Карти Таро тема 21

• 21 256
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за отговора! Той като се върне гадно или безразлично ще се държи? Предпочитам безразлично и не съм направила нищо лошо че да ми отмъщава.
Скоро ли ще срещна следващата любов?

# 241
Благодаря за отговора! Той като се върне гадно или безразлично ще се държи? Предпочитам безразлично и не съм направила нищо лошо че да ми отмъщава.
Скоро ли ще срещна следващата любов?

Слипи, защо мислиш, че задължително  ти отмъщава? На него не му пука... Просто човека е решил да върви напред и да си гледа неговия  живот, което е желателно  да направиш и ти, вместо да зациклящ на нещо, което не е за теб.
 Първо се изчисти от тези емоции към старата"любов"...за да отвориш място за следващата любов Peace

# 242
Роза ама ние нищо не сме имали затова беше неочаквано че ще ми се нацупи така... Моля те да провериш как ще се държи с мен като се върне, моля те. Искам само покой а аз ще си седя настрана.

# 243
И аз бих помолила, ако някой има възможност и желание да ми изтегли карти. Имам възможност да работя с нов клиент, но преди месеци един от шефовете на тази фирма ме рязна доста грубо. И аз се оттеглих. Продължавам да получавам оферти от него. Ако започна да работя,ще хвърля много усилия и труд, а вероятността отново да ме резне, е голяма,не знам дали си струва. Имам два въпроса, но бих предпочела да не тегля сама:
1. Да започна ли тази работа?
4 пентакли, Страшния съд, 8 чаши
Как да ти кажа, по-добре да не разбутваш статуквото, ти и така не си убедена, че си струва да го направиш. Миналите проблеми ще се отразят на работата ти там и ще ти навредят. Накрая ще се чувстваш разочарована, а и може да си си отрязала някои пътища за реализация, които можеш да използваш сега.

2. Ще имам ли неприятности със съдружничката ми, ако я започна. Ще я работя сама. С другият съдружник говорих, за него няма проблем, но с нея е деликатно, знаете...
Страшния съд, Колелото на съдбата, 8 меч + 3 чаши
Готви се да сериозен конфликт, който даже може да е в движение вече. Тя може да е подочула нещо за твоите планове. В крайна сметка ще си в патова ситуация, затова внимавай какво говориш и как подхождаш, за да не  си навредиш сама. Освен това твоето желание да работиш за друг клиент сама може да се изтълкува като изневяра Simple Smile
Имаме двете най-тежки 8-ци - чаши и мечове, трябва да го имаш предвид.

# 244
Роза ама ние нищо не сме имали затова беше неочаквано че ще ми се нацупи така... Моля те да провериш как ще се държи с мен като се върне, моля те. Искам само покой а аз ще си седя настрана.

Съжалявам, Слиипи, но няма да ти тегля карти за този човек, защото знам, какви карти ще излезнат, тоест , ще се препокрият с картите на Соул . Нека ти тегли някой друг ако иска...

# 245
[
Скрит текст:
quote author=menarini link=topic=1149006.msg39498142#msg39498142 date=1571392691]
И аз бих помолила, ако някой има възможност и желание да ми изтегли карти. Имам възможност да работя с нов клиент, но преди месеци един от шефовете на тази фирма ме рязна доста грубо. И аз се оттеглих. Продължавам да получавам оферти от него. Ако започна да работя,ще хвърля много усилия и труд, а вероятността отново да ме резне, е голяма,не знам дали си струва. Имам два въпроса, но бих предпочела да не тегля сама:
1. Да започна ли тази работа?
4 пентакли, Страшния съд, 8 чаши
Как да ти кажа, по-добре да не разбутваш статуквото, ти и така не си убедена, че си струва да го направиш. Миналите проблеми ще се отразят на работата ти там и ще ти навредят. Накрая ще се чувстваш разочарована, а и може да си си отрязала някои пътища за реализация, които можеш да използваш сега.

2. Ще имам ли неприятности със съдружничката ми, ако я започна. Ще я работя сама. С другият съдружник говорих, за него няма проблем, но с нея е деликатно, знаете...
[/spoiler]

Страшния съд, Колелото на съдбата, 8 меч + 3 чаши
Готви се да сериозен конфликт, който даже може да е в движение вече. Тя може да е подочула нещо за твоите планове. В крайна сметка ще си в патова ситуация, затова внимавай какво говориш и как подхождаш, за да не  си навредиш сама. Освен това твоето желание да работиш за друг клиент сама може да се изтълкува като изневяра Simple Smile
Имаме двете най-тежки 8-ци - чаши и мечове, трябва да го имаш предвид.
[/quote]

Silky,много ти благодаря !!!
Просто не е истина - днес си изтеглих карти по първия въпрос и не записах картите,защото мразя да тегля за себе си,наистина.Последната карта беше 8 чаши...Има ли смисъл да казвам нещо повече...
. Накрая ще се чувстваш разочарована, а и може да си си отрязала някои пътища за реализация, които можеш да използваш сега.
Това малко не го разбрах,но общата картина потвърждава опасенията ми.Ще хвърля неимоверни усилия ,а те не гледат на мен като на опция...Само ще счупя примирието,което имам в момента в офиса.

Тази възможност намери човек,който моята височайша съдружничка намрази жестоко,така и не разбрах защо.При първият ми опит да работя с тази фирма казах,че всички са поканени,ако желаят.Тя се подсърди ,че евентуално мога да поискам да работя сама,все едно съм венчана за нея...Но,пак клекнах в името на всеобщото благо и мира.
Нещата не потръгнаха в посоката,която очаквах,макар  че положихме огромни усилия .
Обаче все още ми изпращат имейли ,имам нужда от доходи и ми се въртеше в главата да опитам пак.

Обаче и по втората комбинация си безупречно права - тя ще го приеме като предателство,ще са тътени и тръшкания ,а аз никак нямам нужда от това.Никой наоколо няма.
Скрит текст:
При мен ситуацията е 8 меча отвсякъде - и в личен план,и в работата.
Тази жена имам чувството,че полудя.Честно,ама ще подлуди и мен.Нямам ход.Мисля,въртя,превъртам...
Тук, във форума направо станахте роднини с тази жена...Колко пъти питах за нея...Разбирате ли - най-близкият ти човек да стане най-големият ти и настървен враг е изключително болезнено,още повече когато не разбираш откъде всичката тази злоба...Какво,бе,братче,я провокира.Само една съфорумка ми писа на ЛС преди време и напоследък мисля,че е много права.
Днес ме полазиха тръпки.Дойде да вземе нещо от дома ми.Слезе да го вземе съпругът й.Тя не помръдна,стоеше в колата и ме гледаше като мумия.Безизразно.Паметник...Не каза и дума,няма здравей,няма нищо.
Готви ми нещо и имам усещане ,че ще е сериозен удар.Просто иска да ме види срината и смазана,а аз тъкмо се съвземах от синьото лято,което получих благодарение на нея.
Мисля,че няма да ми прости ,че не търся вече път към помирение.Търся го,но не по начина,който е бил преди.Единственото нещо,което може да ме накара да се пречупя към някого,е предателството,а нейното беше смазващо.Аз не искам близост с нея,просто едни любезни и професионални отношения,абсолютно нищо повече.
Ще тегля тези дни пак карти за нея.Сигурна съм,че бурята се задава...
Съжалявам, Слиипи, но няма да ти тегля карти за този човек, защото знам, какви карти ще излезнат, тоест , ще се препокрият с картите на Соул . Нека ти тегли някой друг ако иска...
Аз също смятам,че трябва да спреш.Дори от самоуважение.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 15:13 от AnMary

# 246
Накрая ще се чувстваш разочарована, а и може да си си отрязала някои пътища за реализация, които можеш да използваш сега.
Отивайки при новия клиент, ще загубиш възможности, от които сега можеш да се възползваш. Нещо като да си отрежеш пътя към тях, все едно да имаш достъп до някакъв ресурс, но сама да му обърнеш гръб.

# 247
Накрая ще се чувстваш разочарована, а и може да си си отрязала някои пътища за реализация, които можеш да използваш сега.
Отивайки при новия клиент, ще загубиш възможности, от които сега можеш да се възползваш. Нещо като да си отрежеш пътя към тях, все едно да имаш достъп до някакъв ресурс, но сама да му обърнеш гръб.

Разбрах те !!! Отново ти благодаря за помощта !!!

# 248
Привет, дами💕
Ще съм благодарна, ако някоя от Вас ми хвърли едни карти, а въпросът ми е:
Ще се срещна ли с К до края на тази година? ( и ако картите казват нещо за развитие/промяна в отношенията)

Отново да помоля, ако някоя има време и желание, ще съм признателна

# 249
Привет, дами💕
Ще се срещна ли с К до края на тази година? ( и ако картите казват нещо за развитие/промяна в отношенията)

1.Ще се срещнете ли до края на годината ?

Крал меч - 2 чаши - Паж жезли

2.Как ще се развият отношенията ви?

Страшният съд - Колелото на съдбата - Крал меч

Това са моите карти,но ще помоля ако някой има желание да тълкува.Имам мнение,но се опасявам да не те подведа Simple Smile

# 250
Привет, дами💕

Това са моите карти,но ще помоля ако някой има желание да тълкува.Имам мнение,но се опасявам да не те подведа Simple Smile
И аз изтеглих как ще се развият отношенията до края на годината - 7 пентакли 9 чаши и звездата обърната

# 251
Има ли някакви конкретни притеснения?
9 чаши (задоволство, в контекста на здравето може да е затлъстяване поради прекомерно ядене или високо кръвно или диабет, т.е. задоволство от живота, но прекомерно и връщащо се да те захапе), 7 чаши обърната (предлагат се някакви решения от лекарите и започваш да вървиш по някакъв път, не е неустановена диагноза), 4 пентакли (или не искаш да дадеш парите за лечението, което ти се предлага или лечението е много скъпо и никак не ти се иска да си заложиш имуществото заради едното здраве). Скритата карта - колесницата. Действай бързо, няма време.

Благодаря ти за картите. Да, имам притеснения и прекалено се тревожа. Мисля,че доста точно показват.

# 252
Нямам много опит с момчетата и сигурно ми личи. Чувствам се виновна задето постъпих така да се отдръпна и не знам защо го ядосах така. Просто искам да знам дали ще ме отбягва като се върне. Много ли искам Sad

# 253
Момиче, ти не искаш да разбереш, искаш да имаш с кого да си говориш за К денонощно. Каквото и да ти се каже, до 2 дни максимум ще си задала нов въпрос, макар да обещаваш друго. Имаш ли пълнолетие изобщо? Въпроси от ранг "да пиша ли на един във Фейсбук", "как ще ме погледне друг, а утре" говорят за тежък пубертет и ако и възрастово не си там, то положението става направо тъжно. Видях ти л.с., после ще ти отговоря, сега пътувам.

# 254
Привет, дами💕

И аз изтеглих как ще се развият отношенията до края на годината - 7 пентакли 9 чаши и звездата обърната

Страхотни сте! Дайте Вашето тълкуване, пък за подвеждане и дума не може да става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт