Карти Таро тема 21

• 21 226
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Съжалявам,че отговарям малко встрани от темата.Разстроих се от историята на Совичка.Аз съм била от другата страна.
Скрит текст:
Бях бременна с второто си дете,когато ми светна какво се случва.Просто получих проблясък .Имах чувството ,че светът спря .Толкова много ме заболя - мъжът,с който започнахме да градим живота си от нищо и смятах,че градим заедно,вървим в една посока - не говоря за безоблачна любов,а за двама души,които са осъзнати . И тряс !!!
Реших,че не ме интересува ,фокусирах се върху децата,работата,домът...Но той просто мина всички граници на търпението ми . Предупреждавах го ,че разбирам ,ако има нужда да изживее нещо ,но да се държи към мен с уважение поне като майка на децата му и да поема поне част от грижите ,защото аз изнемогвам и физически,и психически.
И един светъл ден се изнесох заедно с децата,разбира се !
След месец се върнах заради тях,но вече с други правила в семейството.Не съм го карала да се разделя с момичето.10 години по-млада от мен,красива ,всеки ден се виждат служебно...Нормално.На мен вече не ми пукаше за него.
Нищо ново под слънцето,просто е трябвало да го изживея.
Един ден се научаваш ,след като сърцето ти се е остъргало до безобразие,че в този живот можеш да вярваш единствено и само на себе си.Дори най-близкият ти приятел,към който си бил безумно предан,ще стане най-големият ти враг.
Човекът,който е бил най-голямото ти препятствие в новата работа,ще стане човекът,в който на една прилична възраст,се влюбваш до безумие...И той в теб  - най-неочаквано.
Отдавна никого не съдя за постъпките му. На каквото се зачудих,това ме стигна...
Та...Совичка и всички останали,които очевидно сте по-млади.Не търсете щастието и стабилността в някой друг.Можете да ги получите единствено и само от себе си.
Любовта назаем е опасна.В един момент човекът може да си я поиска обратно...

Извинете ме за дългия пост.Бръкна някъде дълбоко в душата ми тази случка със Совичка.

# 376
Нямам думи.. ужасни истории 😭
дори да търсиш всичко у себе си и да разчиташ, вярваш само на себе си..не може да правиш семейство сам...
Най-оптималното, което можеш да искаш от един човек е истината. Няма нужда въобще хората да се женят и създават потомство тогава. Нека всеки изживява любовта колкото време тя трае и след това следващия. Но без лъжливи обещания и игра на семейството и деца, защото така трябвало и обществото има ред очаквания.
И пак усещам, че винаги е мъжът е, който се уморява или търси нещо ново, по-млада жена.. или тръпка
Тия мъже нека се наживеят бе и да правят семейството  на 50 поне, може тогава да са по-осъзнати и стабилни. 
Не искам толкова много чакане и мечти да бъдат за такъв, който не бих нарекла мъж. 😭
О, съжалявам че писах и че е извън таро, но някой няма ли да сподели нещо хубаво..... да му изтеглим карти... много ми е мъчно и плача на работа заради тези истории

# 377
Изкушавам се да споделя нещо хубаво, но картите ми бяха показали да си мълча по въпроса. Аз съм на мнение, че хубавите неща не се споделят, не се оцапва фесбук или инстаграм с тях. Те са за лична употреба. Да си се нарадваш с хората, които заслужават да са част от живота ти.

Ако искате, но не е задължително, предстои ми един изпит. Много тежък изпит. Уж съм готова, примерните изпити ги минавам. Не на 100%, т.е. правя грешки, но ги минавам. И въпреки това много ме е страх, че няма да го мина. Та, ако му се заиграва на някой с картите: ще го взема ли този изпит и ще получа ли сертификат за него. (Ако го взема ще получа)

# 378
Елфичка ,ето карти :
7 пентакли - Асо мечове - 5 меча
Допълнителна - 4 чаши

Струва ми се,че дълго време си се подготвяла за този изпит ,бавно и методично и сега е настъпило време за действие ( Асо мечове) .
Не знам дали съм права,че ще си вземеш изпита .Но това хич няма да те удовлетворява ,сякаш ще победиш,но победата няма да е сладка...
Ще следя с любопитство следващите мнения Simple Smile

Морела ,такъв е животът.Нищо ново няма под това слънце ,нито пък нещо вечно.
Съжалявам,че ще те разочаровам,но ние не сме на тази земя ,за да бъдем щастливи и преследването на вечната искрена любов ще доведе само и единствено разочарования.От опит мога да кажа,че партньорство може да съществува,да .Но онази чиста ,вечна ,съкровена любов - дълбоко се съмнявам.Хората и ситуациите се променят . От теб зависи как ще успееш да се приспособиш към промяната и какви решения ще вземеш.Само дотам имаме свободен избор.

# 379
Ще изтегля карти на Елфичка и аз довечера.  

Да, разбирам за споделянето , но тук се споделиха много тежки истории, които отекват в съзнанието ми и бих искала да се появи някой, който да сподели, че има стабилен, от поне 15 години брак и отговорен съпруг, на чиято дума може да се разчита и вярва.
Искам да знам, че съществуват такива мъже и жени, такива семейства. Не може да има само съпрузи, които се бият, изневеряват, лъжат и съдят за пари..
 .. чувствам се леко изхабена...,от страхове и очакване, без да съм изживяла нищо.
Не искам да приема мнението на Менарини за истина или за единствена истина. Не може да няма искрена обич и любов между хората. Не говаря за майки и деца, защото и там историята говори различни неща. Щом има майка убиваща дете, но и всеотдайна такава, защо да няма такъв брак..
Soul, ще оценя дълбоко, ако кажеш нещо.

Мислех да пиша довечера заедно с изтеглената комбинация карти, но не се сдържах.... за да не е спам ще помоля аз за теглене..
За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:05 от Morella Allan Poe

# 380
  • София
Днес ми счупи телефона... 16 пъти ми звънна до обяд, за година и половина не ми е звънял толкова, колкото днес... Има нещо сбъркано в това момче...
И аз съм болен идеалист по отношение на любовта, но до сега имам само едно разбито сърце, на три пъти... Чудя се мъжете как избират жените, на които да направят деца?

# 381
Днес ми счупи телефона... 16 пъти ми звънна до обяд, за година и половина не ми е звънял толкова, колкото днес... Има нещо сбъркано в това момче...
И аз съм болен идеалист по отношение на любовта, но до сега имам само едно разбито сърце, на три пъти... Чудя се мъжете как избират жените, на които да направят деца?

Е,не така грубо,де ... И моето сърце е било разбивано не еднократно преди да имам деца.
Че и след това...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:11 от menarini

# 382
Имам покана за театър от бившия. Каква е целта му? Какво се върти в главата му? Въобще не знам да приема или да откажа... Обещавам обратна връзка /за следващия вторник става дума.../

# 383
Карти за Morella :" За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?"
Паж пентакли -Глупакът - Кралица жезли

Карти за Мама Звярка: "Каква е целта му?"
9 чаши - 5 чаши - Кулата

# 384
Благодаря! Сега ще почета кое какво е... интересно ми е много, но нямам време да се науча...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 18:42 от Мама Звярка

# 385
  • София

Е,не така грубо,де ... И моето сърце е било разбивано не еднократно преди да имам деца.
Че и след това...
Не, не, не исках да съм груба към теб...мисълта ми беше, защо правиш дете, като после ще гледаш настрани. И тук не става въпрос за 20 години брак, например. Той е на 32 забога... Ако толкова бързо ти се изчерпват отношенията, защото очевидно там нещо куца, защо правиш деца? Както и да е... Историята ти ме докосна. Аз също съм била от другата страна и знам какво е.
И с цялата си наглост днес ми каза, че вече може да съм му официалната любовница.
Аз: А коя е неофициалната?
Той: Ти беше, но вече знаеш истината.
Аз: И ти ме повиши? Чувствам се специална като официалната ти любоница, с която не си правил секс...

Wink Мноу яко... Дайте ми корона, май станах кралица ... хаха Кралицата на похотта... има ли такава в Таро? Дано ми разбирате иронията...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 18:46 от Совичката

# 386
Здравейте!
Ако някой от вас има време и желание, бих искала да попитам няколко неща...

Какви са намеренията на Д. Б. към мен?
Каква ще е развръзката с М. И.?
Имам ли добро бъдеще в работата, която започнах?

Благодаря предварително, поздрави! Simple Smile

За съжаление, не мога да те зарадвам по никой от въпросите ти. По първия - какви са намеренията на Д.Б., доката бърках картите изскочиха заедно 7 меча, 10 меча, Колесницата. Обаче аз все пак изтеглих карти - 6 меч, 8 меч, 9 пентакли Но, и двете по смисъл не говорят, че този мъж ще остане във връзката, напротив, по доста неприятен повод иска да си тръгне.

На въпроса - Каква ще е развръзката с М. И. картите ми са Глупакът, Асо жезли, Кралица жезли Много общо е зададен въпросът. С кого е свързана тази или този М.И., в какви отношения са, за себе си ли питаш или за трети лица? Все пак трябва да се знае. Защото по картите, ако питаш за себе си, си в много глупава ситуация с тази Кралица жезли. Има някакъв конфликт, но без никакво развитие. Определено Кралицата има последната дума.

По въпроса за работата картите са Дяволът, Смъртта, 5 пентакли
Дали някой те е примамил да започнеш там работа, защото е имал нужда от персонал, но не ти е казал цялата истина за условията на работа? Или работиш в интернет-пространството или в акцизния бизнес. Но или ще ти плащат по-малко от обещаното или ще е нередовно, със закъснения, или ще те вкарат в схеми, от които само ще загубиш.

Много кофти карти, направо се чудех дали да ги напиша, но все пак, питала си, редно е да получиш отговор. Ще се надявам на някаква обратна връзка, когато решиш.

За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?
Колелото на късмета, 2 жезли, 7 мечове
Добре ще си прекараш. Ти да не би да си хвърлила око на някой младеж от компанията? Може да ти се прииска да си го откраднеш. Simple Smile А може са ти се прииска да откраднеш някой от непознатите. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 18:59 от Silky_soft

# 387
Елфичка, за изпита изтеглих това - крал чаши, асо чаши, дяволът обърнат и отдолу асо жезли

Цитат
Морела ,такъв е животът.Нищо ново няма под това слънце ,нито пък нещо вечно.
Съжалявам,че ще те разочаровам,но ние не сме на тази земя ,за да бъдем щастливи и преследването на вечната искрена любов ще доведе само и единствено разочарования
Това може да е една страна от живота, но определено не е само такъв животът. Нито всички бракове са такива или мъже. Днес ми отне доста време да се  успокоя и се сетя за хубава история, позната .. и се сетих отново за баба ми и дядо ми.
Скрит текст:
За това как са си писали писма и не са им разрешавали брак, защото той е бил много беден. И един ден тя му е казала да не чака повече писма, защото идва при него, събрала си багажа в една чанта и заминала. Двамата са спели под звездите на дюшеци докато се е строяла къщата им, която вече се разпада, но израстнах в нея като малка заедно с историите на баба ми, защото за жалост дядо ми е починал преди да се родя и нямам честта да познавам толкова достоен мъж, според нейните думи. А тя е била доста млада, под 50, но никога повече не е носила друг цвят дреха освен черно, а въпросът защо не се е омъжила повторно приемаше за обиден и казваше, че не е заровила ряпа в земята.
Имах нужда да го споделя. Защото само лошата страна, ако се споделя накрая започваш да виждаш само това.

Силки, мерси за тълкуванието и на другата дама за картите! Не, няма друг младеж, дори не знам кой ще идва, мен ме покани една позната. Има само един мъж в ума ми, който като мине покрай мен изтръпвам и забравям за целия свят. И той няма да бъде там утре. Не искам да крада никого, а на мен да ми откраднат сърцето и да се получи най-после..

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 19:38 от Morella Allan Poe

# 388
Хаха, Морела, ами може и така да стане Simple Smile То, ако не ти откраднат сърцето, ти няма да поискаш никого. Но, нека да видим какво ще стане.

# 389
  • София
Хаха, Морела, ами може и така да стане Simple Smile То, ако не ти откраднат сърцето, ти няма да поискаш никого. Но, нека да видим какво ще стане.
Хахаха, ще я крадат ли тази мома, ще чакам да разбера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт