Карти Таро тема 21

• 21 498
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Може ли за мнение по карти:
Рицар Чаши, 2 чаши и Кралица Чаши
Ще забременее ли А. 2020 г?
Аз виждам нлюбен, романтичен мъж, годеж, и силни чувства, картите си ниски и това ме притеснява?

Тука връзка има само в главата... За да забремее някой трябват двама, нали. Ама тя Кралица чаши явно може и сама.
В картите няма мъж, пък за годеж и силни чувства дума да не става с 3 карти от чашите. Картите показват единствено, че жената живее в света на илюзиите.
Време е да се спре с мита, че 2 чаши показват силна връзка, силни любовни чувства и т.н. Нито Рицар чаши може да показва някакъв любовник, особено до останалите чаши, които размиват нещата, емоциите са водещи и липсва реалистичен поглед върху живота.

Благодаря  , Боконон🍁🧸🌼
Явно не разбирам още картите Sad

# 556
Добре, мислих. И реших утре да му предложа да се видим след лекции колкото и да ме е страх от неизвестното и да се изясним.
Ако му предложа на К да се видим утре срещата ще се състои ли?
Ако се състои срещата как ще протече?
Почти съм се навила да му пиша.

# 557
Добре, мислих. И реших утре да му предложа да се видим след лекции колкото и да ме е страх от неизвестното и да се изясним.

Задаваш неправилни въпроси. Няма уговорена среща, нито си му писала, нито се знае той свободен ли е! Думата " ако" как точно да я разберат картите и как да отговорят?! Ами ако и отговорът е с думата " Ако" ,тогава какво ще предприемеш?

# 558

Задаваш неправилни въпроси. Няма уговорена среща, нито си му писала, нито се знае той свободен ли е! Думата " ако" как точно да я разберат картите и как да отговорят?! Ами ако и отговорът е с думата " Ако" ,тогава какво ще предприемеш?

Ок, така ще питам: К иска ли да се видим само двамата в по интимна обстановка?

Това ще ме направи по малко страхлива с писането и ще знам дали е готов да се види с мен и да ме изслуша.

# 559
Слийпи, за какво са ти карти? Той нали ти е казал какво иска, колко по-ясно от това може да ти го каже? Или смяташ, че като казва, че иска секс, всъщност означава, че иска да се ожените и да си народите дечица? Не, не означава това. Ако някога това пожелае от теб, бъди сигурна, че ще ти го каже. Как смяташ да се разбереш с него, като не му вярваш на това, което казва? Поискай карти за себе си, изглежда ти не знаеш какво искаш, той е ясен. Ако те устройват такива оферти - върви, ако ли не - покажи му го.

# 560
Здравейте Simple Smile
Работя по проект, свързан с държавна админстрация и за да са получим парите, трябва да сме готови до средата на декември. Проекта е започнал леко криво и назад още преди да работя аз тук. Питах ‘ще успеем ли да пиключим?’ На мен картите ми харесват, ама ви питам и вас, защото не са малко пари

# 561
Поствам един цитат от интернет, копиран от една група за професионални тароведи. Опитах да преведа от английски доколкото мога.

" 99% от хората, които са неженени и искат да им се гледа за любов, вече имат намерения към конкретния човек. Така че те всъщност не се интересуват от истината, това, което искат, е уверение, че ще получат това, което са си наумили. И винаги ще спорят с вашето тълкуване, ако не им каже какво искат да чуете. Винаги!"

# 562
на мен може ли, няма да споря Laughing
много мъжки карти, какво да го правя този

# 563
Оф, Херцен, кое му е мъжкото ☹, само проблеми носи този човек, локуми може да разтяга иначе, да. Дори и да направи нещо смислено, прави го с такава скорост, че ти да си забравиш мерака. 😃 Предвид и неочакваните неприятни събития - не е добре работата.

