Момиченце или момченце знае се вече, АПРИЛЧЕ- расте си малкото човече.

• 48 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Dreamer, познавам семейство, на което им казваха, че детето е с 1 бъбрек, докато момичето беше бременно. Когато се роди отново някои доктори не го виждаха. Докато накрая специалисти видяха, че го има просто е разположен на друго място, но функционира чудесно. Не знам как е възможно, но е факт. Според мен всичко ще е наред, особено щом на ФМ всичко е било нормално. За сянката може и от апаратурата да е било. Стискам палци!

# 466
Привет Simple Smile гони ме едно такова притеснение ... В групата ни във фейсбук много се радвам на всички клипчета на подскачащи коремчета, които публикувате.
Аз от друга страна съм в 25та седмица и още не съм видяла нищо да се показва и подскача :/ вярно, че все още работя и почти нямам никакво време за да наблюдавам, но го има и момента, че усещам бебчо 2 - 4 пъти на ден за кратко около 20сек. Не е активен през цялото време.
Бях попаднла на една статия, че трябвало на всеки час да има активност, но уви при мен не е така.
Вашите мъници колко често са активни?

# 467
  • Sofia
Semana, ако си с предна плацента, много е вероятно да усещаш много слабо движенията на малкото. Когато по заякне още, сигурно ще започнеш да го усещаш по-осезаемо.

# 468
Привет Simple Smile гони ме едно такова притеснение ... В групата ни във фейсбук много се радвам на всички клипчета на подскачащи коремчета, които публикувате.
Аз от друга страна съм в 25та седмица и още не съм видяла нищо да се показва и подскача :/ вярно, че все още работя и почти нямам никакво време за да наблюдавам, но го има и момента, че усещам бебчо 2 - 4 пъти на ден за кратко около 20сек. Не е активен през цялото време.
Бях попаднла на една статия, че трябвало на всеки час да има активност, но уви при мен не е така.
Вашите мъници колко често са активни?

Здравей . 
Аз съм  с предна плацента . Усещам го предимно сутрин и късно вечер .Понякога го усещам чак когато си сложа ръката на корема а понякога е доста буйно бебе и го виждам как движи корема ми .Зависи от деня и моята активност .В 23 г.с съм .
Случвало ми се е ,но не съм опитвала да го заснема последно време .  В началото много исках да направя видео ,но после разбрах че тези лични моменти са най -мили когато си останат лични.Избягвам и да гледам на хората клиповете защото на моменти ми се струва че става някакво надпреварване коя жена ще заснеме по -голям  ритник. Всяка жена носи различно бебче в себе си. Важното е да са здрави.  Не се притеснявайте важното е че си го усещате . По -малко гледайте другите . Аз разбрах, че това ми пречи и започвам да си вкарвам страхове така . Няма как всички да сме еднакви . Бъдете позитивна .
Весели празници и след няколко месеца ви чака най -прекрасното нещо .

# 469
Момичета днес бях на преглед 23+2 дни. Казаха че всичко е наред с бебка, но на документа пише че плацентата е с зрялост 1 степен. Не трябва ли да е около 30г.с или бъркам?

# 470
Момичета днес бях на преглед 23+2 дни. Казаха че всичко е наред с бебка, но на документа пише че плацентата е с зрялост 1 степен. Не трябва ли да е около 30г.с или бъркам?

И при мен пишеше 1 степен.

# 471

Първа 1 степен е ок,  ако е втора ,  значи калцира. Т.е висчко е идеално - мисля,  че се бъркаш.. Това е правилната степвн отговаряща за съответната седмица

# 472
Dreamer_19 как си,какво казаха на прегледа? Надявам се всичко да е наред.

# 473
Тъкмо се прибираме от Бургас, всичко с бебка е наред. Още на 26 моя АГ ме извика на преглед въпреки,че не работеше, беше притеснен,но този път бебето беше седалищно и се видя и десния бъбрек и стомаха беше с нормален размер, остана само въпроса с малкото околоплпдни води и че бебето върви с 10на дни назад. Днес др Стоилов,обстойно огледа бебка,всичко е наред,водите за него също са добре,не са много,но и не са на долна граница,както ми беше казано. Сега ще си правя TORCH,някоя мама дали е по-запозната с това изследване? А за изоставянето се съмнява,че съм с късна овулация,което ще промени и термина ми с до 2 седмици по-късно (20-25 април),но ще следят как расте и ще стане ясно. Много благодаря на всички,които ми писаха за информацията и подкрепата,желая ви всичко да е наред и с вашите бебчета! 😊🤗

# 474
Страхотно,много добри новини. Отдъхни си вече,всичко ще бъде наред!

# 475
  • Sofia
Дриймър, знаех си, че всичко ще е наред! ❤ Явно наистина си трябва специалист морфолог за тези прегледи.

# 476
Здравейте, мамчета! Имам нужда от съвет. Тази вечер изобщо не можах да спя от болки в гърба и кръста- нито на страни, нито по гръб (знам, че трябва да се избягва по гръб) през 3 минути се завъртах, защото не се издържаше. До сега не бях имала такива проблеми.
Първо да попитам вие имате ли такъв дискомфорт?
Второ как се справяте с болките в кръста и гърба, ако може да ми предложите някакви упражнения?
Хубав ден ви желая! Hug

# 477
Здравейте.  И аз имам въпрос свързан с болки . АГ почива покрай празниците сега и няма как да го питам . 
Имам болка ниско долу в ляво . Бебчо си шава и го усещам доста активен . Боли ме само  при движение като стана . От вчера е така . Легнала не ме боли . Болката мога да я опиша като режеща . Прерязване .  Не е посотоянна . Само  в предната част е . Ще прикача снимка да ви покажа къде .
Просто нямам възможност да се обадя на АГ за това питам вас иначе веднага щях да звънна .
Приказвам картинка за да покажа къде е болката .  Не знам дали е възможно да е някакъв мускул . Защото ниско в ляво не знам какво друго може да има .

# 478
Доколкото знам такава прерязваща болка при смяна на позицията е от разширяване на матката. На мен също ми се случва

# 479
Доколкото знам такава прерязваща болка при смяна на позицията е от разширяване на матката. На мен също ми се случва
И аз това си помислих . Просто защото нали казват че матката вече била по -горе и не в там ниско долу за това се зачудих дали е това .

Общи условия

Активация на акаунт