Карти Таро тема 21

• 21 370
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • При децата ми
Възстановени изтритите ми отговори до Hrispa 76 и Sleepy В /благодарение на това, че си водя дневник на повечето тегления на Таро Simple Smile/
„Ако a.nik ми позволи, да опитам още върху комбинацията Рицар пентакли, Обесеният, 6 меча, бих обърнала внимание на темата за вземането на решения тук.
Hrispa 76, и трите карти ми показват сякаш развитието на тази връзка ще върви под влиянието на тежко и мудно вземане на решения. Рицарят може да се чуди вечно, да държи теб, връзката във висящо положение или да висиш на телефона, или да го чакаш някъде ни напред ни назад и тъй нататък, а за капак накрая да си обере крушите в смисъл да бяга от отговорност или вземане на решение, от пряк сблъсък и после цикълът се повтаря, рицарят пак пристига и пак всичко увисва. Нещо такова.“

И съжалявам за хаоса, който създадох в темата, правилата са важни наистина, зад всяко правило стои определен смисъл, така е!
Животът е пълен с много правила, но и грешниците не сме малко. Усмивки за всички!

Delecta, всъщност в голяма степен отговорът ти отговаря на действителността. Този човек аз познавам бегло, нямам връзка с него. Личи си, обаче голямата му симпатия към мен. Друго ми е интересно: Какво очаква той, на какво се надява /и дали изобщо се надява на нещо/, тъй като доколкото знам не е свободен? Освен това никак не е първа младост.

# 136
Hrispa76, може би тук правилният въпрос е ти дали искаш такава връзка ? Ако въобще имате връзка.
Да стоиш в собствения си затвор ,цитирам : "Обесеният е категорична карта - той е като мелачка, емоционални сривове, липса на яснота, самота, неудовлетворение."
(Не помня кой е автора)

# 137
  • При децата ми
Hrispa76, може би тук правилният въпрос е ти дали искаш такава връзка ? Ако въобще имате връзка.
Да стоиш в собствения си затвор ,цитирам : "Обесеният е категорична карта - той е като мелачка, емоционални сривове, липса на яснота, самота, неудовлетворение."
(Не помня кой е автора)

Не, аз вече писах, че нямаме връзка, никаква даже. И не, не искам такава връзка.

# 138
Възстановени изтритите ми отговори до Hrispa 76 и Sleepy В /благодарение на това, че си водя дневник на повечето тегления на Таро Simple Smile/
„Ако a.nik ми позволи, да опитам още върху комбинацията Рицар пентакли, Обесеният, 6 меча, бих обърнала внимание на темата за вземането на решения тук.
Hrispa 76, и трите карти ми показват сякаш развитието на тази връзка ще върви под влиянието на тежко и мудно вземане на решения. Рицарят може да се чуди вечно, да държи теб, връзката във висящо положение или да висиш на телефона, или да го чакаш някъде ни напред ни назад и тъй нататък, а за капак накрая да си обере крушите в смисъл да бяга от отговорност или вземане на решение, от пряк сблъсък и после цикълът се повтаря, рицарят пак пристига и пак всичко увисва. Нещо такова.“

И съжалявам за хаоса, който създадох в темата, правилата са важни наистина, зад всяко правило стои определен смисъл, така е!
Животът е пълен с много правила, но и грешниците не сме малко. Усмивки за всички!

Delecta, всъщност в голяма степен отговорът ти отговаря на действителността. Този човек аз познавам бегло, нямам връзка с него. Личи си, обаче голямата му симпатия към мен. Друго ми е интересно: Какво очаква той, на какво се надява /и дали изобщо се надява на нещо/, тъй като доколкото знам не е свободен? Освен това никак не е първа младост.

„Какво очаква той, на какво се надява“ – по същата комбинация, изтеглена от  a.nik ще пиша  Рицар пентакли, Обесеният, 6 меча, нови карти още не.
По тези карти не ми се показва в момента някой да има някакви активни конкретни надежди очаквания или планове да се действа.
Рицарят в тази комбинация виждам като муден, протакащ, не обича да взема бързи решения, не предприема придвижване, стъпки, промяна, оттам нещата се държат във висящо положение/втората карта. Ако зависи от него развитието на взаимоотношенията може да си остане така мноооого дълго. Не очаква и от теб да предприемаш нещо. Ако бъде поставен в крайна ситуация да вземе решение, да предприеме нещо, по-скоро ще зачезне, ще се дръпне, ще избяга /третата карта. Ако рицарят беше някоя друга боя бих казала, че няма и да се върне, но точно този пентакъл е лоялен, прагматичен, пък и като ти симпатизира и те цени, няма да иска да те губи, няма да драматизира и ще се върне /затова писах за усещането ми за цикличност в тази комбинация от карти/, но всичко пак ще си е същото, т.е. или нищо откъм промяна и развитие на отношения и връзка, или мноооого бавно, свеждащо се пак почти до нищо. Такава цикличност може да има две страни – дава ти сигурност и предвидимост какво ще стане, но и те вкарва в омагьосан кръг. Такъв кръг обаче НЕ е развитие, ако това ни говорят картите, а зацикляне. То може и да е взаимно, и двамата да се чудите и изчаквате. А това че има голяма симпатия, но не е свободен, може да го показва и като предпазлив, методичен, внимателен, една го тегли, но друга го държи и оттам раздвояване, бавене, изчакване, висене и чудене. Последната карта тогава – някой го беше написал, че нещо ще стане, някакъв процес, излизане поединично или заедно двамата от сегашното положение каквото и да е то ще има, да се изчака. Излиза се от това, което е било досега, но не виждам все още в какво се влиза, към какво точно се преминава. Ще се чака. Те картите си го показват де, това за чакането! Но извън картите за себе си и живота си ти решаваш и ще чакаш, ако искаш!!!
Много усмивки изпаращам!

# 139
  • При децата ми
Delekta, чак имам чувството, че го познаваш!:smiley: Шегувам се разбира се!

Много, много добре описано.

Поздрави!:hugs:

# 140
Delekta, чак имам чувството, че го познаваш!:smiley: Шегувам се разбира се!

Много, много добре описано.

Поздрави!:hugs:
Леле, направо се плаша. Smile В действителност се осмелих да пиша публично по Таро от има - няма една година. Забелязах, че правя някои точни попадения и затова, но чак толкова, далече съм още. Сега в този форум значи да чакаме и от Sleepy В новини че вече не й пука и е спокойна и щастлива 9 пентакли, нали писах и на нея .

# 141
Здравейте, момичета!Интересувам се от Таро и ви чета с интерес отдавна, много разбираемо обяснявате  комбинациите.Имам карти, но не се справям много с тълкуването, упражнявам се за приятели, чета от  „ Енциклопедия.Стъпка по стъпка“  от А.Тонети, Л. Ленард и от нета и доста се обърквам.Прекалих с нареждането по личен въпрос, бихте ли ми хвърлили карти дали имаме ли шанс да се съберем с Н? Разделяли сме се и преди и после се оправихме, сега продължава повече.Не комуникираме и въобще не знам какво става с него, а още обичам.Да се боря ли?Търсих го в началото, той се занаити и се отдръпнах.
Лошо сте се карали изглежда. Не сте приключили. Ще имаш възможност да разговаряш с него смислено и конструктивно, но му дай време, не го притискай.

Рицар меч - Рицар пентакли - Крал жезли, 6 меча
[/quote]

Благодаря ти, Soul81!И аз мислех да изчакам.Той ще ме потърси ли до 2 месеца?
В тази конструкция , РП ли е човек, т.е той, а 6М възможно ли е да е пътуване към другия-в разл.  градове сме и протакване ,че е бавна карта.И на мен ми е излизала 6М , но аз в моето отчаяние съм я тълкувала като отдалечаване един от друг,като спасение от бурната връзка.

# 142
Имам едни карти от вчера ,питах за моя позната,не ми е много близка.Чудех се дали да ги пусна тук.Искам да уточня,че го правя не за да се бъркам в живота на някого,а просто за да изучавам картите.

Какво е отношението на жена към приятеля й?

Рицар жезли - 4 чаши - 2 чаши

Обмисля ли да го напусне?

Императрицата - 2 меча - Рицар жезли

По първата комбинация ми изглежда,че активният живот ,който водят - пътувания ,спонтанност от негова страна ,сякаш държи жива връзката им ( Рицар жезли ) .Но тя е дотолкова фиксирана в нещата,които няма и не може в момента да получи,че нищо от неговите инициативи ,не я удовлетворява заради 4 чаши .Тези две чаши не знам защо ги виждам като някакво колебание и сякаш избор между две възможности.Не ги виждам като съюз...
Императрицата тук ме обърква,защото не ми се е падала и нямам почти никакви наблюдения по нея,а тя е единствен ГА в комбинацията...По 2 меча тази Имератрица каквото и да обмисля,се е примирила със ситуацията и усеща,че не е време за действие,поне не сега.И пак този Рицар жезли ...По-склонна съм да мисля,че отговорът тук е - "Да,взето е решение ,но още не е дошло времето да действа.Поне не сега. "
Хайде да ме побутнете малко,ако имате желание...
Този Рицар жезли на трета позиция във втората комбинация ме обърква леко - спонтанно,необмислено действие ,така ми се струва...Активна боя е...

# 143
Но е Рицар и е жезли - може да гърми и трещи, но няма да го напусне. Няма и други карти за край.

Лола, всяка карта по-добре гледай и спрямо другите, не така коя карта е той. С Крал жезли завършваща очаквам да има разговор по-скоро от 2 месеца, колкото и да е тромав Рицарят. В случая 6 меча, така поставени, виждам като психологическото отдалечаване от конфликта и достигане на по-спокойни времена и възможност за подобряване на ситуацията.

# 144
Моля ви да ми погледнете по важен за мен въпрос - за втори път не мога да взема много важен изпит, за който съм се готвила дълго и упорито. Днес чак не повярвах какво се случи...Мога да се явя пак във вторник другата седмица. Какво ще се случи, има ли шанс да успея? Къде бъркам и какво да променя? Обещавам обратна връзка...

# 145
Soul,появявала се е в карти за развитие на връзката им :
9 пентакли - Страшният съд - Крал чаши

Ще бъде твърде изненадващо той да вземе решение да я прекрати.Направо ще ми преобърне представите за него...

Имам още една такава двойка образи,при тях драмата вече е истинска,дори успяха да ми провалят почивката...Толкова ме е яд на тях,че даже не съм им теглила още карти Simple Smile Но ще го направя,де,подлудиха компания от 16 души....

Мама звярка -
Умереността - Светът - Рицар чаши

Питах дали ще успееш да вземеш изпита следващата седмица.
Нямам никакъв опит с въпроси за изпити ,но Светът е завършек на нещо старо и начало на нов етап от развитие...
Днес работя от къщи,поне мога да ти изтегля Simple Smile

# 146
Ако знаеш каква надежда ми даде... много, адски много ми е важно... вложих сърце, душа и усърдие, но не става... а смея да кажа, че не съм тъпа... първият изпит в живота ми, на който се провалям, и то два пъти...

# 147
Менарини, от колко време е тази връзка?

# 148
Може би 9 - 10 години .Но през последните 2 с големи сътресения .
По 2 чаши се замислих дали тя си няма някой друг...На моменти има нелогично поведение и в един момент обсъждахме с приятели дали странното й поведение не се определя от държанието на трети човек към нея.

На него също му излязоха 4 чаши за отношението му към нея :

4 чаши - 7 пентакли - Светът.

Ама и светът не ми е много ясна .И той е отегчен до безобразие ,вече не го радват възможностите им заедно. Работи бавно и упорито,недоволен от бавното случване на нещата,че полага усилия,а не вижда резултат.

Но при него липсват истерии или поне не знам за такива.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:48 от menarini

# 149
Попитах, защото ситуацията по картите ми прилича на брак, което и си е като възприятие, щом е 10-годишна връзка. Истерии може да няма той, но дали няма нещо странично?

Общи условия

Активация на акаунт