# 564
хаха, да, голяма е балалайка, ами ти как го видя, кажи да се науча и аз така да ги целя Simple Smile

# 565
Слийпи, за какво са ти карти? Той нали ти е казал какво иска, колко по-ясно от това може да ти го каже? Или смяташ, че като казва, че иска секс, всъщност означава, че иска да се ожените и да си народите дечица? Не, не означава това. Ако някога това пожелае от теб, бъди сигурна, че ще ти го каже. Как смяташ да се разбереш с него, като не му вярваш на това, което казва? Поискай карти за себе си, изглежда ти не знаеш какво искаш, той е ясен. Ако те устройват такива оферти - върви, ако ли не - покажи му го.
Добро утро! Въпросът е че не мисля че иска даже това. Аз затова помолих да ми теглите за намеренията му защото се сърди игнорира ме после ми се предлага.
Не ме устройва само секс но не мисля че е опрял до мен за да получи секс. Има нещо друго но идея нямам какво.

# 566
Добро утро! Въпросът е че не мисля че иска даже това. Аз затова помолих да ми теглите за намеренията му защото се сърди игнорира ме после ми се предлага.
Не ме устройва само секс но не мисля че е опрял до мен за да получи секс. Има нещо друго но идея нямам какво.

Виж...Опитахме толкова хора да ти го кажем деликатно...

Каква сериозна връзка очакваш ,без дори да сте имали някаква интимна близост? Сори,но секса е част от връзката и то важна - не основната,разбира се,но важна !!!
Проумей,че мъжете нямат мисленето на жените.Ти си въобразяваш някакви неща в твоята глава,но в неговата 99 % ,са съвсем различни.
Какво да кажа - продължавай да се чудиш и само с чуденето ще си останеш...Не казвам да се хвърлиш в леглото му,но представите на много жени за връзка са твърде сложни.Мъжете са просто устроени !!!
От моя опит,вече не съм първа младост, мога да ти кажа,че мъжете не разбират от намеци и увъртания - ако искаш да се разбереш с него,трябва да си директна.
Така че ти реши какво искаш .Казваш му го и се разбирате дали и двамата ви устройва.

И друго ,много,много скромен опит имам с картите.но е вярно,че тегленето на един и същ въпрос непрекъснато,води до размиване на отговорите.Просто Таро спира да отговаря. От собствен опит,който вече не смятам да повтарям.
Съжалявам,аз няма да ти тегля карти,защото е излишно.
Има си неща в тоя живот,които трябва да се изживеят - казват му опит.
Да,питала съм картите - ако постъпя еди как си ,как ще се развие ситуацията за мен ? И искам да ти кажа,че в нито един от вариантите,картите не са ми показвали светло бъдеще ...Просто всеки избор налага да направиш компромис с нещо ,няма пълно щастие.

Дано си ме разбрала ! С най-добри намерения,повярвай !

# 567
Menarirni, колкото и да си зряла, опитът винаги е субективен. Сексът може и да част от връзката, но върху това ли ще се гради, без нищо да са изживели преди това? Слиипи звучи като да иска романтична връзка, а този човек, даже и само секс да иска, не се старае дори да я излъже, той иска тя да отиде и да му се предложи. На такива хора не може да им се сърдиш, защото са си измили ръцете предварително.

# 568
Благодаря и на двете ви за коментарите. Големият ми страх е, не знам какви намерения към мен. Защото се държи нелогично. Ако има лоши намерения към мен искам да знам, за да се предпазя. Ако пък няма задни мисли и наистина го иска тоя секс винаги мога да кажа не. Той няма да ми отговори затова ви моля да ми гледате.

# 569
Здравейте Simple Smile
Работя по проект, свързан с държавна админстрация и за да са получим парите, трябва да сме готови до средата на декември. Проекта е започнал леко криво и назад още преди да работя аз тук. Питах ‘ще успеем ли да пиключим?’ На мен картите ми харесват, ама ви питам и вас, защото не са малко пари
Скрит текст:

Мисля, че лично теб не те засяга толкова много резултата от проекта. Да, за фирмата е важен, но дали ще се завърши или не, на теб лично няма да ти навреди / Паж жезли/финансово . Имаш две карти от боя чаши и жезли, освен, че в проекта учавстват повече хора, то са и на различни мнения и всеки държи на своята истина. Тук проблема е, че трябва да се примирите и съгласите с мнението на някого от екипа, който си е един емоционален манипулатор, човек с доста кофти характер. Картите не показват отпускане на средства, може да успеете да предадете проекта, но дали ще отпуснат парите, не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт