164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 88 830
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Добре дошли на зайчетата! Много успехи и щастливи години в гимназията! Децата се намират сами в мрежите някак, дори не ми е ясно как точно става. По класове после си сформират групи в месинджър и т.н. те ще си се оправят Simple Smile

# 496
  • София
Здравейте!Записвам се да следя групата!Майка съм на момче,което е прието в гимназията испански с португалски.

# 497
  • София
Здравейте, моята дъщеря е в паралелка испански с италиански език.
Тя също се интересува от групата на новоприетите деца.

# 498
  • София
Добре дошли на зайчетата! Да си изкарат 5 прекрасни години, в които да намерят приятели, съмишленици и да станат много по-богати със знания.

# 499
  • София
Искам да попитам майки на настоящи ученици в гимназията -защо се носят слухове,че едва ли не в португалската паралелка се учи по-малко и изискванията на учителите са занижени?Надявам се да не е вярно!

# 500
  • София
Аз лично за първи път чувам за наличието на такъв слух. А и не виждам никаква логика в него - учителите на випуска са едни и същи, и не знам как биха могли да преподават различно или да изискват различно само от един от всички класове. А и с какви мотиви и на какво основание?

# 501
  • София
Благодаря за отговора!Това може само да ме успокои!Казано е от дете от гимназията, може сина ми да не е възприел както трябва информацията или да преувеличава.

# 502
Здравейте и от мен! Синът ми е с втори ез. италиански. Много е щастлив.  Чуди се дали има баскетболен отбор.
Бъдете здрави и прекрасно лято!

# 503
  • гр. София
Здравейте и от мен! Синът ми е с втори ез. италиански. Много е щастлив.  Чуди се дали има баскетболен отбор.
Бъдете здрави и прекрасно лято!
Здравейте! И моят син е с втори италиански☺ На сайта на училището в секция "Извънкласни дейности" май пишеше, че има баскетбол и волейбол.

# 504
  • София
+1 за казаното от Sanaka по-горе за португалската паралелка.
Има баскетболен отбор, да.

# 505
  • София
Искам да попитам майки на настоящи ученици в гимназията -защо се носят слухове,че едва ли не в португалската паралелка се учи по-малко и изискванията на учителите са занижени?Надявам се да не е вярно!
Синът ми е в тази паралелка-сега ще е 11 клас. Резултатите им от класни и контролни (информация от учителите им) обикновено са на второ, често и на първо място във випуска им Blush. Единствен недостатък на паралелката им е, че три години са с трима различни класни ръководители, не зная дали изобщо има общо с втория им език.  Нямате никакви основания за притеснения.
Добре дошли на всички нови деца, дано се чувстват добре и на място в това училище!

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 22:41 от buni

# 506
  • София
И последното нещо, за което трябва да се притеснявате, е малко учене и ниски изисквания. Joy

# 507
  • София
Днес се записахме в гимназията! Ще се радвам да се запозная с други майки от португалската паралелка!Всичко в училището изглежда много спокойно и уредено!Усеща се дух!

# 508
  • София
Да, базата е далеч от впечатляваща, но дух определено има.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 18:27 от sanaka

# 509
Днес се записахме в гимназията! Ще се радвам да се запозная с други майки от португалската паралелка!Всичко в училището изглежда много спокойно и уредено!Усеща се дух!
Сутринта синът ми се записа. Срещнахме две деца от португалската паралелка, но моето е в ИтЕ.
Много сме щастливи:)

Общи условия

Активация на акаунт