Карти Таро тема 21

• 21 286
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Ти някога ще се случи ли да не уцелиш десятката Simple Smile
Теглих карти,защото станах неволен свидетел на тяхно грозно спречкване ,та чак не можах да повярвам за какво тя му иска сметка...Беше някакъв абсурд.
Останах изненадана,защото по неговата реакция усетих,че това е обичайно поведение от нейна страна. А имах съвсем други впечатления от тях - така добре да го играят пред хората...
Помислих да не би той да е дявола,но не знам защо го отхвърлих.Вероятно е да послъгва и да е по-прикрит.

Тя е Козирог.

Но по картите раздяла не виждам.Все пак няма да се изненадам да се покаже Кулата в един момент.Тогава ще им е в пъти по-трудно да скрепят нещата.Ще видим.

# 196

Две комбинации от мен за развитие на връзка,признавам,че първата ме озадачи,защото Дяволът ми се е падал може би веднъж в комбинации .

Как ще се развият отношенията между Г.и Д.?

Справедливостта / Кралица мечове /Дяволът

Силата /9 жезли /6 чаши ,допълнителна 8 меча

Биан, за една и съща двойка ли са двете комбинации?

# 197
Да,първата изтеглих след като останах с увиснала уста от спречкването.Но заради Дявола ми остана мъглива.
Втората е отпреди 2 дни.

# 198
Да,първата изтеглих след като останах с увиснала уста от спречкването.Но заради Дявола ми остана мъглива.
Втората е отпреди 2 дни.

Много точно си описала ситуацията! Вероятно става въпрос за изневяра, тя е разбрала, останала е заедно с него,  но не му е  простила. Това състояние по Дявола + 8 меча е на психиката, не може да приеме обидата и предателството / 9 жезли/ , но и не може да се раздели с него от любов. Във втората комбинация е излязла и Силата, нещо от рода на непрекъсната смяна на положението, ту е жертвата в мислите си и страда, ту е агресивна и напада. Това е Дявола тук и дори може да се привикне /да се изпадне в зависимост. Човек трудно може да се ориентира кой е жертвата, кой насилника, защото непрекъснато си сменят позициите.
Скрит текст:
Имаше един филм " Войната на семейство Роуз" - не можаха да се разделят нормално, бяха зависими в съжителството си, но в същото време достатъчно наранени за да са заедно и уж не можеха да разделят къщата. Войната им се води до смърт, в буквалния смисъл. На това ми приличат картите.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:50 от a.nik

# 199
Момичета, за моя позната, която питаше дали да задълбочи връзката си (дали да предприеме съвместно съжителство), изтеглих следната подредба: Любовниците, Звездата, Отшелникът. Любовниците отразява нейното колебание, Звездата - идеята за трансформация на връзката на по-високо ниво, но този Отшелник ме притеснява.Струва ми се, че нещата няма да приключат добре, но още не искам да я обезкуражавам. Моля помагайте с тълкувания.

# 200
Мисля и съм напълно убедена, че Звездата не е трансформация към по-добро. Тя е точно това -далечна и студена, колкото и да се опитваме да я стигнем, не можем... Тя е разпад на илюзиите, че нещо ни се полага. Особено в любовни въпроси.
Заедно с Отшелникът ,бетонира отрицателният отговор.
Съжалявам, че съм толкова категорична, но съм убедена в това, което пиша. Освен това има само ГА в подредбата, последните два са застинали за дълго време напред.

# 201
Звездата е по-пристеснителна според мен. Отшелникът е връзка от разстояние или всеки от тях двамата да има нужда от лично пространство или от почивка от връзката.

Звездата говори за един копнеж да се случи нещо, да се слеят в едно, да са си заедно и завинаги, обаче тази мечта ще си остане далече и недостижимо като звездите в тази карта. С отшелникът, който я следва, ще се отдалечат един от друг, а няма да се приближат.

Има вероятност и единият от двамата да потъне в работа и ангажименти и просто да няма капациета да е пълноценно във връзката.

# 202
Поправете ме, ако греша. Звездата за мен е специална карта. Познавам я отблизо. Тя предшестваше Кулата в събития, които ми се случиха неотдавна.
Да, имаше разпад на илюзиите, болезнено отрезвяване, толкова болезнено... Не вярвам, че картите имат само тъмна страна. Тя е бавна карта и се появява, когато иска да ни каже, че старите методи няма да ни отведат до нови места. Не може да достигнеш нови хоризонти със старите стереотипи. Необходима е вътрешна промяна, промяна на гледната точка, на целия светоглед,на подхода... Трудна.Но не присъда.  Сякаш казва - събуди се, ела в реалния свят, стъпи здраво и осъзнай, че ако искаш да достигбеш звездите, не може да продължаваш да си риба.

# 203
Благодаря ви Елфичка и menarini. Тълкуванията за звездата ми бяха много полезни, явно аз не съм разбрала правилно значението й. Искам да питам дали Звездата на позиция след Любовниците(която предполага избор) не разкрива че при нея е в напълно начален етап нова връзка и за това не иска да вземе решение за съвместно съжителство. Иска да остане известно време сама (Отшелникът), за да реши какво да прави и дали ще се задълбочи новата тръпка?

# 204
При нея изборът е дали да продължи да си живее в лалаленд или да слезне на земята. Ако иска да продължи да си гледа към звездите ще си живее сама, ако иска да види има ли нещо истинско във връзката, за която става дума - да отиде и да заживее с този мъж. Така най-бързо се вижда дали ще си паснат. За сега и с този Отшелник си е избрала да го държи настрана.

# 205
Момичета, искам да пиша на едно момче, казва се А и да го питам дали мога да го добавя във ФБ. Преди година се занимавахме нищо не се получи и се скарахме. Тогава го блокирах във ФБ. Правих опити да се сдобрим защото се засичаме често ама не ми се получаваше. Сега се е затоплил към мен и мисля че можем да имаме приятелски отношения.
Въпросите ми са: Какво е отношението на А към мен? Ще се радва ли и ще приеме ли поканата ми за приятелство във ФБ?
Мисля тая вечер да му пиша това - мога ли да те добавя във ФБ, само това.

# 206
Sleepy B, ти сериозно ли?!?!?

# 207
Момичета, сядам да пиша по въпроса си Simple Smile Картите, които ми изтеглихте:
Соул - 6 жезли, 10 чаши, 8 жезли + Крал жезли
Елфичка - Рицар чаши, паж жезли об., Светът // Крал жезли об.
Морела - Магът, 8 чаши, Светът // 4 жезли
Менарини - 6 пентакли, Императрицата, 10 чаши
Аз - Крал меч, 10 чаши, Кралица меч, изхвърча 6 жезли

6 жезли, Светът, Крал жезли, 10 чаши - това са картите, които се повтарят, все хубави карти и хубави неща обещават. Бих ги тълкувала също в тази посока. Не очаквах при всички да се получи такова "единомислие" на картите.  Simple Smile
Аз не знам какво е истинското отношение на този мъж към мен и затова зададох въпроса. Имам усещането, че вътрешно има симпатия и някаква мисъл за мен, заради нещо, което направи и което е абсолютно нетипично за него.
Той е Крал жезли, а Крал меч от моите карти го подкрепя и допълва като значение. Той е шеф, Биг Босът, човек на много висок пост и съответно с големи възможности и власт да създава и налага правила и да бъде безкомпромисен. И той е такъв.
Обърнатия крал говори за много инат и хладна отмъстителност. Не бих казала, че е извадил оръжията срещу мен, не съм в неговата категория, че да си прави този труд, но ако му  падна на мушката, няма да ми прости.
Този крал и 6 пентакли показват разликата в положението между нас и това, че отношенията биха били центрирани около неговата личност, без възражения Simple Smile Аз пък съм Кралица меч и не се давам лесно.
Честно казано, изненадах се, че не видях Дявола в картите. Напълно сериозно го очаквах да се появи.

Зарадвах се, като видях картите ви, не защото ще се впусна в авантюра с този мъж, напротив, прекалено много подвони камъни има около него, а защото те повториха една моя подредба с Ленорман на този въпрос, където на мястото на това, което не показва стоеше Детелината Simple Smile  И както Елфичка каза - вътре в себе си той има много хубаво чувство към мен, но никога не би го показал! Освен, когато несъзнателно върши нетипини неща Simple Smile

Благодаря ви, на всички за картите! HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 208
Силки, аз не разбрах теб кое отношение точно те интересува, професионално, за да оцени качествата ти като служител, или лично, за да те оцени като жена?

# 209
Естествено, че питам за лично отношение Simple Smile
Той не ме оценява лично като професионалист.

Общи условия

Активация на акаунт