👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 227
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Дика предлагат основно изкуственяци напоследък!
Ако някой ми намери топ, блуза на Диката от естествена материя, да ме информирате!
Всяка събота имам среща с приятелка пред Диката на Витошка. Хубава традиция от години си имаме!
Налага се да чакам понякога и обикновено разглеждам магазина. Все се опитвам да открия нещо, което да ме накара да платя цената му, но все още не е дошъл този момент.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 22:09 от kopche

# 301
Имам 7 рокли от Дика, много си ги харесвам. Всички съм ги взимала на намаление, т.е около 70 лв.. Първоначалната цена никога няма да я дам.
Имам един чифт български челси боти на Грация. Удобни са ми и много си ги нося.

# 302
Стилът на Дика е много строго официален, може би жените носещи подобни модели могат да си позволят и първоначална цена.
Откровено, на мен са ми доста скучни и не бих дала 160 лв за да изглеждам като висш служител от държавната администрация.

# 303
Имат някои приятни неща, но определено не считам, че оправдават цената си. На същата цена има доста по-добри предложения.

# 304
  • София
Стилът на Дика е много строго официален, може би жените носещи подобни модели могат да си позволят и първоначална цена.
Откровено, на мен са ми доста скучни и не бих дала 160 лв за да изглеждам като висш служител от държавната администрация.
Уверявам те, че за тази цена бих предпочела Масимо Дюти. И особено в разпродажба си ги позволявам...
Кройките на роклите на Дика са много сполучливи, но материалите са им посредствени. Блуза, както отбелязах от естествена материя няма.
Имах зимна рокля на Дика, обирах овации с нея, но се заваля на топчета и я бракувах.
С червена рокля на Дика бях на абитюрентския бал на сина ми тази година и снимки тук показвах. Чудесна е и много стилна!
Но цените са им безобразие! Изживяват се като българско Масимо!

# 305
Само казвам, че моделите на са ежедневни облекла. Ето, била си по повод с тяхна рокля.
Кройките ми харесват, но работата ми е такава, че ще изглеждам нелепо в техен костюм или рокля. За материи нямам мнение. Само съм ги разглеждала.

# 306
Харесвам Дика. Имам рокли, сака и много стилно палто си взех. Качеството им е добро. Малко надуха цените последната година, но кройките и материите ми допадат. Изчистени и делови. Куца дизайна на българските дрехи все още. Макар напредък да има. Качеството, обаче е добро. Обувките, например.

# 307
Много харесвам Дика.

# 308
  • Бургас
Scotch & Soda

# 309
  • София-Младост
Чанта Orsay

# 310
  • София
- Aldo

# 311
И аз да се влюча, снощи от Фешън дейс и намалението им поръчах:
Скрит текст:
и тази рокля на Guess, че лятото я бях изпуснала а сега чак я открих на прилична цена
Скрит текст:
и елегантен топ
Скрит текст:

# 312
  • София
Вчера си взех долнището и съм супер доволна от материята и кройката

А днес си поръчах от намаленията тази пола

# 313
lepi
Полата е страхотна!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 08:46 от bubanka

# 314
  • Бургас
И аз да се влюча, снощи от Фешън дейс и намалението им поръчах:
Скрит текст:
и тази рокля на Guess, че лятото я бях изпуснала а сега чак я открих на прилична цена
Скрит текст:
и елегантен топ
Скрит текст:
Прекрасни и честити!

Общи условия

Активация на акаунт