Избор на сушилня - Тема 13

• 57 551
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • на Мелмак
Чек, преди три години свекърва ми си взе като твоята сушилня без намаление от БГ Технополис за 12-300 лв.

# 496
Това евтино ли е? Аз с термо помпа и А+++ взех за 550 евро намалена от 1300 за черния петък. ☺️
Каква марка и модел си взе?
А това евтино ли е според теб, че на мен не ми се струва така Relaxed
Германия:
https://www.mediamarkt.de/de/product/_aeg-l9we86695-2453262.html
https://www.saturn.de/de/product/_aeg-l9we86695-2453262.html

България:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-aeg-l9wbc61b

Вярно че има лека вариация в модела за различните пазари, ама  чак пък повече от 1000 лева?!

# 497
  • на Мелмак
Siemens няма нужда да се поръча от Германия,дистрибуторът за България на Bosch доставя по заявка Siemens,Gaggenau(високият клас уреди на същият производител),за намалението в цената може би има разлика.
Поръчвали са ми от Германия фурна Grinning

# 498
Ето , за който търси по-евтина сушилня , тази Бош е на много хубава цена

https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wtr85v10by?utm_source=bi … =Tehnomix+Dynamic
И аз я бях харесал, но като че ли повече ми допадна една друга ( BOSCH WTR87TW0BY ), която е също на промоция и най-вече заради разликата в мощността ( 600 срещу 1000W ). Но не знам дали е чак от такова голямо значение. Имаше добри мнения за GORENJE DA83IL/I , която е 700W. Явно си се справя добре.

tsvetcheto, може би е добре да снимаш и отзад захващането, защото като гледам това видео не би трябвало да е проблем, ако е същия кит, но вероятно има причина да не стане.

свързващ кит

Иначе, тествах с една пухена завивка. Избрах памук и най-високата степен, но след края ѝ не беше съвсем ок. Четох пак упътването и разбрах, че за такива неща е добре да се довърши на топло проветряване. Избрах 40мин и след това всичко беше напълно сухо. Исках да пробвам, защото прочетох, че такива неща не било добре в сушилня, понеже оставало лоша миризма, но дали заради ароматизатора или друго, такава няма и си мирише добре.

# 499
  • София
Цветче, единият вариант е препаратът направо в пералнята.
Другият е да си вземе висока и тясна мерителна чашка.

# 500
  • София
Здравейте, преди няколко месеца изчетох старата тема и съм си отбелязала една сушилня Беко. Сега дойде моментът да купуваме и тъй като имахте добри отзиви за Бош, а в момента дават 5г гаранция, се разколебах. А случайно попаднах и на Смег на цената на Бош - 1200лв. Бекото е само 800. Имам много добри впечатления от Смег при готварски уреди обаче. Всички изброени са с термопомпа и общо взето близки характеристики. Много ще съм благодарна за отзиви или препоръки 😊

# 501
  • Пловдив
Smeg са по-добри от Bosch.

# 502
Разликата със и без термо помпа е в сметката за тока.

Аз намирам разлика в намачкването на дрехите. Тази с термо помпа ми ги намачква.

# 503
Термопомпата е много по-щадяща тъканите, защото използва по-хладен въздух, за да изсуши, съответно и сметката за ток е по-ниска.

# 504
  • София
Разликата със и без термо помпа е в сметката за тока.

Аз намирам разлика в намачкването на дрехите. Тази с термо помпа ми ги намачква.
Не е от термопомпата. Моята е с ТП и не мачка.

# 505
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте, преди няколко месеца изчетох старата тема и съм си отбелязала една сушилня Беко. Сега дойде моментът да купуваме и тъй като имахте добри отзиви за Бош, а в момента дават 5г гаранция, се разколебах. А случайно попаднах и на Смег на цената на Бош - 1200лв. Бекото е само 800. Имам много добри впечатления от Смег при готварски уреди обаче. Всички изброени са с термопомпа и общо взето близки характеристики. Много ще съм благодарна за отзиви или препоръки 😊
Определено SMEG.✌🏻 Да не кажа, че и пред Miele-то бих избрала отново SMEG!:))

# 506
Този Смег от Технополис и подобни ли е или от магазини като... да не казвам конкретно име, но такива, които твърдят, че това са съвсем читави уреди, само понякога са с транспортни дефекти? Ако е от вторите, аз не бих купила и то не заради предразсъдъци.

# 507
  • на Мелмак
Аз също не бих купила от магазин с транспортни дефекти или ВУ. Смег е повече от чудесна марка, но нова Grinning

# 508
  • София
От този магазин с транспортни дефекти имам фурна и пералня, преди имах и миялна. Не съм имала проблеми вече 5г с нито едно от изброените.
Аз лично попринцип предпочитам продукти с по-дълъг гаранционен срок 🙂 тъй като често животът на бялата техника е колкото е гаранцията й.

# 509
Пълно е със Смег с "транспортни" дефекти, аз затова попитах за тях ли става въпрос. Иначе Интерсервиз Узунов е представител за България, но на сайта им има много ограничен избор и само една сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт