Паническо разстройство - 39

• 42 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
След виното снощи имах леко безсъние, но спокойно.

# 106
Аз пиех небилет, после ми изписаха конкор. Ама на мен кръвното ми по принцип е високо и едва ли конкорът го сваля. Просто не го меря....

# 107
Ами аз запомнах конкор по 2,5 мг защото от тревожността оукса ми е ускорен ... с около 15 удъра на минута, седи около 90 в покой... и това ми създава доста голям дисконфорт... та го започнах пуска ни е ок, вече седи около 80, а вечер пада до към 76-78, през нощта пада до 62-63... което в ок... а когато не пия бетаблокера, тогава през нощта е 75-76... което не е ок... има ли някой в групата, който е пил бетаблокер и го е спрял ?

# 108
  • Перник
Аз го пия сямо при нужда, така ми е изписан. При пулс над 90 или дискомфарт от ускорения пулс

# 109
Ми то бетаблокер или се пие, или не се пие. няма вариант при нужда....

# 110
Аз пия другото, като конкорта, със същата активана съставка - бизогама от 5 мг. Усещам, че ми е малко и често пия по две.
Да му се не знае днес, прекрасен ден, а тук аварийте на нета думтят една след друга. Бе да не скучаем сега...
И утре пак съм на работа. Нямам време да се напия.
Тук разни келешчета, шефове, ме дразнят - аз съм два пъти инженер с гордост, че са най-великите. Какво ме вълнувате, че аз съм и инжежер и доктор и доцент.

Ася, съжалявам, но не винаги  така е както бихме си го пожелали. Една колежка имам и ми заявявя - ти не можеш да работиш тази работа, много се изчервяваш. На нея кой й търси мнението. Ама е гъста с шефа... И иска само тя да работи на този пост. Айде всяко зло за добро. Ще се оправиш. Млада си !

# 111
  • Перник
Али, изписано ми е при нужда, защото не съм с поктоянно ускорен пулс, а спрямо ТСХ - то в зависимост от приеман на хормон. Като ТСХ падне, пулса скача и обратно. Като ТСХ се качи пулса пада до 50 и бетаблокера не е нужен тогава. Принципно пулса ми е около 70-80 и не ми е нужен, но над 100 пия по 1/2. Лекар ми го е назначил така, идея нямам...

# 112
Оф, Джери, с днешните работодатели и колеги, човек се мята от работа на работа. Майка ми 40 години на едно работно място, и още работи там. Сега няма такова нещо - я шефа не става, я работата е твърде стресираща, я парите са малко, я колегите те тормозят... все нещо има. Пък за хората с ПР да не говорим, на тях им е още по-трудно. Аз поне от такива проблеми не мога да се оплача от няколко месеца, пия си АД и съм супер. Сдухано ми е заради работата, но то със или без депресия, всеки би се сдухал. Ама спря да ми пука, продължавам напред с търсенето.

# 113
има ли някой в групата, който е пил бетаблокер и го е спрял ?
Аз го пих около 3 години. Конкор от 2,5 сутрин и вечер. Едва тази година след като ми откриха проблема с щитовидната жлеза и започнах лечение, нещата с пулса се промениха. По принцип знам от кардиолога си че бетаблокер започне ли се, не се спира. Но аз го спрях, много внимателно и продължително. Станах специалист по делене на хапчетата с нож. Няма да го пия докато не стане пак наложително. И при мен като при neji_s зависи си от стойностите на tsh.

# 114
Ася, и аз 23 години  работих на едно и също място. Не беше цвете, но се траеше. После ми махнаха специалноста. После аз се махнах и вече на всякъде всичко е вкупом и шефове, и колеги, и ниски заплати. А аз съжаление съм в една стая с шефовете, колегите и ниските  заплати ги  оставям. Е, такъв стрес е, то са крясъци, спорене, а и с моята лабилна психика.

Вчера изпих 3 бири, какъв спирт бяха слагали, не знам, но ми е адски лошо. А съм до 20.30. Живо чудо ще е да издържа до тогава.

