Избор на сушилня - Тема 13

• 57 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Афродита имам програма завивки, но на тази програма след две пускания едно след друго олекотената завивка я доизсушавах със сешоар, затова за одеалото избрах друга програма, но със същия резултат.
Иначе съм с АЕГ 8 серия и най-вероятно изтеглихме куцата бройка на АЕГ сушилните в България.

Ами не знам, моята е 7ма серия и суши перфектно. За 9та серия също знам, че е ок. За по-обемни завивки включвам "маx", което удължава времето. Излизат си сухи.

# 436
На моята има програма плюшени играчки и понеже децата ми са вече големи за плюшени играчки си мислех какъв тип дрехи мога да суша на нея?

# 437
  • София
На моята има програма плюшени играчки и понеже децата ми са вече големи за плюшени играчки си мислех какъв тип дрехи мога да суша на нея?
Шалтета, якета с изкуствен пълнеж, които позволяват сушилня, одеала, въглавници подходяши за сушилня предполагам също ще изсуши и т.н. Общо взето предатви си плюшена играчка от какви материи и пълнеж е.

# 438
В сайта на технополис пише, че на място я имат само онлайн не може да се купи. Сега даже е на още по добра цена. Pandox ако имаш възможност на място да отидеш.. Или да се обадиш в магазина да питаш дали нямат (за да не се разхождаш напразно, ако е далеч) 🤗

# 439
След моята сушилня -никакъв аромат..Имах мин.година със старите кърпи от ДМ,но тази година са някакви нови и никаква работа не вършат..Сега си взех една пафюмна топка ,че да видим...Мен обаче най много ме притеснява наелектризирането и просто не знам как да се справя с него....А сушилнята е БОШ.

# 440
В сайта на технополис пише, че на място я имат само онлайн не може да се купи. Сега даже е на още по добра цена. Pandox ако имаш възможност на място да отидеш.. Или да се обадиш в магазина да питаш дали нямат (за да не се разхождаш напразно, ако е далеч) 🤗

Ами аз гледам на сайта че пише изчерпана онлайн нямам опция да видя наличности а онзи ден имаше опция къде е има, и ходих до магазина и казаха че се продало всичко и не могат да доставят това е за Бургас.Цената е 809лв. ама няма вариянт да я купя Sad

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 11:51 от pandox

# 441
Зависи каква ви е сушилнята. При немските марки дават стандартна до висока.

https://www.bewusst-haushalten.at/fakten-zum-waschen-und-trockne … rogramme#slide-12
При ariston- ниска температура,деликатно сушене.

# 442
Здравейте,

Сушите ли одеяла в сушилните? На каква програма, с Беко сме. Не са вълнени.
И аз съм с Беко,на синтетика суша одеалата

# 443
WTW85550BY поръчах от Емаг, но взех да се разколебавам и още мога да я откажа, ако има по-добре предложение. 90% от прането ми са памучни дрехи и бельо. Видях, че е била и по-евтина от 1100 лева, а и гаранцията е минимална. Не съм имал досега сушилня. Шумът не е фактор.

# 444
  • София
WTW85550BY поръчах от Емаг, но взех да се разколебавам и още мога да я откажа, ако има по-добре предложение. 90% от прането ми са памучни дрехи и бельо. Видях, че е била и по-евтина от 1100 лева, а и гаранцията е минимална. Не съм имал досега сушилня. Шумът не е фактор.
В емаг я виждам на 1799,99 лв. изчерпана??? Тази ли е - https://www.emag.bg/sushilnja-bosch-termopompa-selfcleaning-cond … 0by/pd/DHGHCNBBM/
По другите магазини е доста по - евтина.

# 445
На мен съдомиялната ми е Бош,взех я от Емаг преди 1 год.и 2 мес.,вярно-тогава беше на много добра цена,но подобна бяла техника не бих взела повторно от там.Бях говорила с централата на Бош,да си удължа гаранцията от 2 на 5 год.,но ми отговориха,че Емаг била румънска фирма и не мога да се възползвам от гаранцията...

# 446
В емаг я виждам на 1799,99 лв. изчерпана??? Тази ли е - https://www.emag.bg/sushilnja-bosch-termopompa-selfcleaning-cond … 0by/pd/DHGHCNBBM/
По другите магазини е доста по - евтина.
В Германия с намалението

За клас B на кондензация и A++енергиен, не си заслужава. Къде е произведена?

# 447
# 448
Аз имам сушилня Бош , в Полша произведена , доволна съм много . Дрехите са меки след сушене и си миришат на прах или омекотител , но не е хубаво да се използва омекотител когато дрехите се сушат в сушилня .
Иначе аз само на Миеле съм виждала сушилни с отделение за ароматизатор .

# 449
1100 лева беше. На миналия черен петък е била 975. Та имали нещо което да е качествено, по-евтино и с по-голяма гаранция?

Общи условия

Активация на акаунт