ОСМОКЛАСНИЦИ шестици редят, мама и татко в Школо ги следят

• 31 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Един приятел от художествената академия разказваше как дошло едно момиче математик и с труд и учене на пропорциите за 2 години задминала и най- големите таланти, които често се облягат на таланта, а не на упражненията.

# 586
  • София
Сънчо, не искам да омаловажавам труда на сина ми (работи детето със съзнанието, че прави нужното), но АКО дъщеря ти попадне в класа им, ще навакса испанския в реално време.

# 587
  • София
Ха, дано си намери призванието и се ориентира с времето! Имаме познат преподавател в художествената гимназия. Но няма да ѝ остава време за уроци сега, а нещо и лятото не беше склонна. Скучно ѝ било. Аз имам съвсем бегли познания и много книги, защото съм се интересувала на нейната възраст и като опре ножа до кокала идва да ме пита мен. Да, но аз вече не мога да помагам с техники, а само с усет и ѝ мятам някоя книга да чете. Като си свърши работата и до там, не се зачитаповече. На няколко пъти ѝ подмятам да се насочи към арихтектура, че е силна с математиката - не иска и да чуе. Споменах и за озеленяване - пак ме погледна презрително. А аз съм зрял човек, мисля за реална професия, а не за рисуване на манга Joy

# 588
  • В средата на времето
M_I_A, докат' завърши още колко вода има да изтече, все ще и се избистри. Simple Smile...Може да рисува за някоя филмова компания, да прави анимации...В това и хляб, и пари си има. Simple Smile

# 589
Да, ама и "Манга" може да се приложи в реалните професии. Веднага давам пример, като уточнявам, че авторката е била в гимназията 8-9 клас, когато ги е направила:
Скрит текст:

# 590
  • София
Сънчо, мъчно ми стана като прочетох, че твоята мила девойка не се чувства на мястото във фег 😟 Чела съм, че ако човек има безгранично желание и стремеж, обикновено живота го възнаграждава. Затова вярвам, че и на твоята щерка ще и се сбъднат желанията, и от сърце и го желая.🤗

M_I_A
И аз също си мисля, че успоредно на училището може да се развива хоби и също на по-късен етап , при желание, да се завие към него -дали за учене, или за професия. Живота ни предоставя безброй възможности, била съм свидетел на всякакви завои в развитието на близки.

# 591
  • София
Дъщеря ми пък е запалена по gatcha life. Това са едни тийнейджърски рисунки/ видеа. Направи си канал в ютюб и за моя изненада към момента има над 6000 абоната и над 600 000 гледания. Абонатите й са други такива девойки като нея. Преди месец ми поиска разрешение да си монетизира канала. Е, ясно че не печели от реклами, центове има заработени, но аз много се впечатлих.

# 592
  • София
Халбите са бууукнати за девети ноември за 18 часа - стиковахме часа със Спунк, за да може да задоволим всички.
Засега казах между 30 и 35 женуря - като наближи ще се преброим и ако е нужно ще звънна пак.

Благодаря, звездице. Поживьом увидим

# 593
  • София
Браво, Сънче, чудесна работа свърши. Beers

# 594
  • София - Младост 1А
Халбите са бууукнати за девети ноември за 18 часа - стиковахме часа със Спунк, за да може да задоволим всички.
Засега казах между 30 и 35 женуря - като наближи ще се преброим и ако е нужно ще звънна пак.

Благодаря момичета!
Аз като леко неразбрала... резервацията за нали е за Халбите на ул. Неофит Рилски 72?
Аз ще съм с кола, мога да съм транспорт от и до Младост.

# 595
  • В средата на времето
Щом и място и час си имаме вече, ще се случи. Simple Smile Благодарности на Спунк и Сънчо за цялата организация. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:31 от Adora Belle Dearheart

# 596
  • Sofia

Ааа така, чудесен е началният час Heartpulse Благодарско и на теб, и на Спунк!!! Flowers Hibiscus
Еееех, Сънчо, така ми се иска някое девойче да реши, че ИГ не е за него и да освободи място...

Днес съм много крива - младежът яко се е оплескал на последното контролно по НЕ, за което учи и в къщи се справяше доста добре ( в онова помагало Sh... Wink ). Припомних си чувството след НВО по математика - ушите ми забучаха, стегна ме вратът, главата ми взе да пулсира.... Заключи, че понеже отишъл със самочувстве, че знае, затова се е омазал.

M_I_A, чудесно е, че има такова перспективно хоби! Нека си го поддържа и развива - пък и последователна е. Моите много бързо губят интерес към всичко, което захванат (и двамата..., абе набрала съм Rage).

# 597
  • София

Благодаря момичета!
Аз като леко неразбрала... резервацията за нали е за Халбите на ул. Неофит Рилски 72?
Аз ще съм с кола, мога да съм транспорт от и до Младост.

Мисля, че говорихме за "Три уши"

# 598
  • София
не на Неофит Рилски, на Три уши!!

там е голямо и има повечко място.

Може би Спунк ще го фиксира като локация при следващата тема

Прегръдка, Ани Simple Smile
Всичко ще е наред, иначе енергията е голяма сила Simple Smile

# 599
Днес съм много крива - младежът яко се е оплескал на последното контролно по НЕ, за което учи и в къщи се справяше доста добре ( в онова помагало Sh... Wink ). Припомних си чувството след НВО по математика - ушите ми забучаха, стегна ме вратът, главата ми взе да пулсира.... Заключи, че понеже отишъл със самочувстве, че знае, затова се е омазал.
[/quote]
Нищо фатално няма в това, че е пооплескал редово контролно. Аз бих се радвала, ако моята стгне до извод, че самочувствието й е попречило. Да се научат да губят и преодоляват загубите е по-важно от еднообразно наредените отлични оценки. Ани, горе главата, тепърва ще ни изненадват. Щом и детето си знае, но нещо го е спънало, няма никакви проблеми. Гуш!

Общи условия

Активация на акаунт