлива и насколько я позитивна. Но, как и у всех, когда у меня возникают проблемы, я немного закрываюсь. Мне 27 лет. Я многому научилась за 7 лет. Я начала анализировать людей. Я чувствую, что взрослею. Чем больше я счастлива, тем больше я уважаю, люблю и уделяю внимание своему окружению. Сначала я ищу способы сделать себя счастливой. Я пытаюсь повысить собственную мотивацию.
- Как ваши социальные сети взаимодействуют с вашими фанатами?
- На самом деле я вижу их, конечно, по возможности. Я придаю большое значение их комментариям. Для меня важно знать, видят ли они изменения во мне, поэтому стараюсь следить за своими эмоциями. Это был год, в котором я продолжаю мечтать еще больше. Усилия, которые я приложила до сих пор, мои собственные пожелания, мои мечты, мне было очень весело, я поняла, что у меня очень долгий путь. Когда я была подростком, я снималась в сериалах и фильмах, буквально возрождая что-то новое для себя. Это далее сформировало мое воображение. Я, как и каждый год, жду, когда мои мечты осуществятся. Я желаю себе и всем здоровой жизни со своей семьей. Желаю здорового, счастливого года, в котором они преподали мне хорошие уроки.
Я очень взволнованна своим новым сериалом. Для меня это особенная история из жизни. Зная, что эти сцены происходили, когда я читала их, зная, что персонаж Зейнеп, которую я сыграю, еще больше приспособило меня к этому проекту. Я обращаю внимание на то, чтобы оставаться позитивной! Мое самое большое преимущество (чувствую ли я себя уставшей или плохо) - я могу выташить себя очень быстро из этого состояния.
нова

Приятна сряда на всички! Hug Hug Hug

# 334
Привет момичета 🤗😚
Оставих ви малко на заден план последно време.
Злати, благодаря за кафето всяка сутрин и за Новините и мненията на другите. 🤗🤗
Демет е прекрасна на фотосесията.
Но Славена е права, че доста е играл фотошопа.
По случай думите на Laddel , отвратена съм последните седмици от всичкия  "Хейт" , който получава Джан. Защо хората си мислят, че могат да критикуват човек как си живее живота, особено на такъв, който не познават.
То не бяха упреци за нощните му излизания, за вида му, за снимките с фенките, за думите му за Къванч и какво ли още не. От последните му интервюта всяка една дума се изследва, извърта и интерпретара както всеки му е угодно.
Сега и за последното такова, за начина по който представил женското влияния.
За думата либидо, която използвал. В крайна сметка всички нас това ни държа пред екрана - точно химията, която имаха с Демет, сексуалността на всяко една сцена.
За историята с Хесуса, как пък никой една добра дума не излезе да каже?
Актрисите, които играха Дерен, Гюлиз и Айхан се изказаха много неприятно в ТТ за Джан. Подценявал бил жената и прочие. Аз определено не разбрах изказването му по този начин.
Едно не мога да разбера - турската публика обожава сериалите с насилие, и такова най вече на жени, убийствата и омаловажавяне като цяло на жената. Мъже убиват жените си посред бял ден, дори в присъствие на децата им. Как никой не скочи да обвинява индустрията за тези филми, за правителството за липсата на действия, а сега щото хората го критикуват дай  и ние да не останем по назад.
Не е ок според мен това отношение към колеги и то в публичното пространство.
Напрягам се много на такива хора.
И малко се дразня, че Джан се обяснява постоянно и се опитва да се защити. На това нещо най добре да отвърнеш с мълчание. Иначе винаги ще има такива, които да те хулят и обиждат.

Чаках да излезе тийзър на сериала на Демо тия дни, те го отложиха. И името му даже не можах да запомня, не ми допадна, че го смениха.
Надявам се нещо да изскочи скоро.
Хубав ден от мен и се извинявам за негативизма рано, рано. 🤗🤗

# 335
  • Пловдив
Добър ден, момичета!
Благодаря на Злати за ежедневното кафенце, информация и снимки. Благодаря на всички, които се отбиват в темата също с инфо и снимки.

Привет момичета 🤗😚
Оставих ви малко на заден план последно време.
Злати, благодаря за кафето всяка сутрин и за Новините и мненията на другите. 🤗🤗
Демет е прекрасна на фотосесията.
Но Славена е права, че доста е играл фотошопа.
По случай думите на Laddel , отвратена съм последните седмици от всичкия  "Хейт" , който получава Джан. Защо хората си мислят, че могат да критикуват човек как си живее живота, особено на такъв, който не познават.
То не бяха упреци за нощните му излизания, за вида му, за снимките с фенките, за думите му за Къванч и какво ли още не. От последните му интервюта всяка една дума се изследва, извърта и интерпретара както всеки му е угодно.
Сега и за последното такова, за начина по който представил женското влияния.
За думата либидо, която използвал. В крайна сметка всички нас това ни държа пред екрана - точно химията, която имаха с Демет, сексуалността на всяко една сцена.
За историята с Хесуса, как пък никой една добра дума не излезе да каже?
Актрисите, които играха Дерен, Гюлиз и Айхан се изказаха много неприятно в ТТ за Джан. Подценявал бил жената и прочие. Аз определено не разбрах изказването му по този начин.
Едно не мога да разбера - турската публика обожава сериалите с насилие, и такова най вече на жени, убийствата и омаловажавяне като цяло на жената. Мъже убиват жените си посред бял ден, дори в присъствие на децата им. Как никой не скочи да обвинява индустрията за тези филми, за правителството за липсата на действия, а сега щото хората го критикуват дай  и ние да не останем по назад.
Не е ок според мен това отношение към колеги и то в публичното пространство.
Напрягам се много на такива хора.
И малко се дразня, че Джан се обяснява постоянно и се опитва да се защити. На това нещо най добре да отвърнеш с мълчание. Иначе винаги ще има такива, които да те хулят и обиждат.

Чаках да излезе тийзър на сериала на Демо тия дни, те го отложиха. И името му даже не можах да запомня, не ми допадна, че го смениха.
Надявам се нещо да изскочи скоро.
Хубав ден от мен и се извинявам за негативизма рано, рано. 🤗🤗

Мария, никой, никъде не критикува самия сериал, всички се наслаждаваха на него. Критиката и хейта се отнася към човека Джан Яман. Щом има толкова много хора да го критикуват, значи има за какво.  
Щом си станал актьор, ти си вече публична личност, а животът на тях, както и държание в обществото, се следи под лупа. И не само на актьори, а на всички публични личности.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:48 от elena123

# 336
Известността си има своите плюсове и минуси и точно Джан  Яман е наясно  с това и целия хейт който отнася.
Демет на рекламните снимки изглежда добре, но ми е статична и някак стерилна. Може би това е замисъла, но липсва онази Демет изпълнена с енергия.

# 337
elena , въобще не съм имала предвид, че някой критикува сериала. Изказването ми беше, че точно това, за което говори Джан ни събираше пред екраните и как всички искахме да има повече интимност между тях. Може ти не да не си ме разбрала за какво точно говорех. А що се отнася до критикуването  на Джан, нещата са ми малко от типа един като почне и всички след него като овце.

Момичета ❗❗❗❗
Нова информация от ТТ, пише че е потвърдена.
Сериалът на Джан се отлага за септември поради някакъв проблем със сценарият.
Джан сега е в Кипър и ще прекара известно време там, след което ще се върне и пак да замине на по дълга почивка преди да влезе в казармата.
След това ще замине за Италия и Испания за няколко месеца за да води Сървайвър.

😯😯😲😟
Смятам че решението на Джан е продиктувано от нещата, които се случват последните седмици.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 14:57 от Mariya_R_84

# 338
  • ... да усещаш мириса на море ...
От последните му интервюта всяка една дума се изследва, извърта и интерпретира както всеки му е угодно.
И не само. Явно са изследвали всички репортажи от чуждите медии. Днес историята се върти около едни думи на Джан. Зрителка от залата, след като му е направила комплименти, е попитала, как може да докаже, че е земен (от този свят)? На което Джан е предложил да отидат в задната стая/зад кулисите. Преводача попитал да превежда ли това, Джан се засмял и казал "Не". По този повод мениджъра му е казал, че това е било моментна шега. Той задава въпроса, колко е етично да изрежеш и постоянно да излъчваш този 30-секунден момент от интервю, което е  2.5 часа и в което Яман говори за успеха на турските сериали и филми, които са втори по продаваемост в света след американските, за трудностите при снимането и усилията. Останалите му два сериала също са продадени в Испания и тази седмица били номер едно в социалните медии в Испания. Но защо за това не се говори?
Заради реакцията на "новия скандал" Джан бил на първо място в тренда в Турция Laughing Както се казва лоша реклама няма, стига да ти изписват правилно името

Нова информация от ТТ, пише че е потвърдена.
Сериалът на Джан се отлага за септември поради някакъв проблем със сценарият.
Джан сега е в Кипър и ще прекара известно време там, след което ще се върне и пак да замине на по дълга почивка преди да влезе в казармата.
След това ще замине за Италия и Испания за няколко месеца за да води Сървайвър.
В изявление за Хабертюрк продуцента Фарук Тургут е казал, че не одобрява случващото се, че Джан е трябвало да говори за енергия (химия) между партньорите, а не за либидо. Решението за спирането на сериала, го е взел в петък, т.е преди новия "скандал" и няма нищо общо с Джан.
Що се отнася за програмата на Джан: Кипър - Италия - Испания, не знам дали е някаква достоверна информация или е въз основа на интервюто, което беше дал? Там той казва, че има предложения да е водещ на Сървайвър в Италия и Испания, но аз разбрах, че е отказал, защото предпочита да работи в Турция. Друг е въпросът, че на фона на новите събития и отлагането на сериала за септемри, той може и да приеме. Според мен това ще е най-доброто за него, както и да спре да дава интервюта и да се обяснява...

пп Любопитно ми е, и слава богу, въпреки заглавието на интервюто, как не са хукнали да разпитват Демет, че са станали любовници от 20 епизод  Не че и нея не я "дъвчат" за друго, опитвайки се да я вкарат в любовен триъгълник Thinking

# 339
таралежка
Смятам, че именно последните събития са накарали Джан да приеме предложението за водещ на Сървайвър, макар в началото да е отказал.
Дано е добър ход.

# 340
Здравейте, момичета! 🤗🤗🤗

Голяма патардия настана с тези интервюта.
В ТТ също коментират, че той е напуснал страната заради скандалите около него и, че репутацията и кариерата му в момента са безвъзвратно съсипани 😖😖😖 Чак не мога да повярвам до къде се стигна с това фиаско из Европа. Много ми се искаше да видя нещо по-различно от него след края на Птичката - като поведение. Явно любовта на милионите фенове му замая главата и според преводите някои от нещата, които казва не са съвсем Ок. В момента се явява като топ скандалния актьор в половината свят едва ли не. В тази суматоха хубавите неща, като изненадата за възрастната дама остават на заден план.
Ако трябва да съм честна мисля, че нито той, нито мениджърите му, нито любимия татко, успяха навреме да видят каква буря се задава. Феновете по целия свят винаги или страшно обичат или страшно мразят. Те и в момента са разделени в двата лагера. Яд ме е, че за толкова умен и образован човек не успя да се представи в една по-друга светлина. Сега излиза, че е грандоман и само си вири носа, което не мисля, че е така.

# 341
  • ... да усещаш мириса на море ...
В тази суматоха хубавите неща, като изненадата за възрастната дама остават на заден план.

Ако трябва да съм честна мисля, че нито той, нито мениджърите му, нито любимия татко, успяха навреме да видят каква буря се задава. Феновете по целия свят винаги или страшно обичат или страшно мразят. Те и в момента са разделени в двата лагера. Яд ме е, че за толкова умен и образован човек не успя да се представи в една по-друга светлина. Сега излиза, че е грандоман и само си вири носа, което не мисля, че е така.
+1

И не само това. Никой не обърна внимание на думите му за приноса му за образа на Джан Дивит. Според думите на Джан, образът на героят му е трябвало да бъде друг, но той не се е съгласил и тогава са измислила новия му стил, дори в началото, той сам си е купувал аксесоарите. Негова е била идеята за татуировката на албатроса и всеки път когато са снимали съответна сцена той е плащал сам 800 лири на татуист, за да му прави временен татус. За някои това може да е поредната порция самохвалство/себеизтъкване, но на мен това ми говори за неговата загриженост и отдаденост на ролята Peace

# 342
И аз така мисля. Много често сметките и плановете не излизат така както си ги представяш. Съвсем друг им е бил замисъла за тези визити в Европа, и на Джан и на мениджърите му, но то се обърна на 180 градуса... Във всеки случай,лично аз смятам, че е редно Джан да се покрие за известно време за да се успокоят и фенове и пресата.

# 343
  • Пловдив
И аз така мисля. Много често сметките и плановете не излизат така както си ги представяш. Съвсем друг им е бил замисъла за тези визити в Европа, и на Джан и на мениджърите му, но то се обърна на 180 градуса... Във всеки случай,лично аз смятам, че е редно Джан да се покрие за известно време за да се успокоят и фенове и пресата.

При мамашите прочетох, че вече се е покрил в Кипър. По-точно го пратиха там със съвет  да не говори пред медии.

# 344
Всяко чудо за три дни, че и  със ситуацията около Джан е така. Причини много и това ще пре мине и ще се забрави. Поне темата се раздвижи.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 23:24 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт