👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 428
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
От черния петък си поръчах една чанта на Патриция Пепе и едно палтенце, да видим кога и какви ще пристигнат. ... За първи път поръчвам от Yoox. ...

Страхотни! От кой сайт е чантата? Благодаря.
Ето от този https://mobile.yoox.com/bg/women с безплатна доставка до БГ за поръчка над 50 евро.

# 436
  • Бургас
Чантата е супер и всичко,честито.

# 437
  • Някъде там
Поло

# 438
  • Враца
Orsay дънки

Шапка Gang

# 439
# 440

Това палто, няколко блузи и дънки от Манго. Обаче имам проблем с поръчката. Сайтът заби и направих втора, която отказват да анулират.

# 441

Това палто, няколко блузи и дънки от Манго. Обаче имам проблем с поръчката. Сайтът заби и направих втора, която отказват да анулират.
Как така отказват?

# 442
Било автоматично и не можело. А аз още вчера, неработен ден и няколко часа след поръчката им писах. Мениджърката за  България Ми писа, че нямало как. Някакъв автоматичен мейл беше. Препраща ме да се запозная с опция 'връщане'.

# 443
  • София
Просто откажи получаването на пратката, като те известят, че пристига.

# 444
За първи път поръчвам от тях. Досега 10 мейла написах за отмяна. Явно няма да стане.
Курирерът когато ми позвъни да кажа, че я отказвам ли? Дано първо си получа дрехите. Че аз и допазарувах за децата, та една ще приема, една ще пропусна и после пак. Омотах ги нещата 😂

# 445
Да, това с опцията да не я приемеш е ОК, но за Зара и Ей енд м плащаш предварително с карта. Не знам за Манго как е.

# 446
Не ми е коректно така, но при това положение, вината не е у мен. Сайтът им заби и не я прие първата. А втората е отменена веднага в неработен ден при това. Тук избрах опция 'плащане при доставка'.

# 447
  • София
Щом е с плащане при доставка, можеш въобще да не я приемаш. Спийди ще я върнат служебно.

# 448

Поръчани от Бианки на ЧП.

# 449
Щом е с плащане при доставка, можеш въобще да не я приемаш. Спийди ще я върнат служебно.

Така ще направя. Искам да съм коректна, ама... имам отговор на един от мейлите, че случаят ми е номер еди кой си, но нищо повече.
Междудругото много добри намаления имаха. Вярно, че поразграбено откъм номера, но действителен BF. А на майтап влязох.

Общи условия

Активация на акаунт