Карти Таро тема 21

• 21 275
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Sleepy B, ти сериозно ли?!?!?
Ами да, първо бяхме френдове после една тъпа целувка обърка всичко и най вече мен защото той си падаше играч. Сега си има сериозна връзка и ми се ще отново да си подновим контакта без да ме е страх че ще ме хлъзне.

# 211
Силки, с теб открай време теглим еднакви карти Smiley - 2 от 4, не е зле. Simple Smile Но друго исках да ти напиша. Тази разлика между вас е само повърхностна, според материалния свят, който хората подреждат. Всъщност сте сродни души. По твоите карти. Затова и го улавяш да прави "нетипични" неща, те не са на ниво осъзнатост, идват от много по-дълбоки нива.

# 212
Точно така, Соул, не сме равни на материален план, но на вътрешен има резонанс. И картите много добре го показват. Понякога Таро е много разговорливо Simple Smile

# 213
Интересно, че очакваше Дяволът (връзка с емоционална зависимост), а излезе Кралят (стабилен мъж с влияние).

# 214
Здравейте! Чета темата отдавна и ми е много интересна. Моля, ако може да ми изтеглите карти относно здравословното ми състояние. Името ми започва с А.
Благодаря предварително!

# 215
Има ли някакви конкретни притеснения?
9 чаши (задоволство, в контекста на здравето може да е затлъстяване поради прекомерно ядене или високо кръвно или диабет, т.е. задоволство от живота, но прекомерно и връщащо се да те захапе), 7 чаши обърната (предлагат се някакви решения от лекарите и започваш да вървиш по някакъв път, не е неустановена диагноза), 4 пентакли (или не искаш да дадеш парите за лечението, което ти се предлага или лечението е много скъпо и никак не ти се иска да си заложиш имуществото заради едното здраве). Скритата карта - колесницата. Действай бързо, няма време.

# 216
Привет, може ли някой да ми изтегли карти дали ми предстои скоро (примерно до 2 месеца) нещо в любовен план, запознанство, споделена емоция с някого... каквото и да е. Simple Smile

# 217
Здравейте момичета от известно време се интересувам от картите таро съвсем любителски, дори си нямам карти не че не открих какви ли не декове в интернет, но някакси имам чувството, че картите сами ще ме намерят в точният момент, точният дек. Съвсем начинаеща съм, гледам доста видеа в ю-туб най-вече на английски език и днес открих тази тема и ми е много интересно да ви чета. Ще се радвам на всякакви препоръки с образователна цел в картите Таро.  Ще ви бъда много благодарна, ако някой има желание и  изтегли карти и за мен. В момента работя по въпроса с преместване в друга държава, но тъй като всичко се проточи твърде дълго някак загубих желание да го направя и не съм така убедена, че там е моят път... Отделно ако се случи неминуемо ще доведе и до среща с човек от миналото. Та най-общо въпросите са ще бъде ли за добро тази промяна и ще бъда ли щастлива в новият си живот и какво ще се случи с този човек?

# 218
Скрит текст:
Преди известно време, едно момиче ми писа на ЛС за големите аркани. Моля, ако още чете темата, нека ми пише на лични!

И за да не е спам, днес една карта от мен - Умереността - търпението, балансирането,кой ни го налага, сами ние ли и защо? Предупреждение ли е или съвет?
цитат от интернет
" Предупреждава, че ако не спреш да емоционираш и да се оплиташ в чужди( или в собствените) мрежи, ще останеш с празни ръце. Тук Таро е в ролята на добър и мъдър приятел, който те сваля на земята.

# 219
Здравейте. Изтеглих си карти за бъдещето на отношенията ми с човек, с когото имам доста трудно общуване. Нещата се развиват много добре до един момент, след което рязко се сриват, правят се болезнени опити за оправяне, но все нещо се случва. Все тълкува действията и думите ми по противоположен начин на това, което аз съм вложила, сякаш търси причина да не се получи. Но и двамата опитваме пак, може би защото вътрешното усещане е, че другия човек е ценен. И това се случва вече втори път. Сякаш не можем да намерим правилния път един към друг. Картите, които си изтеглих са 5 чаши обърната, дяволът, справедливостта. Отдолу при цепене беше светът, а жрецът изпадна. Моля да ми помогнете с тълкуването, не се справям още с това, както и да ми изтеглите ваши карти по въпроса за допълнителен поглед.

# 220
Ще погледна малко по-късно и въпросите, които са задали другите.

Относно моята мечта, за която имам нужда от гарант. Изтеглих едни карти за Ж. Всичко излезна обърнато, но се чувствам прекрасно и съм готова да си сложа подписа до неговият.

Ето ги картите: 7 чаши обърната (вече знам какво да правя), Луната обърната (не е недостижима мечта вече), 7 жезли обърната (не трябва повече да се чудя откъде ще изскочи някоя пречка или поне ми е такова чувството на мен).

Скритото е кралица жезли обърната (трябва да търся няkаво вярване, което ме кара да се затворя от външния свят, иначе кралицата обърната не си знае силата, сменя гневна и кротка много бързо, иска това което иска и ще преобърне света с тропане на крак докато го получи).

Вие как ги виждате тези карти? Ако се завъртят нещата може още края на този месец или началото на другия да имам официално положително решене от институцията.

# 221
Елфичка, много е опасно да разчиташ на обърнатата Луна. Тя буквално значи, че нещата ще ти се изяснят, да, (Изобщо не става дума за мечта. Тя е по Звездата, по 7 чаши) но яснотата ще е яснота на това колко си засегната и потърпевша. Вече никакви съмнения няма да имаш.
Освен това обърнатата Кралица Жезли означава буквално изневяра, предателство. Разчиташ на някого, на когото не трябва да се разчита.
Аз не бих си сложила подписа при такива карти. Изкушавам се и аз да изтегля, но в момента не мога.

# 222
Добре. Благодаря. Ще ги помисля пак картите. Все пак става дума за бизнес отношения, не толкова лични. Така, че ако Ж. си намери приятелка докато трае строителството и тя му пили, че си е дал подписа за мен, аз няма да съм лично обидена. Просто ще стана лоша кралица жезли.

# 223
Добре. Благодаря. Ще ги помисля пак картите. Все пак става дума за бизнес отношения, не толкова лични. Така, че ако Ж. си намери приятелка докато трае строителството и тя му пили, че си е дал подписа за мен, аз няма да съм лично обидена. Просто ще стана лоша кралица жезли.
... Това не го разбрах?

# 224
Премислям ги от всякъде нещата. За сега Ж си няма приятелка. И ние сме само приятели. Предполагам, че ако се хване с някоя скумрия може и да започнат някакви интриги. Не знам. Не мога да гадая.

Общи условия

Активация на акаунт