Карти Таро тема 21

• 21 330
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Silky, ето и от мен. Ще се радвам накрая да обобщиш всички тези карти. При мен 10 чаши на Соул се повтарят:

6 пентакли- Императрицата-10 чаши

# 181
Ето и от мен: рицар чаши, паж жезли (обърната), светът, а скритото а: крал жезли обърната.
Елфичка, а тълкуването? Simple Smile Моля те, кажи как виждаш картите!

Рицарят говори за интерес, любовен интерес. Много хубава искра. Пажът жезли е една от картите за идваща към теб сродна душа. И двете карти - и рицарят и пажът са бързи и идващи към теб. Интерес, ама искрен, чистосърдечен и хубав.

Обърнат пажът ти показва, че той има дълбоко в себе си искра за теб, но няма да действа в тази посока. Това няма да е, защото е един такъв, който ще стои безучастно отстрани и ще се чуди какво да прави като при 9 жезли, ами защото той знае, че не е достатъчно добър за теб.

Третата карта е още по-любовна. Буквално ти имаш потенциала да си светът за него. Казвам потенциалът, защото пажът като се обърне гледа към искрицата и ще стои без да прави нищо. Ако гледаше към светът уау, но не.

Скритата карта е за теб - да ти покаже от какво да се пазиш. Това е нещото за него, което не го знаеш. Крал жезли обърната е притеснителна карта. Това са хора, които имат власт, имат начини и способи да им се получат нещата, да дърпат конците, имат харисма, т.е. ако отиде и започне да се прави на Горканчо докато разказва лъжи за теб за да те очерни, ще му се получи.

Обърната тази карта показва, че този човек е извадил големите оръжия и ги е насочил към теб. Използва цялото си влияние, за да ти навреди. В сърцето му е съвсем друга бира. Много вероятно е да се е уплашил от това, което наистина чувства към теб и за да е сигурен, че му обръща гръб те изкарва теб най-черната от всички.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 09:56 от Елфичка

# 182
Благодаря, Елфичка! Ще мога да пиша довечера и тогава ще съм подробна. Напипа нещата Simple Smile

# 183
A.nik със С не става. Не можело. Голяма отговорност било. И по-добре. От сега го виждам как в следващата година и половина докато се случат нещата ще ми опява на главата колко съм му длъжна.

Сега, имам една институция, с която ако го направя това (трябва да заложа и апартамента, в който живея, за да се получи) има шанс и без гарант за документите да ми одобрят.

Така, че изтеглих карти ако тръгна с тази небанкова институция дали ще се получат нещата (става дума за инвестиция, която ще запоне да ми се отплаща чак след 8-10 години и за която нямам средствата сега). Там нещата ще ми излязат около два пъти и половина по-скъпо, но са по-гъвкави откъм казването на да. Изтеглих: императорът обърната ( загуба на контрол и власт), 10 жезли (трудности), смърт обърната (нещо не го пускам да си тръгне). Скритата карта е 4 жезли обърната (солидната основа я няма). Друга интерпретация на картите?

# 184
Скрит текст:
A.nik със С не става. Не можело. Голяма отговорност било. И по-добре. От сега го виждам как в следващата година и половина докато се случат нещата ще ми опява на главата колко съм му длъжна.

Сега, имам една институция, с която ако го направя това (трябва да заложа и апартамента, в който живея, за да се получи) има шанс и без гарант за документите да ми одобрят.

Така, че изтеглих карти ако тръгна с тази небанкова институция дали ще се получат нещата (става дума за инвестиция, която ще запоне да ми се отплаща чак след 8-10 години и за която нямам средствата сега). Там нещата ще ми излязат около два пъти и половина по-скъпо, но са по-гъвкави откъм казването на да. Изтеглих: императорът обърната ( загуба на контрол и власт), 10 жезли (трудности), смърт обърната (нещо не го пускам да си тръгне). Скритата карта е 4 жезли обърната (солидната основа я няма). Друга интерпретация на картите?

Елфичка, заради об Император и об Смъртта, не си готова за подобен риск, не си уверена в желанието и намерението си да рискуваш и нямаш необходимия ресурс да се справиш с толкова голяма отговорност / 10 жезли/ Даже няма смисъл от об 4 жезли, достатъчни са трите карти за да покажат това. Дори само факта, че в комбинацията обърнатите карти са повече от правите е достатъчен да се види това.

# 185
Много благодаря a.nik. Да, наистина рискът ми се струва Голям.

# 186
  • гр. София
Здравейте! Пак да моля за карти, ако някой има възможност... Дали ще има някакво развитие на отношенията с човека, от когото чаках обаждане?

# 187
Аз пак с въпрос, ако някой има желание , моля да ми каже как ще се развият отношенията ми с Б? Става въпрос за мъж, когото познавам отдавна.
Паж мечове, смъртта, умереността - няма да пиша дълго обаче - най-общо тези отношения ми се събират в думите "мисията невъзможна! Не знам какви са тези отношения, но на мен не ми изглеждат хич романтични или любовни, някакви съвсем други. Усещам ги като невъзможни, немислими отношения поне засега в условията към момента. Наченки на идея за отношения, ама малко ей така на емен дето се казва. За да се развият трябва направо да се пренареди вселената, времето и пространството, да се примири непримиримото. Да се развият то би било в друго измерение, друг свят, друго прераждане. Малко образно казано е това, но ако стават и чудеса ще се развият.

# 188
Здравейте! Пак да моля за карти, ако някой има възможност... Дали ще има някакво развитие на отношенията с човека, от когото чаках обаждане?

Аз мисля,че не ...

5 чаши - Кулата - 8 чаши

Огромно разочарование за теб,мисля,че обаждане няма да има по 5 чаши или дотолкова ,че го приемаш като личен провал в общуването ( Кулата) .Според мен си си представяла нещата по друг начин,строила си мечти върху нестабилна основа и тя се срива. По 8 чаши ще осъзнаеш,че си имала прекомерни очаквания и към себе си,и към него ,ще смениш посоката ,макар и тъжна .

Съжалявам,така виждам аз нещата Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 13:18 от menarini

# 189
  • гр. София
Благодаря и на двете! И аз така виждам нещата😕

# 190
  • При децата ми
Аз пак с въпрос, ако някой има желание , моля да ми каже как ще се развият отношенията ми с Б? Става въпрос за мъж, когото познавам отдавна.
Паж мечове, смъртта, умереността - няма да пиша дълго обаче - най-общо тези отношения ми се събират в думите "мисията невъзможна! Не знам какви са тези отношения, но на мен не ми изглеждат хич романтични или любовни, някакви съвсем други. Усещам ги като невъзможни, немислими отношения поне засега в условията към момента. Наченки на идея за отношения, ама малко ей така на емен дето се казва. За да се развият трябва направо да се пренареди вселената, времето и пространството, да се примири непримиримото. Да се развият то би било в друго измерение, друг свят, друго прераждане. Малко образно казано е това, но ако стават и чудеса ще се развият.

Delecta, отново право в десятката!:smile: Наистина съм впечатлена! Как може тези карти толкова добре да описват ситуациите!

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 22:14 от Hrispa76

# 191
Здравейте момичета,
Теглих си карти по въпрос дали има възможност за рестарт на наскоро приключила при мен дългогодишна връзка. Картите са Провесеният, Колесницата, Колелото на съдбата. Аз съм абсолютно начинаещ в гледането с таро, но с това Колело на съдбата като последна карта, раздялата ми се струва окончателна и необратима. Моля и за вашите тълкувания.

# 192
Здравейте момичета,
Теглих си карти по въпрос дали има възможност за рестарт на наскоро приключила при мен дългогодишна връзка. Картите са Провесеният, Колесницата, Колелото на съдбата. Аз съм абсолютно начинаещ в гледането с таро, но с това Колело на съдбата като последна карта, раздялата ми се струва окончателна и необратима. Моля и за вашите тълкувания.

Да, много правилно си разбрала посланието на картите. Колкото и настойчива да е Колесницата, Колелото на съдбата я спира. Не зависят от теб нещата, нито от него. Няма как да се задвижат. Обесеният на първа съвсем допълва застиналата картина, безсилието да промени нещо.

# 193
И моят опит показва,че пред Колелото на съдбата на трета позиция,всичко приключва и нищо не зависи от нас.

Две комбинации от мен за развитие на връзка,признавам,че първата ме озадачи,защото Дяволът ми се е падал може би веднъж в комбинации .

Как ще се развият отношенията между Г.и Д.?

Справедливостта / Кралица мечове /Дяволът

Кралицата е затворник на собствените си неразяснени неща,които я връщат обратно в миналото.Прикована между самосъжалението и гнева ,че равносметката е закъсняла и отказът да осъзнае,че се върви в грешната посока .Между тези два големи аркана ,направо ми изглежда безпомощна .Заинатяване ,упорстване в егоизма си и водена единствено от желанията си.
Тази комбинация е теглена преди около 2 седмици и въобще не знам дали съм права.

Втората е съвсем прясна

Силата /9 жезли /6 чаши ,допълнителна 8 меча

Гърчат се,ядосват се на собствената си безпомощност,че не могат да променят нищо - не всичко е в техните ръце,няма пълноценност.Напълно безпомощна ситуация ( Силата + 8 меча) .В привиден мир ,крият емоциите си един от друг в страх от сблъсъци,но те са неизбежни ,с 9 жезли,са застанали като на нокти ,склонни са и да лъжат,за да не рухне примирието.
Ако нещо крепи връзката в този момент,са спомени от отдавна отлетяло щастливото минало .С 8 меча ми се струва,че лошите новини ще се стоварят най-неочаквано и неприятно.
Дали да не очаквам след известно време да се появи Кулата?

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 15:48 от bian_9023

# 194
По първата комбинация - просветнало й е на жената и е започнала да се опълчва на статуквото, да вдига гюрултии и да търси обяснения и разяснения. Мъжът обаче грам не го е еня за нея. Той си гледа неговата посока. Мечът също показва брак ама само на хартия, без любов. Кралицата е момичето. Дяволът е момчето - той е или Козирог или се чувства като в хомот или и двете. Връзка има но на хартия или за пред другите. Партньорството го няма.

Общи условия

Активация на акаунт