Реших,че не ме интересува ,фокусирах се върху децата,работата,домът...Но той просто мина всички граници на търпението ми . Предупреждавах го ,че разбирам ,ако има нужда да изживее нещо ,но да се държи към мен с уважение поне като майка на децата му и да поема поне част от грижите ,защото аз изнемогвам и физически,и психически.
И един светъл ден се изнесох заедно с децата,разбира се !
След месец се върнах заради тях,но вече с други правила в семейството.Не съм го карала да се разделя с момичето.10 години по-млада от мен,красива ,всеки ден се виждат служебно...Нормално.На мен вече не ми пукаше за него.
Нищо ново под слънцето,просто е трябвало да го изживея.
Човекът,който е бил най-голямото ти препятствие в новата работа,ще стане човекът,в който на една прилична възраст,се влюбваш до безумие...И той в теб - най-неочаквано.
Отдавна никого не съдя за постъпките му. На каквото се зачудих,това ме стигна...
Та...Совичка и всички останали,които очевидно сте по-млади.Не търсете щастието и стабилността в някой друг.Можете да ги получите единствено и само от себе си.
Любовта назаем е опасна.В един момент човекът може да си я поиска обратно...
Извинете ме за дългия пост.Бръкна някъде дълбоко в душата ми тази случка със Совичка.

Мноу яко... Дайте ми корона, май станах кралица ... хаха Кралицата на похотта... има ли такава в Таро? Дано ми разбирате иронията...