👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 227
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Забравих да спомена и едно супер яко сако

и якенце, което май ще отиде в друг сайт

# 316
  • Някъде там

И черни дънки от orsay

# 317
И аз да се влюча, снощи от Фешън дейс и намалението им поръчах:
Скрит текст:
и тази рокля на Guess, че лятото я бях изпуснала а сега чак я открих на прилична цена
Скрит текст:
и елегантен топ
Скрит текст:
Прекрасни и честити!
Харесват ми ботите и особено топа. Честити!

# 318
# 319
  • Някъде там
пандора

# 320
Аз пък харесвам български обувки. Удобни са ми и доста издръжливи, всъщност. Gianni само се късат за един сезон, въпреки двойната цена в сравнение с пещерските и Бианки. Punto, Hush Puppies, Batta и Геокс, например не пасват на широкото ми стъпало и се мъча, а се съсипва дори по-бързо.
От дрехите - Дика изглеждат красиво, но пропорциите в кройката им не ми пасват, а и не харесвам материи те им. Иначе са подходящи за работа. Дафне по-лесно ми стават. Напоследък пазарувам по нещо и от Ваяна. Някои от нещата им не са лоши. От Юнона също купувам някои по-консервативни модели, че те и доста чалгаджийски имат. За съжаление дрехите от повечето чужди марки от среден към висок ценови клас не са с по-добро качество, а и често са скроени и ушити дори по-зле. В Зара и НМ пък дори спрях да влизам, че вече съвсем зле ми се струват. Като цяло, повечето дрехи напоследък са за изхвърляне в края на сезона. Изключение правят само шифонени рокли, вълнени палта и някои случайно сполучливи попадения от всякакви марки.

# 321
Дами, дискусията за марките е по-подходяща за темата за модните консултации.

# 322
  • София
От моят "Мол", както обичам да се шегувам  Heart Eyes Stop- от ОЛХ:
Боти Манго кожа, нови
Скрит текст:

# 323
# 324
  • София
Аз пък много харесвам Gianni, втора година се възползвам от намалени обувки и цената е направо фантастична.

# 325
  • При децата ми
Klemy, каква е цената и от физически магазин ли са?

# 326
# 327
  • София
Klemy, каква е цената и от физически магазин ли са?
От сайта им, 59лв бяха, не знам дали ги има още и кои номера са останали.

# 328
От мен една чанта от аутлет Пандорф. Честно казано имах големи надежди за пазар там, но малко се разочаровах.

# 329
Страхотна е!

Общи условия

Активация на акаунт