164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 89 114
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нали? Направо обезсмислиха РС! Не знам дали ще "ходя". Joy

# 181
  • София
И школо са го ъпдейтнали за новата учебна година.
Може ли да ме ориентирате къде се виждат учителите? Не съм ползвала досега школо и не ги намирам.

# 182
  • София
Влезте в "Дневник", после "Теми" и като кликнете на дадения предмет, ще видите и учителя /дори и да не са въведени още темите/. В списъка с учебниците в сайта, също са посочени учителите.

# 183
От Дневник - кликвате върху името на детето - показва се основното меню с Оценки, Отсъствия, Отзиви и Разпределения и най-накрая Още - от него първото падащо меню е Теми - там са изписани всички учебни предмети и като отворите всеки един поотделно, най-горе пише името на учителя.
За съжаление не откривам на едно място списък само с учителите.
А съучениците си ги открихме през съобщения - като започнеш да въвеждаш някоя буква за името, изписва всички имена - на ученици, родители и учители - със съответната буква Simple Smile

И школо са го ъпдейтнали за новата учебна година.
Може ли да ме ориентирате къде се виждат учителите? Не съм ползвала досега школо и не ги намирам.

# 184
  • София
Май и "нашата" класна е сменена. Санака?
Като видях последните постове, погледнах и аз в Школо-то и на час на класа излиза госпожата по английски.

# 185
  • София
Ха, вярно така излиза! То и най-отгоре си я пише като класен ръководител. А старата класна продължава да им преподава.

# 186
Дами, ще съм много бладарна за отзиви за Г-ЖА Венера Найденова, която ще е класна на 8б.

# 187
  • София
laseine, беше класна на сина ми, тайно се надявах да им остане класна и тази година. С прекрасни впечатления съм. Децата много си я обичаха.

# 188
А за Мирела Славова, която видях, че преподава испански и португалски, имате ли някакви впечатления?

# 189
laseine, беше класна на сина ми, тайно се надявах да им остане класна и тази година. С прекрасни впечатления съм. Децата много си я обичаха.
  Много благодаря! А от 9ти клас нататък с 1 класен ли са или  в 10ти клас пак сменят?

# 190
  • София
 Много благодаря! А от 9ти клас нататък с 1 класен ли са или  в 10ти клас пак сменят?
Зависи. Различно е. В момента за 10ти клас май много от преподавателите са нови за децата, което налага и смяна на някои класни ръководители. Ако не греша, само по БЕЛ, МАТ, втори чужд език и испански език (от 9-ти клас, не от 8ми) НЕ се променят  преподавателите. Ако някой от тези учители е класен на детето ви в 9-ти клас, то най-вероятно ще си остане същият и нататък. Ако е по друг предмет, не е сигурно. Simple Smile

ПС. Някои забележителни имена се и пенсионираха тази година. Надяваме се на достойни нови попълнения! Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:02 от Peruanka

# 191
  • София
Кои се пенсионираха?

# 192
  • София
Аз знам само за учителката по изобр.изкуство и за тази по португалски език.
Мисля, да не би и г-жа Диляна Костандиева да е за първа година в тази гимназия или просто аз не срещнах отзиви.

# 193
  • София
buni, не е за първа година, но не е преподавала на моя син все още. Тази година ще води химия на десетокласниците, мисля, че е водила и миналогодишните десетокласници.
Има съобщение в ЕД - отделните випуски ще учат с разминати междучасия. Явно това е наложило и смяната на някои преподаватели - един да води само един випуск, иначе трудно се прави програма за учител, чиито ученици са в час (съответно междучасие) по различно време.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 11:07 от мандаринка

# 194
  • София
Кои се пенсионираха?
Освен госпожата по ИИ, която беше и една от ключовите фигури при извънкласните занимания (напр. с изложби, вестника и сценичните изяви на театралната група), госпожа Хранова по физическо ще липсва. Учудих се, мислех си, че е по-млада. Тъкмо щерката от 3-ки и 4-ки израстна на 6-ци при текущите оценки и "се доказа" 😄🤣 , сега трябвало "наново да се напряга"...😁.

Общи условия

Активация на акаунт