В момента чета ... 62

• 48 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Прочетох Увето, доста ми хареса , на моменти аха да пусна някоя сълза ама се удържах Grinning самия стил на писане не е моят, както бях споменала и в предния пост, но го преживях и давам на книгата 5/5.
Сега започнах " Добрата дъщеря" на Карин Слотър.

# 646
За много години четящи девойки !
Завърших старата и започнах новата година с Пазители на Джон Гришам. Прекрасна. Чака ме Кафка на плажа на Мураками.

# 647
Довърших "Детето" и следобяд ще започна "Хана сама вкъщи".

# 648
Завърших годината с "Чудовището", започнах  новата с "Орлов мост". И двете на Вл. Зарев. Със смесени чувства съм, но заслужават да бъдат прочетени.

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Честита нова книжна година! Дано да я изпълним само с хубави и докосващи книги!
Завърших годината с "Красива мистерия" на Луиз Пени и по ваши препоръки започвам новата с "Кажи на вълците, че съм си у дома". Искам годината да ми тръгне с хубава книга и така да ми продължи.

# 650
  • софия
Аз сега довършвам Стивън Кинг - Огън.  Харесва ми. Приготвила съм за след нея 1Q84 на Мураками. Отдавна се каних да прочета нещо на Мураками, да видим дали ще ми хареса.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 13:34 от Дариела

# 651
  • Mediterraneo
"Степени на вина" дочетох в първите часове на новата година. Съдебен трилър, ама не е нещо особено. Успоредно с разследването, като че ли авторката прави и справочник на заведения за хранене. Героините все ядат и пият в някое заведение и се разфокусира действието.

"Глад" започнах. По анотациите не е моят тип книга, но засега ми върви учудващо добре.

# 652
  • София
За много години, момичета! Живи, здрави и удовлетворени да сме пожелавам на всички в тази тема, и да прочетем още много хубави книги!

Миналата година съм прочела 65 книги, някои от тях изключителни! Понякога ми се иска да чета само супер силни книги, но разбира се, давам си сметка, че това е невъзможно. Simple Smile

В момента чета успоредно две напълно различни:

"Пеперудата" на Анри Шрайер и "Училища от камък" на Грег Мортенсон.

# 653
Чета Жената от каюта десет. Много алкохол , много чудо - дано в това има някаква уловка че съвсем се алкохолизира историята Wink . Върви тегаво.

# 654
А на мен пък ми зацикли “Ние срещу всички” Бакман...много сентенции,много философски изкази,почнах да се изнервям,действието се разводни...за пореден път се уверявам,че някои хитови книги трябва просто да си останат сами,без продължения.Едва на половината съм,но вече си мисля да я зарежа,защото съм си обещала,че няма да правя компромиси със свободното си време.

# 655
Четох я,нищо особено.

# 656
Чета Жената от каюта десет. Много алкохол , много чудо - дано в това има някаква уловка че съвсем се алкохолизира историята Wink . Върви тегаво.
Joy Така са англичанките, поливат здраво. Още помня за онази във влака колко тегава и безразлична ми беше.
Но пък на Рут Уеър ми хареса "В тъмната гора".

# 657
  • Пловдив
А на мен пък ми зацикли “Ние срещу всички” Бакман...много сентенции,много философски изкази,почнах да се изнервям,действието се разводни...за пореден път се уверявам,че някои хитови книги трябва просто да си останат сами,без продължения.Едва на половината съм,но вече си мисля да я зарежа,защото съм си обещала,че няма да правя компромиси със свободното си време.

Аз си го харесвам Бакман, много, но тази книга ми беше много тежка Rolling Eyes
В момента чета "Слугинята" на Катрин Стокет, гледала съм филма по нея "Южнячки" преди години, но съм го позабравила и ми е интересна, харесва ми.

П.С. Честита Нова година, нека ви донесе много здраве и много хубави книжни емоции Blue Heart

# 658
Започнах да чета книгите на Георги Господинов... Отзад напред Laughing Преди няколко дни приключих с "Физика на тъгата" и започнах "Естествен роман". Първата ми хареса много, втората засега също Simple Smile

# 659
  • Пловдив

Първата прочетена книга за 2020 година: Ранима близост но Софи Хана, интересна без да е нещо уау.

Общи условия

Активация на акаунт