Карти Таро тема 21

• 21 334
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Моля ви да ми погледнете по важен за мен въпрос - за втори път не мога да взема много важен изпит, за който съм се готвила дълго и упорито. Днес чак не повярвах какво се случи...Мога да се явя пак във вторник другата седмица. Какво ще се случи, има ли шанс да успея? Къде бъркам и какво да променя? Обещавам обратна връзка...
Асо чаши, кралица чаши, справедливостта/правосъдието
Първата ми мисъл, че изпита ще го вземеш по милост. Не се засягай от това, защото пишеш колко много си се старала и сигурно твоята първа мисъл е по измерението заслужено-незаслужено, справедливо- несправедливо. Може да е милостта на съдбата този път и да мине благополучно, а не милост тип снизхождение или унижение. Обаче може да се развие и второто – показваш се безпомощна, отчаяна, безнадеждна, съжаляват те и минаваш.
Сама по себе си третата карта може да бъде доста безпристрастна, но след първите две имам усещане, че тя се смекчава и смилява.
Може да се умува и още за подробности например ако изпита е по нещо юридическо или провеждането е свързано със спазване на някакви процедури, правила, а ти действаш с емоция и някак ги изпускаш.
Внимавай да не прекипиш от напрежение. Опитай да не показваш индикации, че се чувстваш като жертва на някаква несправедливост заради предишните случки, за което пишеш, каквито и да са били те.
Решаващо ще бъде вътрешното ти състояние, да намериш емоционален баланс и самообладание, концентрация. То по картите ми едва ли не излиза, че на изпит по себевладеене и емоционално равновесие ще се явяваш.
Варианти – лошият от възможно негативно съчетаване е страхуваш се или показваш се недоволна, жертва, неуравновесена, тревожиш се, притесняваш се и се проваляш отново, добрият – спокойна, усмихната, с уважение и доверие, готвила си се упорито и получаваш подкрепа, следва справедливо изкарване на изпита.
Допълнение на този вариант – ако те изпитва друг човек начисто с ново отношение /първа карта /особено ако предишните два пъти е било нещо на такава основа и вече са предубедени негативно към теб/, в частност да те изпитва милостив и справедлив човек/жена/втора+трета карта и да те подкрепи и да реши заслужено в твоя полза/трета карта.

# 151
Попитах, защото ситуацията по картите ми прилича на брак, което и си е като възприятие, щом е 10-годишна връзка. Истерии може да няма той, но дали няма нещо странично?

Soul , редактирах се докато ти си ми отговорила .Той - няма как да знам .Мислех,че тя има .
Но не изключвам възможността  той да има нещо странично.
И да има,ще е наистина изненадата на века,да инициира раздяла ,доколкото го познавам.

Но пък Страшният съд си е там...

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 14:40 от menarini

# 152
Колко много попадения 😀. С юридическо образование съм, но изпитът няма общо с това. Обикновен шофьорски изпит. Важен е, защото съм сама с две деца, едното малко, болно и зависещо от превоз. Карам прилично, взех много часове, късат ме, и поради случайност, и поради пренапрежение и прегаряне... Инструкторът е един от най-добрите и вече е и той без думи човека...
Ще дам обратна връзка...

# 153
Здравейте Simple Smile някой може ли да ми хвърли карти? Става въпрос за един апартамент на баща ми в чужбина, който той спря да изплаща вече и банката смята да си го взима. Обаче от 2-3 години все още не е започнало дело и само плашат. Имаме си адвокат, който движи нещата. Този адвокат уж намекна, че до края на 2019 делото за взимането на апартамента вече ще мине. Въпросът ми е наистина ли ще мине вече до края на тази година делото? .. или ще е по-нататък и засега ще се отложи във времето. Освен това другия ми въпрос е след като банката си го вземе ще има ли парични последствия за баща ми? Тоест според адвоката се очаква да го вземат без да правят проблеми и да ни карат да изплащаме някаква сума. Дано се е разбрало нещо от всичко, което написах. Ще съм благодарна за съдействие, защото аз изобщо не разбирам от карти. 🙏🏻

# 154
Отговарям като юрист, нищо не разбирам от карти. Никой никакъв апартамент няма да "взема". Ще бъде издаден изп.лист, ако задължението не се плати, ще се пристъпи към продажба по ипотеката. Желая ви успех и нещата да се случат по най-добрия начин

# 155
Отговарям като юрист, нищо не разбирам от карти. Никой никакъв апартамент няма да "взема". Ще бъде издаден изп.лист, ако задължението не се плати, ще се пристъпи към продажба по ипотеката. Желая ви успех и нещата да се случат по най-добрия начин
Не знам кой какво ще взема и продава, но баща ми няма да е този човек. Така или иначе няма да остане негов и банката ще прави нещо с него. Апартаментът е наполовина платен, но баща ми повече няма възможност да го плаща. Адвокатът рече, че просто ще се предаде на банката и те ще се оправят, да, но има май и опастност да го карат да продължи да плаща някакви пари. Не знам, не разбирам изобщо. Там са и различни законите. Надяваме се просто на добър изход. Благодаря ви иначе, но очаквам включване от дамите с картите.

# 156
Благодаря ти, Soul ! Flowers Bouquet Дано да се оправим!

# 157
Здравейте Simple Smile някой може ли да ми хвърли карти? Става въпрос за един апартамент на баща ми в чужбина, който той спря да изплаща вече и банката смята да си го взима. Обаче от 2-3 години все още не е започнало дело и само плашат. Имаме си адвокат, който движи нещата. Този адвокат уж намекна, че до края на 2019 делото за взимането на апартамента вече ще мине. Въпросът ми е наистина ли ще мине вече до края на тази година делото? .. или ще е по-нататък и засега ще се отложи във времето. Освен това другия ми въпрос е след като банката си го вземе ще има ли парични последствия за баща ми? Тоест според адвоката се очаква да го вземат без да правят проблеми и да ни карат да изплащаме някаква сума. Дано се е разбрало нещо от всичко, което написах. Ще съм благодарна за съдействие, защото аз изобщо не разбирам от карти. 🙏🏻

7 жезли Паж чаши Колесницата - Ще приключи ли делото до края на годината?

Ще има движение, развитие 7 жезли + Кулата/, активни са картите, но едва ли ще приключат нещата до края на годината. Отношението и действията на баща ти или адвоката / на този който движи делото/  обаче не са много сериозни. Картите показват и твоето бързане и емоционално въвличане в този проблем. Не натискай/ форсирай много за приключване, да не стане по - зле.

# 158

Ще има движение, развитие 7 жезли + Кулата/, активни са картите, но едва ли ще приключат нещата до края на годината. Отношението и действията на баща ти или адвоката / на този който движи делото/  обаче не са много сериозни. Картите показват и твоето бързане и емоционално въвличане в този проблем. Не натискай/ форсирай много за приключване, да не стане по - зле.
Току що баща ми ми се обажда и ми казва, че адвокатът му казал, че дело въобще няма да има, а нещата ще минат по някаква проста процедура, в която просто ще ни дадат дата, в която трябва да се напусне апартаментът и точка. Предаваш ключа и излизаш завинаги. Това щяло да стане до началото на ноември. Уж. Отделно има практика там хората, които ги изкарват от жилищата, да ги оставят ако искат един вид на квартира там. Защото например на баща ми му остава още година и нещо да работи до пенсиониране, и сега адвоката ще попита банката дали ще го оставят така, защото така или иначе ако не е в този апартамент, все ще си намери квартира, да живее някъде докато не се пенсионира. И примерно окончателното напускане да стане след година. Ох, много е сложно да обясня всичко....

