аз от кога повтарям, че се движим по сценарий. Ивайло слага кръгчета, избира Сашко, той посочва Веселка ( с която не беше чак толкова близък) и хоп Ивайло фермер ! Шопски е златната кокошка на продуцентите, ще го пазят до края. Само не знам, очакваха ли такова неодобрение към него вътре и вън от фермата? Те си го харесват и нищо чудно, ценностната им система е леко изкривена. Не разбрах анализа им преди сливането, разбирам напъните на Андрей да промотира дейността на ДНК , а вчера Иван направо ме смая с разсъжденията си . Професиите учител, военен... били по призвание и си съгласен с ниското заплащане, само и само да си начешеш крастата да следваш неясен вътрешен порив? Моля? Повечето учители не са си давали сметка къде ще попаднат завършвайки педагогически специалности, за други е просто начин да останат в града ... за войничките е същото, няма работа, отговаряш на условията и обличаш униформата. При мъжете е почти същото, с прибавка доза адреналин осигурявана от професията. Не отричам някои да имат призвание, други да го открият в последствие .. Порази ме мнението на Иван, че веднъж като си се съгласил да бъдеш в недобре платена професионална група и не трябва да я напускаш едва ли не. На мен лично ми стана мъчно за Станислав и му пожелавам успех в търсенето на ново поприще. Има хъс, работлив е ... няма да го взимам в къщи, че възгледите му за "майка-татко" да ме тревожат. Пък и може да ги промени, като напусне средата си, като излезе от Бг ...хората се променят. Ако остане тук, ще се превърне в поредния Венци готов да се откаже от дъщеря си !!!! ако е различна . Още съм в потрес.

Иначе изненади в "стратегията" му нямаше. 
Препоръчани теми