Първата ми мисъл, че изпита ще го вземеш по милост. Не се засягай от това, защото пишеш колко много си се старала и сигурно твоята първа мисъл е по измерението заслужено-незаслужено, справедливо- несправедливо. Може да е милостта на съдбата този път и да мине благополучно, а не милост тип снизхождение или унижение. Обаче може да се развие и второто – показваш се безпомощна, отчаяна, безнадеждна, съжаляват те и минаваш.
Сама по себе си третата карта може да бъде доста безпристрастна, но след първите две имам усещане, че тя се смекчава и смилява.
Може да се умува и още за подробности например ако изпита е по нещо юридическо или провеждането е свързано със спазване на някакви процедури, правила, а ти действаш с емоция и някак ги изпускаш.
Внимавай да не прекипиш от напрежение. Опитай да не показваш индикации, че се чувстваш като жертва на някаква несправедливост заради предишните случки, за което пишеш, каквито и да са били те.
Решаващо ще бъде вътрешното ти състояние, да намериш емоционален баланс и самообладание, концентрация. То по картите ми едва ли не излиза, че на изпит по себевладеене и емоционално равновесие ще се явяваш.
Варианти – лошият от възможно негативно съчетаване е страхуваш се или показваш се недоволна, жертва, неуравновесена, тревожиш се, притесняваш се и се проваляш отново, добрият – спокойна, усмихната, с уважение и доверие, готвила си се упорито и получаваш подкрепа, следва справедливо изкарване на изпита.
Допълнение на този вариант – ако те изпитва друг човек начисто с ново отношение /първа карта /особено ако предишните два пъти е било нещо на такава основа и вече са предубедени негативно към теб/, в частност да те изпитва милостив и справедлив човек/жена/втора+трета карта и да те подкрепи и да реши заслужено в твоя полза/трета карта.
някой може ли да ми хвърли карти? Става въпрос за един апартамент на баща ми в чужбина, който той спря да изплаща вече и банката смята да си го взима. Обаче от 2-3 години все още не е започнало дело и само плашат. Имаме си адвокат, който движи нещата. Този адвокат уж намекна, че до края на 2019 делото за взимането на апартамента вече ще мине. Въпросът ми е наистина ли ще мине вече до края на тази година делото? .. или ще е по-нататък и засега ще се отложи във времето. Освен това другия ми въпрос е след като банката си го вземе ще има ли парични последствия за баща ми? Тоест според адвоката се очаква да го вземат без да правят проблеми и да ни карат да изплащаме някаква сума. Дано се е разбрало нещо от всичко, което написах. Ще съм благодарна за съдействие, защото аз изобщо не разбирам от карти. 🙏🏻
Дано да се оправим!