Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да откривам банкова сметка на сина ми за стипендията за успех или гимназията работи с определена банка?
Какви са отзивите за учителя по испански Гечева?
Какви извънкласни дейности се предлагат в гимназията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да откривам банкова сметка на сина ми за стипендията за успех или гимназията работи с определена банка?
-
Какви са отзивите за учителя по испански Гечева?
-
Какви извънкласни дейности се предлагат в гимназията?
-
Какви методи използват за изучаване на втория език в 12-ти клас?
-
Какви са промените в учебната програма за втори език в 9-ти клас?
Дъщеря ми завършва 11ти клас с Ит.Е. Днес ми каза, че нейна приятелка от класа, която в момента стартира езикова ваканция в Италия е правила тест за ниво там, както обичайно се прави, за да сформират групите. Ниво B1.2 са я определили! А тя има 5-ца по италиански в училище 😆 "Нашият" преподавател по италиански в гимназията е уникален просто- като личност, влияние, ...абе, страхотен е. Взискателен учител е, но по готин начин
- децата го обичат много и с радост учат езика. Горещо ви препоръчвам да се насочите към италиански за втори език. Единствено се чудя с увеличените бройки на паралелките с италиански напоследък дали няма да се наложи да добавят още един учител по този език и дали ще поддържа същото високо ниво.