/„Ако a.nik ми позволи, да опитам още върху комбинацията Рицар пентакли, Обесеният, 6 меча, бих обърнала внимание на темата за вземането на решения тук.
Hrispa 76, и трите карти ми показват сякаш развитието на тази връзка ще върви под влиянието на тежко и мудно вземане на решения. Рицарят може да се чуди вечно, да държи теб, връзката във висящо положение или да висиш на телефона, или да го чакаш някъде ни напред ни назад и тъй нататък, а за капак накрая да си обере крушите в смисъл да бяга от отговорност или вземане на решение, от пряк сблъсък и после цикълът се повтаря, рицарят пак пристига и пак всичко увисва. Нещо такова.“
И съжалявам за хаоса, който създадох в темата, правилата са важни наистина, зад всяко правило стои определен смисъл, така е!
Животът е пълен с много правила, но и грешниците не сме малко. Усмивки за всички!
Delecta, всъщност в голяма степен отговорът ти отговаря на действителността. Този човек аз познавам бегло, нямам връзка с него. Личи си, обаче голямата му симпатия към мен. Друго ми е интересно: Какво очаква той, на какво се надява /и дали изобщо се надява на нещо/, тъй като доколкото знам не е свободен? Освен това никак не е първа младост.
В действителност се осмелих да пиша публично по Таро от има - няма една година. Забелязах, че правя някои точни попадения и затова, но чак толкова, далече съм още. Сега в този форум значи да чакаме и от Sleepy В новини че вече не й пука и е спокойна и щастлива 9 пентакли, нали писах и на нея .