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:09 от slunchice98

# 159
Няма да ти направи мизерия. Станало му е приятно, все пак в момента е един емоционално сдухан Крал пентакли. 🤨 Дай му възможност да те изненада приятно, но и не забравяй, че за него изобщо не става въпрос за теб в тази ситуация. Поне засега.
Благодаря! Няма да е в София 2 седмици разбрах го днес. Не знам как ще ме изненада и не мисля че ще защото не съм му важна той ми го показа. Приемам мнението ти soul просто не виждам как, толкова усилия хвърли да се цупи а на едно кафе не ме е поканил. Още не ми е писал дано за две седмици ми мине и да съм камък като го видя пак...
Soul писала си че не става въпрос за мен - какво искаш да кажеш?

# 160
Искам да ти кажа, отново, може би за трети път, че човекът мисли за себе си. Каквото и да направи или да не направи, то не е защото е оценил човекa срещу него, а защото това ще обслужва неговите потребности.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 19:40 от soul81

# 161
Скрит текст:

Ще има движение, развитие 7 жезли + Кулата/, активни са картите, но едва ли ще приключат нещата до края на годината. Отношението и действията на баща ти или адвоката / на този който движи делото/  обаче не са много сериозни. Картите показват и твоето бързане и емоционално въвличане в този проблем. Не натискай/ форсирай много за приключване, да не стане по - зле.
Току що баща ми ми се обажда и ми казва, че адвокатът му казал, че дело въобще няма да има, а нещата ще минат по някаква проста процедура, в която просто ще ни дадат дата, в която трябва да се напусне апартаментът и точка. Предаваш ключа и излизаш завинаги. Това щяло да стане до началото на ноември. Уж. Отделно има практика там хората, които ги изкарват от жилищата, да ги оставят ако искат един вид на квартира там. Защото например на баща ми му остава още година и нещо да работи до пенсиониране, и сега адвоката ще попита банката дали ще го оставят така, защото така или иначе ако не е в този апартамент, все ще си намери квартира, да живее някъде докато не се пенсионира. И примерно окончателното напускане да стане след година. Ох, много е сложно да обясня всичко....

Ами то така излиза, че по важния въпрос е бил, дали ще го изгонят от жилището, а не кога ще приключи делото.

Не натискай/ форсирай много за приключване, да не стане по - зле. това е копирано от поста ми. Уловила съм и притеснението ти, сега разбирам защо е било толкова важно. Благодаря за обратната връзка, картите ми са показали ситуацията повече от точно!

# 162
Скрит текст:

Ами то така излиза, че по важния въпрос е бил, дали ще го изгонят от жилището, а не кога ще приключи делото.

Не натискай/ форсирай много за приключване, да не стане по - зле. това е копирано от поста ми. Уловила съм и притеснението ти, сега разбирам защо е било толкова важно. Благодаря за обратната връзка, картите ми са показали ситуацията повече от точно!
То по принцип баща ми се моли направо да го изгонят. Не иска да задържа апартамента. Това е само един камък на шията. Повече от ясно е, че от там ще излезе, въпросът е обаче да излезе благополучно от тази отвратителна каша. И май май днес адвокатът е потвърдил почти на 100%, че така и ще стане, и то до края на годината. Сега ще чакаме само да се потвърди това от самата банка и за последен път.

# 163
Искам да ти кажа, отново, може би за трети път, че човекът мисли за себе си. Каквото и да направи или да не направи, то не е защото е оценил човекът срещу него, а защото това ще обслужва неговите потребности.
Искаш да кажеш че е използвач нали? А защо да чакам жест, ще иска ли нещо от мен?

# 164
Искаш ли да оставим нещата така на този етап, доста карти бяха изтеглени. Поне за следващите 2 седмици няма нужда от още карти за нови въпроси относно този човек. "Използвач" е много лош етикет. Може би нещо го е направило такъв, какъвто е сега. Може би не са го обичали достатъчно и не са му показали какво е това. Което не означава, че негативите трябва да са за теб, но не го съди, това искам да ти кажа. Или го приеми такъв, какъвто е и ако се отвори възможност, направи каквото ти е по силите, или се отдалечи от него.

Общи условия

Активация на акаунт