Избор на сушилня - Тема 13

• 58 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
На каква програма + настройки сушите, тези от вас които са с Miele?

# 376
И нашата пералня е слим(50 см),но я мръднахме напред,за да я синхронизираме със сушилнята,която е 58 см.Иначе нищо не сгъвам и ползвам кърпичките на DM-много ми харесват!

# 377
  • където си пожелая...даааа...
Зависи, за какви тъкани питате? Зависи и самият модел какви програми има...

# 378
Моля за съвет! Коя от двете е по-добра?
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WTW85590BY/p/683894
https://www.technomarket.bg/sushilni/miele-tdb230wp-active-09162874
Цената на втората е 1300 лева.
Благодаря на отзовалите се!

# 379
  • Пловдив
Bosch е добър избор,но Miele...е по-добре(обаче сервизът на Miele е "скандален").

# 380

Ще се сушат прединмо памучни детски дрехи, както и наши също от памук и някоя друга синтетична. Интересува ме и на коя програма сушите завивки, възглавници и якета с вата. Програмите са тези:
•Памучни тъкани   
•Деликатни материи   
•Минимално гладене с ютия   
•Ризи   
•Финална обработка на вълнени материи   
•Експресно   
•Дънки   
•Импрегниране   
•Синхронизиран по време топъл въздух за сушене   
•Предварително гладене   
•Спално бельо
Модела е TWF640 WP

# 381
Скрит текст:

Ще се сушат прединмо памучни детски дрехи, както и наши също от памук и някоя друга синтетична. Интересува ме и на коя програма сушите завивки, възглавници и якета с вата. Програмите са тези:
•Памучни тъкани   
•Деликатни материи   
•Ризи   
•Експресно   
•Дънки   
•Импрегниране   
•Предварително гладене   
•Спално бельо
Модела е TWF640 WP

Пробвах почти всички програми за памучните тениски /доста коментари написах преди това/ , при мен, най- добре се получи на програма Джинс + щадене + влажно за гладене. Излизат наистина леко влажни, но не се свиват така. На програма минимално гладене с ютия + щадене и степен на сушене Schanktrokchen  , също е добре, отново обаче излизат леко влажни, но така няма свиване. Програмата -  фино деликатни материи, не я ползвам за памук, в началото точно на нея ми се свиха две тениски. Програма Джинс е много добре за памук, но е дълга. При памука се оказа най- важно да не се пресуши, тогава се свива.

# 382
Скрит текст:

•Памучни тъкани   
•Деликатни материи   
•Ризи   
•Експресно   
•Дънки   
•Импрегниране   
•Предварително гладене   
•Спално бельо
Модела е TWF640 WP
Завивки, якета, взглавници/малки-40/40-може2броя,голяма 40/70 или 40/80-1 брой/ на програма:_Синхронизиран по време топъл въздух за сушене   

За тениски не избирате степен на сушене extra dray, а следващата в низходящ ред преди фабрична настройка.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 12:49 от AnMary

# 383
С Miele аз използвам Памук с щадене+ и максималното ниво за сушене. Нямам поражения и свивания.

# 384
С Miele аз използвам Памук с щадене+ и максималното ниво за сушене. Нямам поражения и свивания.
С кой модел?

# 385
С кой модел?

https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tdb-230-wp-active

Този

# 386
  • Sofia
С кой модел?
И какви марки сушиш,че имам поражения и с евтини и скъпи

# 387

Ние сме с Бекото от няколко седмици и съм страшно доволна за сега. В момента е на промоция в Технополис за 900 лв но мисля че утре изтича.

# 388
Погледнете тази/освен, ако не надхвърля прага ви на цена/Отлични параметри.

https://technika.bg/product/23639/sushilnya-gorenje-da83il-i-5-g … ni-garantsia.html
Същият дизайн при ASKO.

Gorenje притежаваше 10 години asko.
Успех!

# 389
С кой модел?
И какви марки сушиш,че имам поражения и с евтини и скъпи

И аз суша евтини и скъпи дрехи всичко на тази програма пускам, но повече от 1-2см не съм забелязвал разлика, някои неща и от самото пране се събират леко слагам го до 2см комбинирано от пране и сушене, но никога не е било фатално свиване, мисля че попринцип при тениските и блузите най се усеща. С едно изпъване на дрехите след сушене не намирам разлика да ви кажа.
Забележка: щадене + винаги е включено.

Общи условия

Активация на акаунт