Карти Таро тема 21

• 21 311
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Има хора, които не показват чувствата си, както е по филмите. Това не значи, че са студени. Може средата в която са израснали, да е била такава, че отношенията не са били показвани.  Други, дори и да имат силни чувства, се стараят да ги прикриват, от страх да не се разкрият и партньорът да загуби интерс към тях. Някои са любвеобилни и демонстрират любовта си, дори и да е не така силна. Други лицемерничат, демонстрирайки любовта си. Има много варианти.
А и вие още нямате отношения.. защо не решиш за себе си дали го харесваш и дали искаш да го опознаваш. Simple Smile А и вярвам, че любовта се учи с любов.

# 166
Soul , редактирах се докато ти си ми отговорила .Той - няма как да знам .Мислех,че тя има .
Но не изключвам възможността  той да има нещо странично.
И да има,ще е наистина изненадата на века,да инициира раздяла ,доколкото го познавам.

Но пък Страшният съд си е там...
Това, което обобщено видях по всичките карти, е че става дума за една връзка от тип "брак", където хората са силно отегчени от отношенията, които имат, с избухванията от женска страна и чувство на "преляла чаша" от мъжка. Всичко, което им е по силите да направят, е да погледнат навън извън връзката. Обаче за раздяла и през ум не им минава, някак са свикнали с това да се имат един друг, макар и в такъв нещастлив формат.

# 167
Soul , редактирах се докато ти си ми отговорила .Той - няма как да знам .Мислех,че тя има .
И да има,ще е наистина изненадата на века,да инициира раздяла ,доколкото го познавам.

Това, което обобщено видях по всичките карти, е че става дума за една връзка от тип "брак", където хората са силно отегчени от отношенията, които имат, с избухванията от женска страна и чувство на "преляла чаша" от мъжка. Всичко, което им е по силите да направят, е да погледнат навън извън връзката. Обаче за раздяла и през ум не им минава, някак са свикнали с това да се имат един друг, макар и в такъв нещастлив формат.
Аз искам да питам тук нещо (картите бяха изтеглени, за да се учим), аз имам въпрос относно задаването на въпроси..
Как да го обясня, тоест да се науча да задавам правилните въпроси към Таро. Може ли тук например, правилно ли е, ще бъде ли от помощ в именно тази ситуация да бъде зададен въпроса ''какво да направи тя/той, за да се подобрят отношенията''? Защото не може всеки път, дори чашата да е преляла, дори да са в някаква рутина или нещасти, ако хората променят поведението си един към друг и осъзнаят за себе си някои неща... ако с този човек се обичате, защо именно в тази връзка да не се работи, а не да се търси например други хора и друга връзка.
Защото ако си останат същите хора то другата връзка, дори да започне с трепет то ще стигне отново да тази ситуация на нещастен формат.
Много дълго стана.. не знам обясних ли, исках с две думи...

# 168
Искаш ли да оставим нещата така на този етап, доста карти бяха изтеглени. Поне за следващите 2 седмици няма нужда от още карти за нови въпроси относно този човек. "Използвач" е много лош етикет. Може би нещо го е направило такъв, какъвто е сега. Може би не са го обичали достатъчно и не са му показали какво е това. Което не означава, че негативите трябва да са за теб, но не го съди, това искам да ти кажа. Или го приеми такъв, какъвто е и ако се отвори възможност, направи каквото ти е по силите, или се отдалечи от него.
За да взема решение трябва да знам дали иска ТОЙ да ми даде шанс а той не дава никаква индикация в тая насока. Даде индикация само че ни е ядоаан

# 169
Какви въпроси се задават зависи от това как човек осмисля една ситуация. За мен Таро е най-ценно като съветник, а не като оракул "какво ще стане". Да, може да се работи в едни отношения, но понякога е твърде уморително да искаме "рибата да литне", затова по-добре да я пуснем и да си изберем орел, защото за нас естественото е да летим и тогава целият сизифов труд няма да е нужен. Никой на никого не принадлежи и не е вързан, каквото и да правим, трябва да е в резултат на свободната ни воля.  

Слийпи, дай му възможност и да мисли, и да си моделира мнението К., това е най-смислено, което може да прави човек през житейското си време, не очаквай да знае всичко изначално и категорично. Ти каза, че си разбрала мълчанието му и аз те попитах как го разбра, точно защото мисля, че не си го разбрала правилно.

# 170
Скрит текст:
Аз искам да питам тук нещо (картите бяха изтеглени, за да се учим), аз имам въпрос относно задаването на въпроси..
Как да го обясня, тоест да се науча да задавам правилните въпроси към Таро. Може ли тук например, правилно ли е, ще бъде ли от помощ в именно тази ситуация да бъде зададен въпроса ''какво да направи тя/той, за да се подобрят отношенията''? Защото не може всеки път, дори чашата да е преляла, дори да са в някаква рутина или нещасти, ако хората променят поведението си един към друг и осъзнаят за себе си някои неща... ако с този човек се обичате, защо именно в тази връзка да не се работи, а не да се търси например други хора и друга връзка.
Защото ако си останат същите хора то другата връзка, дори да започне с трепет то ще стигне отново да тази ситуация на нещастен формат.

Ето примерни въпроси, които съм копирала от интернет, не са мои, но са много добре формулирани и могат да се използват от всеки:

Взаимоотношения
16.   Какви са моите взаимоотношения с някого?
17.   Как да ги подобря?
18.   Какъв човек е той?
19.   Какво е любовта за него и какво е любовта за мен?
20.   Какъв е неговия най-дълбок страх и как се проявява той в нашите взаимоотношения?
21.   Как ще се развият нашите взаимоотношения?
22.   Как да променя това, което не ми харесва?

Други:
23.   Как ще се развие финансовото ми /кариерата ми, работата ми/ състояние в близките 3 месеца?
24.   Как да променя това?
25.   Коя е основната причина желаното  да не идва при мен – къде е блокажът?
26.   Какво ми пречи и какво ми помага в дадена ситуация?
27.   Как да намеря трайно решение на даден проблем?
28.   Коя е основната причина за...?
29.   Как да се справя с дадена трудност?
30.   Добре ли е за мен да...
31.   Какво ще се случи ако постъпя по даден начин и какво ако не го направя?

# 171
Момичета, изтеглете ми и на мен карти, моля, на въпроса какво е отношението на В. към мен? Става въпрос за мъж. Благодаря Simple Smile

# 172
Какви въпроси се задават зависи от това как човек осмисля една ситуация. За мен Таро е най-ценно като съветник, а не като оракул "какво ще стане". Да, може да се работи в едни отношения, но понякога е твърде уморително да искаме "рибата да литне", затова по-добре да я пуснем и да си изберем орел, защото за нас естественото е да летим и тогава целият сизифов труд няма да е нужен. Никой на никого не принадлежи и не е вързан, каквото и да правим, трябва да е в резултат на свободната ни воля.  

Слийпи, дай му възможност и да мисли, и да си моделира мнението К., това е най-смислено, което може да прави човек през житейското си време, не очаквай да знае всичко изначално и категорично. Ти каза, че си разбрала мълчанието му и аз те попитах как го разбра, точно защото мисля, че не си го разбрала правилно.

Аз съм много директна Soul и винаги си казвам какво мисля, даже и когато не трябва. Той не идва да каже какво му е никога няма да съм сигурна какво иска да покаже преди да каже нещо.
Мога ли само да помоля да питаш картите дали ще пише или напомни за себе си това време дето няма да го има и им даваме на картите почивка. Просто да не се шашна ако се случи нещо щото обещавам че няма да пиша тук докато не се появи само ще ви чета щото ми е приятно Simple Smile

# 173

Защото вече не се обичат. Просто е. 4 чаши е точно това. Вече този човек няма какво да ти предложи, не и нещо, което те интересува.
Хората се променят и това, за добро или зло, е нещо естествено.

# 174
Момичета, изтеглете ми и на мен карти, моля, на въпроса какво е отношението на В. към мен? Става въпрос за мъж. Благодаря Simple Smile
6 жезли - 10 чаши - 8 жезли, Крал жезли

Силки, да тълкувам ли, ти си знаеш. Simple Smile С две думи, огнена ви е работата. Smiley Имаш една ярка личност в лицето на В. Възможност за интензивно общуване с него и споделяне на голямо удоволствие.

# 175
Уау! Мале мила Simple Smile
Соул, изобщо не очаквах такива карти! ...
Няма да коментирам още, ако някой друг иска също да изтегли или да се включи.
Благодаря ти! Simple Smile

# 176
Ето и от мен: рицар чаши, паж жезли (обърната), светът, а скритото а: крал жезли обърната.

# 177
  • При децата ми
Аз пак с въпрос, ако някой има желание , моля да ми каже как ще се развият отношенията ми с Б? Става въпрос за мъж, когото познавам отдавна.

# 178
Ето и от мен: рицар чаши, паж жезли (обърната), светът, а скритото а: крал жезли обърната.
Елфичка, а тълкуването? Simple Smile Моля те, кажи как виждаш картите!

# 179
И аз изтеглих -  магьосникът 8 чаши светът и на дъното е 4 жезли

Общи условия

Активация на акаунт