# 115
Аз снощи бях на малък джин с тоник. Нямам проблеми да пия алкохол, но аз не пия и големи количества вече. Водки, уискита и ракия мразя, винаги се събуждам с главоболие на другия ден, чувствам се зле. Грам не ме привличат тези питиета. Но вино, бира, джин, текила, ром - мога да пия. Е, разбира се,  с мярка. Grinning

# 116
На мен бирата изобщо не ми влияе. Вече съм минала на тъмна, понеже съм с грип и кашлям зверски. Аз по принцип обожавам коняк, обаче само Плиска ми е по джоба, че е 14 лева бутилката, но много го захаросват и после като се кача на кантара и ми премалява.....
     Три дни почивам заради изборите, че училището понеделник още няма да е освободено. И минава като миг почивката. А на работа-броя минутите и ми се виждат като часове...

# 117
Моля те, би ли споделила повече, колко врем го спира, как дело хапчетата и т.н

[/i]
има ли някой в групата, който е пил бетаблокер и го е спрял ?
Аз го пих около 3 години. Конкор от 2,5 сутрин и вечер. Едва тази година след като ми откриха проблема с щитовидната жлеза и започнах лечение, нещата с пулса се промениха. По принцип знам от кардиолога си че бетаблокер започне ли се, не се спира. Но аз го спрях, много внимателно и продължително. Станах специалист по делене на хапчетата с нож. Няма да го пия докато не стане пак наложително. И при мен като при neji_s зависи си от стойностите на tsh.

# 118
Здравейте! Имам въпрос към по разбиращите    пия деанксит  вчера заради много ускорен пулс  и  безсъние ми изписаха бизохексал 5 мг   мога ли да ги пия и двете едновремено пречи ли едното на другото ?

# 119
Здравейте!!! Аз съм нова тук но не съм нова в ужаса на паниката! През 2015 г. започна моята кошмарна история в следствие на тежък развод! Имам детенце... Вече поотраснало!тогава беше страшно.... Паника след паника....екстрасистоли,треперене, неописуемо чувство за вина, за непълноценност, безумен страх - предполагам познато Ви е! Не пия лекарства... Страх ме е и от тях! Но честно казано нещата се пооправиха... Полека и бавно започнах да ходя на работа, да излизам навън, да ходя на море (не мога да кажа че добрата Стара паника не ме е навестявала но вървях напред). Дори започнах от време на време да шофирам сама.... Да върша нормални битови неща! До преди 2 седмици.... Когато един прекрасен ден в офиса главата ми изтръпна, ръцете ми се сковаха направо вдървиха и ме обзе бруталния ужас - естествено избягах....и повече не се върнах в офиса. Реших да си остана вкъщи и да си почина.... То май по-лошо стана! Преди въпросния пристъп обаче се случиха много неприятни неща в семейството ми (баба почина на 30.08)и аз уж се бях стегнала... Уж мина всичко... А накрая вижте какво стана! Вкъщи всички ме гледат с някакво съжаление... Никой нищо не смее да ми каже... Не знаят как да ми помогнат а аз усещам че се плъзвам отново надолу! И търся съвет... Подкрепа.... Нещо каквото и да е! Имам си и психиатър ама на него май му писна от мен... Едно и също си говорим даже вече не седя по 1 час както трябва а за по 20 мин и айде да тръгвам защото няма какво да си кажем едва ли не! Не искам да пия АД ужасно ме е страх от тях! Ще кажете хем сърби хем боли.... аз обаче наистина искам да се боря.... Не просто да седя и да мрънкам! Видях светлината в тунела макар и за кратко и после пак кошмар. Ще Ви бъда благодарна ако някой сподели някакъв негов си начин за справяне.... Различно от хапчета... За това как ходите на работа... Как издържате времето там... Споделили си сте на колегите Ви за проблема Ви (аз на никого не съм казвала)

Общи условия

Активация на акаунт