🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 23

• 14 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 615

Şampiyon 10. Bölüm 2. Fragmanı

Доста позитивен фрагмент. Ще бъдем свидетели на вълнуващи романтични моменти.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 17:46 от Emiliya

# 616

Като го гледам така  ще ме накара ди си пусна някои епизод Crazy

иии Робизон Крузо , Тарзан но  е избичил впечатляващо тяло.
https://www.youtube.com/watch?v=GaUIqW93N7I
Еми , явно не ти е истанало време за гифки на Джан Embarassed
какво клипче с готина песен открих
Заповядайте за  вас  Hug Hug

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 17:38 от femmi2

# 617
Феми, с удоволствие ще направя гифчета с Джан, но тези дни не успях. А и компютъра ми създаваше проблеми, но аз не му обръщах внимание до вчера, когато съвсем отказа да ме слуша. Синът ми каза, че се е "затлачил" с вируси от турските сайтове, в които ровя непрекъснато. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Гледам с удоволствие "Ранобудната птичка" - разтоварва ме, пък и Джан много ми харесва.

# 618
Скрит текст:

Новата снимка на Чачо . Изглегждали ви ошкембен и 100 и нещо си кила ? Фотото не се вижда талията но  ми изглежда добре .Бухнал  е в лице  , да го щипеш по бузките сладки Crazy  иде  ми да му оскубя брадата  hahaha
Дано позная и не е играе мазния  коджа. Заглавието не се връзва с бореца . Не е потвърдено, но излезе инфо за Свободната птица или нещо подобно .

Емии  bouquet така е рискуваме  заради любимците  Joy Моя редовно чисти от вируси компа  .

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 18:30 от femmi2

# 619

Феми, на тази снимка Чачо е като Толга от миналата зима, когато се беше налял и брадясал сериозно. За "Шампион" направи тяло, а и брадата намали. Но най-много се радвам, че махна този гелосан перчем, който ме вадеше от равновесие.

# 620
Еми и аз не обичам гелосани лимби и перчеми . Добре ги махна .
Само ,че Толга е в супер форма .Ча ако се подготвя за бореца оформи какво ,където трябва Rolling Eyes
Ще го споделим и тук каквото писах в ОС  Всички се надяваме   да не е Коджата ,но и любов не очакваме . Не му се играе това . Бъдеще може да напише сценарии ако му дойде отвътре. Трябва да го писка нещо изпепеляващо ,откачено .  Делибал играе шизофреник ,та ако играе любов пак ще е различно ,не лигаво.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 21:34 от femmi2

# 621
Феми, ето го и последното ни увлечение - Джан! Чачо трябва сериозно да се потруди за такова тяло!

Скрит текст:

# 622
Феми, ето го и последното ни увлечение - Джан! Чачо трябва сериозно да се потруди за такова тяло!

Скрит текст:

Емиии, Благодаря ! Hug newsm51
Чачо не знам дали ще му отива такова тяло  , не си падам по  прекалено напомпани и накичени ,Джан е като звяр  Crazy
Как цепи дърва избива рибата  Crazy
Как ще заспим след такава гледка  Joy Толга , Джан и Чаааа
да нажежим още повече страститеее
Скрит текст:

ох какво гръбче , какво тяло , целувки

Скрит текст:
как ги допира до стената , докосва , шепне и целува.  
Докато пуснат новите сезони на Протектора   ще слагаме спомени от архива

разбих сЪ от кееф  Crazy smile3544 smile3544

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 10:45 от femmi2

# 623
Чачо не знам дали ще му отива такова тяло  , не си падам по  прекалено напомпани но Джан е като звяр  Crazy
то се е видяло  шЪ сънуваме мокри сънища  Mr. Green

Феми, дали някога ще видим и Толга в такива горещи сцени?!
От мен нещо по-семпло:

# 624
Чачо не знам дали ще му отива такова тяло  , не си падам по  прекалено напомпани но Джан е като звяр  Crazy
то се е видяло  шЪ сънуваме мокри сънища  Mr. Green

Феми, дали някога ще видим и Толга в такива горещи сцени?!
От мен нещо по-семпло:

Семплото е хубаво ,като зимна приказка .
Хубаво че  завърши с Хепи енд . Първият сериал на Ча свърши с трагедия . Еех ,Аксой що ти трябваше !
Еми ,зависи от Толга и дали ще иска такива горещи сцени . Тигърчето дебне и ревнува Joy   Трябва и подходяща партньорка . Айча и Ча добре се получи . Не съм от големите и фенки но я харесах в Протрктора .
Много негови колеги залитат в нет платформите . Там и времетраенето е нормално. Сега и Керем Бюрсин ще почва с нет платформа. Говори се усилено и за Киво .
След Шампион Толга ще си почине заслужено и може да помисли за нет платформа . Нетфликс правят още по хард сцени . Доста продукция имат с ам.звезди . Горда съм че Ча си сбъдна мечтата за Нетфликс . Не е като мен ,не съм смела  .

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 01:57 от femmi2

# 625
Феми, ако знаеш как съм се ядосвала на финалната сцена в "Огледален свят". Идваше ми да извия врата на сценаристите.
     Охх, та кой актьор ще се дърпа и няма да иска горещи сцени с добра партньорка. Албанската пиявица ще си ревнува, а Толга ще прави каквото си иска, както до сега. Той е на принципа: "Кучето си лае, керванът си върви!" Та и наш Толга - нищо не може да го спре, когато вземе решение. Интересен характер е! И аз съм убедена, че след "Шампион" веднага ще се хване с нещо друго, не обича да бездейства. Дори вярвам, че следващият му проект ще е с Жан-Клод Ван Дам. Ще го видим в екшън!

# 626
Емиии , дано е както усещаш . Помня това за Жан Вандам  нищо не се говори затова .  

специално за Софи с бронижелетка и пистолет

Цитат
стайлинга не ми допада, хубаво че  е активен и прави сериал и фотосесии .

Емии , сигурна ли си Mr. Green женен мъж е слуша жена си

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 10:12 от femmi2

# 627

Nature Sweat Drops

Nature Sweat Drops

Nature Sweat Drops Nature Sweat Drops

Hearts

Hearts"Любовта е огън, но никой не може да ти каже
дали ще стопли сърцето ти или ще изгори душата ти.."

Скрит текст:

Феми* благодаря ти за всичко което пускаш с Чачо за мен..
страхотни кадри,снимки и гифчета..гледам ги с голямо удоволствие, но без коментар!!

# 628
Здравейте! Хубав ден!

Мрачно и пусто, студено, но дружелюбен поглед, добра дума, усмивка, цвете могат да ни стоплят.

Днес почитаме Св. Александър Невски - войнът на вярата

Ето го и войнът Ийт Козан, който не спря да вярва в щастието, любовта и по- доброто бъдеще

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 09:40 от cvetansk

# 629
Здравейте, момичета!

"Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш."
Алън К. Чалмърс

Желая ви позитивен и усмихнат почивен ден, пълен със сила, любов и приятни изненади!

От сета. Sign Clapper

Общи условия

Активация на акаунт