🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 23

• 14 007
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Animal Paw PrintsФеми* ти ловила ли си риба с въдица..лафа "зарибяване"
не е случаен,голяма тръпка е..
разбирам удоволствието което изпитва Чачо!!
Hands V

Flowers BouquetЕМИ* извинявай,спирам!!

# 601
Емиии ,Сори . Развълнувахме се заради Коджата и затова . Маминият и Чачо  ще са в тон и ще пишем за тях и слагаме фото .  
Изтрих повечето неща . Оставих под душа и червените шорти . Без тях не може JoyBlush

Софи ,не съм ловила риба . Явно е удоволствие и на Ча му личи .

Темите за Чачо са две . Не знам Софи коя посещава . Нашата е Огледален свят . Обсъждаме на дълго и широко .

# 602
Софи, защо да спираш? Аз с удоволствие чета постовете ви и гледам снимките на Чачо. Пък и коя съм аз, за да ви цензурирам или карам насила да пишете за Толга и Амине?!

# 603
Емиии ,милааа  не Дей така
Ти си такава душичка . Kissing Heart
Амине знаеш че не се интересувам особено от нея . Без да ми се сърдите . Толга  следя изявите и си пишем . Сериала ,като не го гледам и  е трудно да пиша за него . Чета  разказите .
Сега прочетох ,че Зафер пренебрегна годежа и тръгна към мача на Кафкас . После разбира за уговорката и се разочарова.  Доказа, че е истински приятел на Фърат .
Ще има ашк с докторката.  Чакам да видим близост ,романтик . Албанката да е спокойна . Толга  има очи само за нея . Любовчия е пада си по миски ,къде тунинговани ,къде не .
Успяла е тигърчето  Joy Тази стати я с числата е интересна .Толга не е лесен характер и за Чачо има точни  неща  с неговото число .

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:08 от femmi2

# 604
Здравейте, момичета!

"Щастието е тогава когато това, което мислиш, това, което казваш и това, което правиш са в хармония."
Махатма Ганди

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

Усмихнат четвъртък!

# 605
# 606
Здравейте! Спокоен ден!

Синьото никога не е достатъчно.
Защото синьото е небето, в което летят мечтите ни.

# 607
Здравейте в деня на Християнското семейство .  Hug
Скрит текст:

Да сме в тон  първо слагам един напрегнат момент . Crazy Как остана на място този барут Ийт Козан не знам . Толга  го изигра с очи и поглед Евалла !  Амине е с разкошна рокля .
Забравила съм това реклама ли беше , Иджлял знеше ли затова  newsm7

Новият сериал в който участва Хандето и шаманката не е тръгнал добре с рейта .

почерпим сладолеед , Софиии  няма да устои на сладоледа и този красавец  Crazy

Скрит текст:
сладоледа го оставям на Софи , а за мен романтик на яхтата,  договорихме ли се или не  Mr. Green Joy Joy
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=0fTJyCTwznM
Осман на  БУ е ударил рейта по гледаемост  първи епизод .
Не си падам  по това .

фотосесията на Илайда и куче са снимали

От нашата тема гифче с Алперен и Айча . Колежката , която размята котарачето в Протектора  Crazy Двамата ще участват в сериал  Peace Добре изглегждат на гифа .  Ше го следя информативно
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 11:39 от femmi2

# 608
Феми, благодаря ти за хубавите пожелания по случай деня на Християнското семейство.  Благодаря ти и за видеото, което си ни качила. Този епизод от "Сега и завинаги" е страхотен. Добро попадение на сценаристите и блестяща игра на Толга и Амине. 

Честит, щастлив и светъл ден на християнското семейство!

Семейството е огнището, което винаги ще ни топли, независимо колко далеко сме от него!

Обичайте и бъдете обичани!

Скрит текст:
Имам сериозен проблем с качването и отварянето на снимки и гифчета. Не мога да разбера това от нета ли е, от компютъра ли или от сайта. От два часа се опитвам да пиша и кача гифчета и не успявам.

# 609
Честит ден на християнското семейство!

Скрит текст:
При мен е ок, но понякога, когато ми е слаб интернета или има засилен трафик на потребители се случва, това което описваш.

# 610
Еми Hug При мен е наред  със снимките и гифките . При Цеце също . Може да е бавен нета.  Трябва да се разбере от какво се получава така .  Качила  съм гифки  но  са в спойлер .

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 15:26 от femmi2

# 611
Здравейте! Хубав ден!

„Никога не подценявайте подлостта в душите на хората.
Дори когато те са мили. Особено, когато са мили”.

Алис Мънро

# 612
# 613
Здравейте  Hug
 Еми  Hug bouquet Дано си оправила проблема
 Успоредно в комлект Толга и още красавци , това е положението  Joy smile3503

Емии , не знам от кога е това но ми попадна . Не съм го виждала , явно е от Албания .

После ще сложа новата снимка на Ча , изобщо не прилича да става борец . Това са глупости и  усещането ми е  за друга роля Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 15:44 от femmi2

# 614

Красив и спокоен следобед, с чашка ароматно кафе!

Не успях да ви пожелая усмихнат ден, но за следобедното кафе съм на линия с работен и прилежно изчистен от вируси компютър.

Феми, видеото е от Албания - в дома на Алмеда идват журналистите за интервю с нея, но в момента, в който Толга сяда при тях на масата, забравиха за албанската пиявица и продължиха да интервюират само Толгахан. Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес са пуснали хубави клипчета от снимачната площадка на "Шампион":  Sign Clapper

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 17:06 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт