Карти Таро тема 21

• 21 275
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Изневяра в най-общ смисъл. Като човек, който ще ти даде дума и няма да я спази, няма да е верен на обещанието и ангажимента си към теб.  Не говоря за интимни отношения.

# 226
Добре. Благодаря много.

# 227
Привет, дами💕
Ще съм благодарна, ако някоя от Вас ми хвърли едни карти, а въпросът ми е:
Ще се срещна ли с К до края на тази година? ( и ако картите казват нещо за развитие/промяна в отношенията)

# 228
Здравейте. Изтеглих си карти за бъдещето на отношенията ми с човек, с когото имам доста трудно общуване. Нещата се развиват много добре до един момент, след което рязко се сриват, правят се болезнени опити за оправяне, но все нещо се случва. Все тълкува действията и думите ми по противоположен начин на това, което аз съм вложила, сякаш търси причина да не се получи. Но и двамата опитваме пак, може би защото вътрешното усещане е, че другия човек е ценен. И това се случва вече втори път. Сякаш не можем да намерим правилния път един към друг. Картите, които си изтеглих са 5 чаши обърната, дяволът, справедливостта. Отдолу при цепене беше светът, а жрецът изпадна. Моля да ми помогнете с тълкуването, не се справям още с това, както и да ми изтеглите ваши карти по въпроса за допълнителен поглед.

Картите ти казват, че прекалено дълго търпиш и доброволно си в тази ситуация / 5 чаши об + Дявола/ Виждаш , усещаш и знаеш, че тази връзка е не само прецакана ами и няма бъдеще, но упорстваш, затваряш си очите, не приемаш този факт и това само, защото изхождаш от своите желания. Заради Справедливостта, мисля че ти имаш основна вина отношенията да стигнат дотук. Но това е било доста преди време.

# 229
И аз бих помолила, ако някой има възможност и желание да ми изтегли карти. Имам възможност да работя с нов клиент, но преди месеци един от шефовете на тази фирма ме рязна доста грубо. И аз се оттеглих. Продължавам да получавам оферти от него. Ако започна да работя,ще хвърля много усилия и труд, а вероятността отново да ме резне, е голяма,не знам дали си струва. Имам два въпроса, но бих предпочела да не тегля сама:
1. Да започна ли тази работа?
2. Ще имам ли неприятности със съдружничката ми, ако я започна. Ще я работя сама. С другият съдружник говорих, за него няма проблем, но с нея е деликатно, знаете...

Елфичка, по-късно ще ти тегля и аз, в момента съм в офиса.

# 230
Менарини, какво е общото между шефът на тази фирма и твоята съдружничка?

# 231
Нищо общо нямат, просто очаквам да има гръм до небесата, че искам да работя това сама. Ще е поредният скандал, а това малко или много ме разстройва.
Вероятността нищо да не се получи също е голяма, а усилията ще са доста.
Колебая се дали си струва.

# 232
Попитах картите: ако отидеш там какво те очаква.
6 чаши обърната (там не е като тук, тук си си свикнала на едни неща, там правилата са други), Обесеният (няма да можеш да мръднеш от там), 10 пентакли (ново семейство, добри пари). Скритото: крал мечове (може би ще се обвържеш с договор и този договор ще е ясен и точен).

Попитах ако останеш какво те очаква. Без да искам май взех тестето наобратно. Получи се: Императрицата обърната (ще ти резнат крилцата и влиянието), Колелото на съдбата (т.к. нещата са добре сега, т.к. всички си знаете пинизите, може би ще тръгнат на зле), 4 чаши обърната (няма вече да седиш и да се чудиш, ще наравиш нещо по въпроса). Скритото: Кралица мечове обърната (тънкият контрол, който поддържаш за сега ще бъде изгубен).

Не знам какво да кажа. Нито едното нито другото място ми показват, че това е хубавото място за теб.

# 233
Попитах картите: ако отидеш там какво те очаква.
6 чаши обърната (там не е като тук, тук си си свикнала на едни неща, там правилата са други), Обесеният (няма да можеш да мръднеш от там), 10 пентакли (ново семейство, добри пари). Скритото: крал мечове (може би ще се обвържеш с договор и този договор ще е ясен и точен).

Попитах ако останеш какво те очаква. Без да искам май взех тестето наобратно. Получи се: Императрицата обърната (ще ти резнат крилцата и влиянието), Колелото на съдбата (т.к. нещата са добре сега, т.к. всички си знаете пинизите, може би ще тръгнат на зле), 4 чаши обърната (няма вече да седиш и да се чудиш, ще наравиш нещо по въпроса). Скритото: Кралица мечове обърната (тънкият контрол, който поддържаш за сега ще бъде изгубен).

Не знам какво да кажа. Нито едното нито другото място ми показват, че това е хубавото място за теб.
Страшно ти благодаря Елфичка!!!

# 234
Докато вчера чаках отговор на въпроса си за момчето с което искам да подновя приятелството си с целия си акъл писах на К съобщение дали е добре, как се чувства. Той обаче не ми отговори. Явно ми е много ядосан и всяка моя реакция го ядосва повече или пък не му пука. Можете ли да ми кажете какво ме съветват картите да очаквам от него като поведение към мен като се върне?

# 235
Слийпи,
10 чаши - 9 чаши - 9 пентакли

Излизат ти едни и същи карти, като искаш да ти се тегли през ден. Това момче доста добре се забавлява, харесва си живота така, не желае да се обвързва, не те анализира какво си направила и защо и смята, че сега времето му е нужно, за да обръща внимание на себе си, общувайки когато и където му е приятно, а не да се хармонизира с някой конкретен човек и да се ангажира.  

Другите също могат да ти изтеглят карти, но реалността е такава, каквато я виждаш и ти, без картите.

# 236
Благодаря ти но не разбирам от отговора ти дали да продължавам да седя настрана или искаш да ми кажеш че моите действия не го интересуват и му е все тая и че се е ядосал не на отдръпването ми а заради друго нещо?

# 237
Благодаря ти но не разбирам от отговора ти дали да продължавам да седя настрана или искаш да ми кажеш че моите действия не го интересуват и му е все тая и че се е ядосал не на отдръпването ми а заради друго нещо?
Таро не казва на никого какво да направи, всеки решава сам и си носи последствията. Картите проследяват енергиите на ситуацията. И тези енергии посочиха, че каквото се е случило е било доста неприятно и неочаквано за него, но към момента си гледа кефа и не си слага на сърце кой какво направил и защо. Избрала си поведение, сега пък той избира неговото.

# 238
Благодаря ти soul, какво изпитва той към мен, интересувам ли го? Или съм му безразлична?

# 239
Благодаря ти soul, какво изпитва той към мен, интересувам ли го? Или съм му безразлична?
Слиипи, четох, четох и не се сдържах...Няколко пъти картите на Соул много ясно ти показаха, как стоят нещата. Освен това, тя обясни много конкретно , какво значат.  Мисля, че всички тук разбраха, дали този мъж изпитва нещо към теб и дали си му безраична... ти не рзабра ли, наистина?! . Rolling Eyes

Моя въпрос към теб е :защо си го причиняваш?  Много явно е , че хабиш енергия за този човек и това прилича на мазохизъм, но пък не те виня, явно искаш да страдаш и да се вкарваш в негативни емоции, вместо да му  теглиш една м...на  / с извинение/ и да вървиш напред, към следващата любов, която може би те очаква зад ъгъла.
С най-добри чувства!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт