Карти Таро тема 21

• 21 293
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
Здравейте! Аз добре си го чакам моя хубостник да звънне и се радвам на подаръци, които ми праща, но много време мина, без нищо да се случва. Та, се чудя дали междувременно не се е появила някоя женица на сцената, пък аз да си се надам?! Ако някой има възмажност да изтегли карти по въпроса за нова жена при него, ще съм брагодарна!

# 406

За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?
Колелото на късмета, 2 жезли, 7 мечове
Добре ще си прекараш. Ти да не би да си хвърлила око на някой младеж от компанията? Може да ти се прииска да си го откраднеш. Simple Smile А може са ти се прииска да откраднеш някой от непознатите. Simple Smile

Хаха, Морела, ами може и така да стане Simple Smile То, ако не ти откраднат сърцето, ти няма да поискаш никого. Но, нека да видим какво ще стане.

Идвам с обратна връзка! Първо да кажа, че момичето, което днес ме покани и вчера ме измъкна от нас и ме пита за работа е едно и също.
От всички поканени хора днес в крайна сметка дойдоха само аз, тя и един нейн познат, с който се оказа, че сме учили в една гимназия, след това съседни курсове в университета, а от два месеца работим на едно и също място и никога досега не сме се виждали!! Доста висок, светлокос и синеок (нямаше как да не се усмихна поради вкусови и астрологични причини). Изкарахме чудесен ден на слънце, разходка, бордови игри и смях, НО няма дори възможност да стане нещо друго, защото той си има приятелка Grinning
НО слагам още едно но, защото ме покани у тях скоро да играем бордови игри, а тъй като те се играят от много хора... някои от неговите приятели, кой знае...
Искам да кажа, че нямаше как да не се зароди надежда в мен заради картите на Силки, но е много лесно отново да потъна в отчаяние и меланхолия, защото картите показаха, че може да срещна някого,  а ето отново нищо. Лошите карти се сбъдват, а за хубавите се оказва, че нещо се е объркало Sad
Месеци наред съм в депресия, почти не излизам, все още се намират някои добри приятели, които ме извеждат почти насила... затова искам да си казвам, сред толкова много хора някъде е и моят човек просто трябва да разширя кръгозора си, за да се срещнем.
Морела, много се радвам, че си си изкарала наистина приятно и искам да ти кажа, че нищо не се е объркало. Всяко нещо има своето начало, което може да тръгне по заобиколни пътища. Много се надявам, че на това събиране у младежа, ще имаш възможност да се запознаеш с нови хора и да срещнеш интересен човек. Пък оттам нататък нещата ще зависят и от теб. Нищо от небето няма да падне, ако не правиш никакви крачки към него, нали?
Хайде сега, насочи мислите си към хубави неща и загърби тази депресия. Много е лесно и упойващо да потъваш в самосъжаление, но никак не е здравословно. Така че, мечтай! Simple Smile

# 407
Здравейте бях писала в предната тема, но не получих отговор, може би с причина. Grinning Ще помоля пак, ако някой има желание да ми хвърли карти. Как ще се развият нещата в съвместния ни живот с партньора?
хм без инициали ок ли е?
Не знам дали е ок без инициали. Иницилът е В. Също искам да ви попитам от къде сте си взели картите и как се научихте да ги разчитате ( някой ви е научил, Интернет, книга). Винаги тарото ми е било в списъка с "goals", но някак си все не ми идваше времето. Сега тази тема ме ентусиазира.

# 408
Здравейте! Аз добре си го чакам моя хубостник да звънне и се радвам на подаръци, които ми праща, но много време мина, без нищо да се случва. Та, се чудя дали междувременно не се е появила някоя женица на сцената, пък аз да си се надам?! Ако някой има възмажност да изтегли карти по въпроса за нова жена при него, ще съм брагодарна!
Ванда, какъв беше случаят при вас, не си спомням?

# 409
Привет, присъединявам се към групата. Уча се да гледам на Таро и съм като сричащо първолаче ... опс като учещо буквите детенце де Simple Smile

Мога да гледам на другите /по-широко използваните/ карти, но реших да надникна и Таро каква енергия дават и отнемат. Simple Smile

# 410
  • гр. София
Силки, благодаря, че се включи! Човекът, без видима причина или скандал поиска край. Не звъни, от време на време пише по някой ред. Преди време го чаках да звънне, не се обади, но прати подарък и до там... после пак по някой ред... Ясно е, че след такова нещо, нещата никога няма да са същите, но не ми се искаше такъв край. Та се замислих, че може да се е появила нова звезда... за това питам.

# 411
Скрит текст:
Силки, благодаря, че се включи! Човекът, без видима причина или скандал поиска край. Не звъни, от време на време пише по някой ред. Преди време го чаках да звънне, не се обади, но прати подарък и до там... после пак по някой ред... Ясно е, че след такова нещо, нещата никога няма да са същите, но не ми се искаше такъв край. Та се замислих, че може да се е появила нова звезда... за това питам.
8 пентакли, Кралица чаши, 7 жезли
Възможно е да има жена около него. Не е изключено.
Ти не можеш ли да го потърсиш, защо чакаш той да ти звънне? Така ще си изясниш положението и ще спреш да се терзаеш.

Здравейте, момичета.  При мен има някакво развитие и минавам да дам обратна връзка на Silky и въпросче специално на теб. 😊 Ти ме посъветва да го отблокирам и да пробвам наново. Направих го. Отговори веднага. Прие да се видим веднага. Видяхме се. Цели два пъти. О, чудо! Не ме интересува въобще какво следва, само ако може да попиташ картите как е приел емоционално цялата ситуация в тези две срещи. Чувствам се много по - добре след вътрешеното си примирие.😊
Здравей, Мелиса! Благодаря!
Приел е емоционално много добре това, че след конфликта, който доста е преживявал, сте се сдобрили, имали сте романтична среща. Той и като жена много те харесва. Отпуснала му се е душата.
10 пентакли, 10 жезли, 2 чаши + 6 пентакли, Кралица чаши

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 23:17 от Silky_soft

# 412
Благодаря за линка, Силки. Видях, че към колодата има инструкция. Интересно ми е от къде си започнала с тълкуването. От няколко теми само чета и няма как да не отбележа, че ми се набиваш на очи с интерпретацията си. Разбира се, след като опознаеш картите, интуицията ти е доста водеща в разчитането. Но все пак, ако не съм прекалено нахална вече, бих се радвала на насоки (книги, сайтове, източници). Знам, че пише много в Интернет, но ми се струва, че инфото не се припокрива на 100%. Аз гледам на обикновени карти, научих се на майтап. Но в моята гледанка тълкуванието може да бъде прекалено абстрактно. За други хора познавам, но като цяло за себе си не мога да гледам. Може би защото съм прекалено пристрастна.

# 413
Silky, давам веднага обратна връзка.
Изобщо не очакваше срещата да е лична, а пак мислеше че е по работа и някак си не беше подготвен за такива емоции.
Изкарахме си чудесно дори само и за час.
Втората среща обаче въпреки, че беше по работа този път съвсем ясно уговорена и от двете страни, се превърна в много по емоционална и по лична и от първата. Та точно това видях.... как си е отпусна душата. Колкото до моето блокиране сама осъзнах колко тежко го е преживял, въпреки че не беше в прав текст, а с няколко намека. И като цяло видях един съвсем нов човек, който досега не бях полагала усилия да видя, защото бях твърде заета със своите стари очаквания, които търся в мъжете.
Засега оставям нещата в негови ръце и за първи път ще позволя на мъж да ме води...пък да видим до къде ще я докараме.
Благодаря за съветите, за отделеното време и да знаете, че дори и да не пиша всеки ден ви чета и някак си започвам да осъзнавам толкова много неща по нов начин...като например че не само моите емоции, истерии и желания са важни...
Благодаря. И до скоро! 😊😊😊

# 414
Силки , каква е тази комбинация от 5 карти, с която си гледала на Мелиса? Или две от тях са уточняващи? Някоя от тях на дъното? Каква е разликата й с 3 карти, ако е различна комбинация и как се подреждат?

