👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 238
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
За съжаление сте прави. Последните ми обувки са испански. Сега за зимата купих на Пещера, да видим.
А, поръчах си рокля, българско производство,  хвалят фирмата. Ако е добра, ще ги похваля🙂

# 286
Ееее, има си БГ марки и марки. Дика например са супер качество, 100 пъти по-добро от Зара и Масимо, а са на добри цени. Дафне са страхотни. И БГ обувки хубави има.
Но - да, масовото са зле. Сякаш шият за клиента отпреди 15-20 години, когато нямаше сравнение... А сега сме свикнали с друго качество, завършек, кройки, материи... така че малко са тези БГ, които отговарят. Но ги има.

# 287
  • някъде под слънцето...
От как съм заминала  не съм купувала български дрехи ,  обувки или аксесоари .
И заради материята , а заеади факта , че на двете неща се носят различни  неща.Особено първите 10 години.
Имам една ор3красна вълнена рокля, която сестра ми изплеле за бременността ми, но понеже е широка може да се носи.
Така и не съм я обличала.
Стпругът ми обаче е влюбен в  българските памучни потници и когато от ходим на гости  се  купуват поне десетина .
Тийнката е всяко лято при баба си и леля си.Когато бешв малка си идваше с цял куфар дрехи.Сега веч2 и тя е станала каприз, като майка си.

# 288
# 289
Дика например са супер качество,
Дика преди беше гръцка фирма, а сега я купи Миролио, него не го знам какъв е по народност. Имам рокли и на Дика и на Дафне. Предпочитам Дика. Дафне ми идват  прекалено шарени в последно време.

# 290
  • Бургас
От българските марки обувки,харесвам само тези на Дарис и Нави.От последните,имам обувки,които съм скъсвала от носене и не са мръднали.Така,че няма как да сложим всички български производители под един знаменател.

# 291
Дика и Дафне са добри, но цените са доооста надути.

# 292
Аз харесвам бг марки, но малко по екстравагантни от тези, които обсъждате Simple Smile
И да се похваля с една придобивка, на която много се радвам.

# 293
  • Бургас
Страхотни са!Браво!

# 294
Аз харесвам бг марки, но малко по екстравагантни от тези, които обсъждате Simple Smile

От къде са?

# 295
Дика се шият в Бг. Аз лично съм доволна безкрайно от тях. Един панталон е на цените на ХМ, качеството обаче...

# 296
За обувките не казвам, че са некачествени, а неудобни. Имам на Дарис, Нави, Пещера и последните ми са Gianni. Стоят си така в шкафа, новички и лъскави, но след два-три опита за носене, се отказвам. Дика и Дафне не са в моя стил и не пазарувам от тях.

# 297
Видях едни боти на текущата страница и една рокля на предната, които са страхотни на снимка, честити, дано са и толкова комфортни. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 20:10 от goddess

# 298
Дика се шият в Бг. Аз лично съм доволна безкрайно от тях. Един панталон е на цените на ХМ, качеството обаче...
HM са доста бюджетен бранд и доста качествен. Изобщо цените не могат да се сравняват с Дика, примерно. Аз предпочитам българского, но как ще си купувам рокли за над 100лв минимум от Дика, освен ако нямам специален повод или доста пари за дрехи. Единствено за обувки не правя компромис с цена.

# 299

От къде са?

От физически магазин в чужбина са. Il passo е марката.

Общи условия

Активация на акаунт