Паническо разстройство - 39

• 43 698
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus
Мислех си, че е нищо работа този тест и не показва кой знае какво.

# 496
Благодаря Flowers Hibiscus
Мислех си, че е нищо работа този тест и не показва кой знае какво.
Той се прави, когато на другите тестове нещата са ОК и все пак за да е 100% сигурно, се провежда.

# 497
  • София
Да, така направиха при мен.
Но ми казаха, че все пак коронарографията дава повече яснота ако има нещо.
С кардиофобия съм и аз Confounded

# 498
И аз съм с кардиофобия и фобия от де що болест има. Ама се спрях малко. То омръзва и е изморително постоянно да се тревожиш. Сега новата ми лудост обаче е паника от алергична реакция Simple Smile а досега нямам нито една алергия към нищо, което е попадало по мен, около мен или в мен. Шантава работа.

# 499
И аз очаквам мнения за бринтеликса. Един от малкото АД, които не съм пила. Дали пък не са малко две седмици. По принцип при SSRI страничните ефекти отшумяват едва след месец. Дали и при него не е така....

# 500
От три дни съм на ципралекса и клонарекса.Не е като да махна с магическа пръчка, тази сутрин пак ме обзе паника, но какво изживях с Лароксин, дано не го преживявате.Толкова засилени симптоми и изразени странични реакции, не са нормални.Щом са прекалено обострени, за мен е показания за спирани
Как издържах на тоя свръхадреналин , благодаря на Господ

# 501
Аз от тифаксина /със същата активна съставка на лароксин/ нямах никакви странични действия, но първи път преди 7-8 години като го пих, имах минимален ефект. Преди две години като ми го изписаха отново, ефектът беше нулев...Но познавам хора, които се чувстват перфектно с него...Аз вече започвам да си мисля, че съм станала резистентна към АД. С годините вече спряха да ми помагат...

# 502
И аз съм с кардиофобия и фобия от де що болест има. Ама се спрях малко. То омръзва и е изморително постоянно да се тревожиш. Сега новата ми лудост обаче е паника от алергична реакция Simple Smile а досега нямам нито една алергия към нищо, което е попадало по мен, около мен или в мен. Шантава работа.

OutOfNowhere аз съм същата. Чуя ли за болест моментално почвам да си търся симптоми. Например вчера се обсъждаше Минингит и мен от вчера ме тресе треска, почна глава да ме боли, врат. Вкарах се във филма. А за алергията .... Последния път си помислих, че от сушито съм получила задух и не можех да дишам, а аз просто си получих мини ПА......  Наистина шантава работа...

# 503
Да, така направиха при мен.
Но ми казаха, че все пак коронарографията дава повече яснота ако има нещо.
С кардиофобия съм и аз Confounded
Коронаро се прави само при явно изявен риск и когато ползите надминават рисковете. Това не е рутинно изследване, има около 8% летален изход от това изследване. Къде от алергия от оцветителя, къде от усложнения, къде от образуван тромб. Това е изследване, което се прави при нестабилна стенокардия, съмнения за инфаркт и при видими отклонения на други изследвания. На млади здрави хора не се прави просто ей така.

# 504
  • София
Благодаря. И кардиоложката ми забрани да си правя, ако някъде другаде отида на преглед и ме карат да правя, но пусти страх да няма нещо. Та така.

# 505
По ЗК взимат 350 лева на изследване, но не се изкушават много да го правят, защото е високорисково при здрав човек. Общо взето почти винаги се прави при инфаркт на ЕКГ или съмнения за предстоящ такъв. При диабетици основно се прави без инцидент , но там е особено.
Благодаря. И кардиоложката ми забрани да си правя, ако някъде другаде отида на преглед и ме карат да правя, но пусти страх да няма нещо. Та така.

# 506
Здравейте,днес ми изписаха Допелхерц Актив Спокоен ден. Някой приемал ли го е ,имате ли някакви отзиви за него? Казаха ми ,че ще намали замайването ,напрежението и сковаността.

# 507
Това една бутилка ли беше? А, не е течност, но подобно, но течност, пихме дружно преди няколко години. Повечето са на принципа на плацебо ефекта.
Много кофти ми е днес. Още във фитнеса ми стана. Преумора май ще е, много удря нервната система. Едвам се довлякох до нас. Но си казах втори ривотрил няма да пия, ако ще да отворя ракията Simple Smile

# 508
Това една бутилка ли беше? А, не е течност, но подобно, но течност, пихме дружно преди няколко години. Повечето са на принципа на плацебо ефекта.
Много кофти ми е днес. Още във фитнеса ми стана. Преумора май ще е, много удря нервната система. Едвам се довлякох до нас. Но си казах втори ривотрил няма да пия, ако ще да отворя ракията Simple Smile

Не е бутилка ,таблетки да на капсули. Имахте ли подобрение от тях ?

# 509
Не си спомням ясно, но като гледам сиропът е подобен. Добри са съставките.

Общи условия

Активация на акаунт