Мисля, че си ми гледала и на мен с нея през юли и някак дава доста пълна картина.  Както и ако за пръв път задаваш въпросът 🙃😋

Цитат
Така че, мечтай!
Там е работата, уморих се само от мечти, искам нещо истинско.

# 415
  • BG
Добро утро, момичета! Simple Smile

Може ли да изтеглите едни карти за следната ситуация: мой приятел от чужбина ще си дойде за няколко дни, с буква Б., но наскоро се скарахме жестоко, заради негови по мое мнение несправедливи думи. Помълча малко, после ми изпрати писмо, с което ми се извинява, но някак това остави много тягостно усещане в мен. Добър човек е и го уважавам, но някак живеейки в по-подреден свят от нашия, от години, някак не разбира как функционират нещата при нас и прави едни не на място коментари. Въпросът е как ще изкараме през времето, което Б. е тук?

# 416
  • гр. София
След картите на Силки, реших да си изтегля сама, макар че избягвам да го правя, защото мисля, че си проектирам емоциите😕 Та, на въпрос: Това ли е края на връзката изтеглих Паж жезли, Рицар чаши и 8 жезли. Това не бих казала, че ми прилича на край, ако ги теглех за някой друг. Пак ли си проектирах емоциите или да очаквам отново някой смс?

# 417

Може ли да изтеглите едни карти за следната ситуация: мой приятел от чужбина ще си дойде за няколко дни, с буква Б., но наскоро се скарахме жестоко, заради негови по мое мнение несправедливи думи. Помълча малко, после ми изпрати писмо, с което ми се извинява, но някак това остави много тягостно усещане в мен. Добър човек е и го уважавам, но някак живеейки в по-подреден свят от нашия, от години, някак не разбира как функционират нещата при нас и прави едни не на място коментари. Въпросът е как ще изкараме през времето, което Б. е тук?
Изхвърча 2 меч и след нея Кулата
Изтеглих 4 жезли, Рицар пентакли, Справедливостта
Имаш.силното желание да.си изкарате приятно, но картите говорят, че ще е трудно.
С нещо си провокирала той да се затвори и охладнее. Така че, внимателно пипай като се видите.

# 418
  • BG
Скрит текст:

Изхвърча 2 меч и след нея Кулата
Изтеглих 4 жезли, Рицар пентакли, Справедливостта
Имаш.силното желание да.си изкарате приятно, но картите говорят, че ще е трудно.
С нещо си провокирала той да се затвори и охладнее. Така че, внимателно пипай като се видите.

Силки, то е малко обратното ... аз охладнях! Sad Той беше писал как няма търпение да се видим и едва чака да дойде. Той живее доста монотонно, а като дойде тук ходим на много места и му е забавно (и на мен ми е било забавно, но сега незнам как ще е). От една страна, тъй като се познаваме от 100 години, някак не искам да ми проличи какво чувствам, от друга виждам, че честата комуникация не ми влияе добре. Pensive Въобще се чудя какво да направя, така че хем да не му разваля изкарването, защото е тук само за няколко дни, хем някак да му предложа да не общуваме толкова често. Абе ... неприятна ситуация.

# 419
  • Sofia
Защо всъщност съм болна тази седмица? /търся скритите причини за вируса, който ми се лепна изневиделица/. Моля тези от вас, които ще кажат, че е просто грип, че е настинка заради есенните температури, да прескочат моя пост. Аз търся дълбоките, духовните, психо-емоционалните причини за болестта ми - болят ме гърлото, ушите, имам 37.1 градуса, мускулите ми не са окей, уморена съм, имам сополи и хрема.

Ето кои карти си изтеглих сама преди малко: първо, Дяволът обърнат. После няколко пояснителни: 9 чаши обърната, Умереността права, 8 жезли права и Крал Пентакли обърнат. Сега ще помисля малко върху тях. Ще почета и от сайта 78 истории, значения на картите. Обаче много ще бъда благодарна за вашите мнения и съвети!

Общи условия

Активация на акаунт