Карти Таро тема 21

• 21 221
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Да, ще се срещнете, ще поговорите. Но от миналото ще излязат неща, заради които ще прецениш, че този човек не е за теб и решението ще е окончателно.

# 256
Привет, дами💕
Ще съм благодарна, ако някоя от Вас ми хвърли едни карти, а въпросът ми е:
Ще се срещна ли с К до края на тази година? ( и ако картите казват нещо за развитие/промяна в отношенията)

Отново да помоля, ако някоя има време и желание, ще съм признателна
По първия въпрос - ще срещнеш ли К. до края на годината.
4 пентакли, Рицар меч, 8 жезли
Нещата отдавна ли са в застой. Нищо не се променя и колкото е да се ядосваш и да си нетърпелива, просто оставаш в състояние на очакване. (Тук ще отворя една скоба, за да помоля много за обратна връзка, защото имам нужда от още факти как се проявява 8 жезли. Благодаря предварително!)

По втория въпрос - какво развитие ще претърпят отношенията ви?
2 жезли, 7 жезли, 2 чаши
Доста мъчително състояние. Човекът е хладен, равнодушен, няма истински интерес към теб, макар че може, принципно, и да не сте разделени, а ти се бориш за отношенията, искаш да ги спасиш, да ги защитиш и съживиш, но особено, ако става дума за любовен триъгълник, си загубила този човек. Оставаш си влюбена, но отношенията замират.
Ниски карти, никакво движение.

# 257
Силки, по първата ти комбинация бих очаквала Рицар меч да може да разкъса статуквото и с 8 жезли да се случи някакво общуване. Ще е полезна ОВ.

# 258
В моята комбинация също ми се струва,че има любовен триъгълник.И ми се струва ,че той те държи в една несигурност ,тези 2 чаши ...
Изглежда ми ,че засега нещата ще са на ниво приятно общуване по Паж жезли.

Този Крал меч излиза два пъти в моите карти.
Опасявам се,че развитието няма да е в посоката,която желаеш.Крал меч е човек на разума и действието,не очаквай емоции от него.Страшният съд на първа позиция е като едно проточено във времето поемане на отговорност и вземане на ясно решение.Отлагано е дотолкова,че е изпуснато подходящото време .
Много време ли сте в тези отношения ? Мисля ,че е взел решение да прекрати отношенията и то е категорично.

Съжалявам,аз така усетих нещата !
Моля някой да ми набие канчето,ако греша.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 21:50 от menarini

# 259
Силки, по първата ти комбинация бих очаквала Рицар меч да може да разкъса статуквото и с 8 жезли да се случи някакво общуване. Ще е полезна ОВ.
Да, ако 8 жезли е бързо развитие на ситуацията, но ако е застой, покой? Защото и по този начин тълкуват някои.

# 260
Silky_soft  Може ли да те помоля,ще има ли връзка между С и Димитър ? Благодаря

# 261

Силки, мноого точно в целта. Нещата от около година са в застой, ту така, ту иначе. Преминали сме от безразличие до стопляне на отношенията, пълна липса на комуникация и в момента отново старт на някакви взаимоотношения. Той самият вероятно няма никакъв интерес, но и същевременно вижда много общи между нас и определени неща в мен, които харесва...
Та по повод на наближаващия му рожден ден и края на годината реших да се допитам до Вас и да си направя равносметка
Дано тази информация помогне за тълкуването и отново благодаря💕

П.С последна добавка правя интересното е, че винаги “намираме път” един към дръг, единият прави крачка, макар и след време, но нито сме приятели, нито повече

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 22:10 от j.alexander7

# 262
Не се стърпях и си изтеглих карти по отношение на моето съдружие,което май си е поставило за цел да ми скъси живота най-малко ...
1.Какво иска от мен М?
Колесницата - Императорът- 10 меча
Иска да има власт и контрол над мен,да спазвам нейните правила,без оглед на това дали е добро или лошо...Вложила е всичките си сили за това .Контрол,спазване на нейните правила без оглед на чувства.Дотолкова,че аз да съм без никаква сила.Като кукла на конци,да ме доведе до тотално безсилие.

2.Какво ми готви ?
Паж пентакли - Луната- Обесеният (на дъното на тестето надникнах - Смъртта)

Нещо ново ( по Паж пентакли) ,нещо изненадващо за мен ,нов подход,все още неясна стратегия (или пък на мен ми е мъгляво и се опитва добре да ме заблуди в привидна добронамереност). Но планира предателство ( Обесеният ) и въобще не й пука какво прави с оглед на добро или зло.Емоционални сривове,липса на яснота ,самота и неудовлетворение - ама за мен или за нея ?
Това ще е краят на отношенията ни ( Смъртта) .Край и наложителна трансформация.Дотук.

# 263
Нищо не може да ти направи с тоя паж на първа позиция. А и какви карти на действието са Луната и Обесения? Самата тя не знае на кой свят е и най-добре за теб да се отделиш и да заработиш сама, отделно от нея. Имам опасения, че тази жена не е добре психически. Може сега да започват да се изявяват проблемите ѝ.

# 264
Нищо не може да ти направи с тоя паж на първа позиция. А и какви карти на действието са Луната и Обесения? Самата тя не знае на кой свят е и най-добре за теб да се отделиш и да заработиш сама, отделно от нея. Имам опасения, че тази жена не е добре психически. Може сега да започват да се изявяват проблемите ѝ.

За съжаление ,аз имам същите опасения...Много ме притеснява ненормалното й поведение,не мога да ви опиша каква жена беше тя допреди 2 години...Истинска императрица !!! Невероятна,будеща възхищение,умна,рационална,забавна,талантлива,общителна - изумителен човек .И бяхме в такъв синхрон !!!
Нищо не е останало от това.За мен тя има психически проблеми .Категорично.И не разбирам какво се случи.
Нямам опция в момента да се отделя,Силки.Наистина съм в патова ситуация.Много добре знам какво искам,но в момента е невъзможно да предприема каквото и да било ,освен да си трая и да си работя тихомълком по своето,надявайки се ,че подходящият момент ще дойде.Притисната съм от обстоятелства.
Нито в личния ,нито в професионалния план мога да предприема нещо.Не и в момента.Никакви генерални промени не мога да направя.

# 265
Silky_soft  Може ли да те помоля,ще има ли връзка между С и Димитър ? Благодаря
Изтеглих
Паж чаши, 7 жезли, 2 меч
Този паж е много влюбен, гледа с обожание възлюбения, но той едва ли знае, че е обект на нечие обожание. Затова на пажа му се налага да се бори за вниманието му, да му направи впечатление, да бъде забелязан. Напразни ще бъдат тези усилия, защото в крайна сметка ще се наложи двамата млади да се разделят, може още и преди да са успели да задълбочат отношенията си. Понеже 2 мечове е карта, която показва принудителна раздяла, изтеглих и допълнителни карти - Кралица жезли, Крал жезли, 5 пентакли . По тях предполагам, че тук ще се намесят други хора, което може и да са родителите на единия от двамата, причинявайки голямо страдание.
Малко приказно звучи, но тези карти ме вдъхновиха. Само съжалявам, че не ти съобщих нищо обнадеждаващо.

# 266
..За мен тя има психически проблеми .Категорично..
Ако е така, то жената има нужда от помощ. Едва ли някой би си пожелал да отключи психически проблем, а пък никой не е застрахован. Дано близките й да забелязват промяната и да вземат мерки. Самият болен не е в състояние обикновено, най-важен фактор са близките му, дори не лекарите.

# 267
Ако е така, то жената има нужда от помощ. Едва ли някой би си пожелал да отключи психически проблем, а пък никой не е застрахован. Дано близките й да забелязват промяната и да вземат мерки. Самият болен не е в състояние обикновено, най-важен фактор са близките му, дори не лекарите.
Не знам, Соул. Започвам да мисля, че има сериозен проблем и това ме плаши. Такива сценарии й се разиграват в главата напоследък и толкова им вярва, че се плаша.
Мисля и, че има някаква вътрешна неудовлетвореност у нея, като че хем й се ще да контролира всичко и всички, хем невъзможност та я прави злобна и  непоносима.
Аз не мога повече да го играя балансьор, защото ми писна.
Другият съдружник вчера ми каза-кофти е сигурно да го кажа, но откакто тя реши да не идва в офиса и не ми звъни непрекъснато, имам още повече желание за работа. Много ми е добре.
Въпреки всичко съм загрижена за нея. Близките й няма да разберат. Тя ги контролира с капризи и мрънкане, а и те не останаха много около нея. Сетете се защо. Децата й също са дистанцирани.

# 268

Силки, мноого точно в целта. Нещата от около година са в застой, ту така, ту иначе. Преминали сме от безразличие до стопляне на отношенията, пълна липса на комуникация и в момента отново старт на някакви взаимоотношения. Той самият вероятно няма никакъв интерес, но и същевременно вижда много общи между нас и определени неща в мен, които харесва...
Та по повод на наближаващия му рожден ден и края на годината реших да се допитам до Вас и да си направя равносметка
Дано тази информация помогне за тълкуването и отново благодаря💕

П.С последна добавка правя интересното е, че винаги “намираме път” един към дръг, единият прави крачка, макар и след време, но нито сме приятели, нито повече

j.alexander7, благодаря за ОВ!

# 269
Радвам се, че някой го написа.

Общи условия

Активация на акаунт