Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 305
  • 550
  •   1
Отговори
# 540
Да, със такъв стикер бяха. Закупени са от кауфланд, но според мен от където и да се закупят пак ще е същия проблем. Сега си купих от старите без стикер и отново на сутринта е сух. Явно новите не са нашите памперси.

Радваме се, че сте открили подходящите пелени за Вашето бебенце. При бъдещи оплаквания от продукт на Pampers, не се притеснявайте да ни пишете на Facebook страницата на Pampers Bulgaria или директно да изпратите оплакването си тук: https://sforce.co/2NkvgtH

# 541
Аз се нуждая от малка консултация.
Бебе 8++ , 9.500 кг. Вечер пие АМ 200 мл + около 400 мл вода. Всяка сутрин сме мокри. Кой модел и размер бихте ми препоръчали, за да устои на напъна?

Здравейте!
Подходящ размер за бебенце на 9.500 кг е размер 4. Можете да тествате подобрената версия на Pampers Active Baby. Ще я разпознаете по стикера 2X в жълто и червено или по производствената дата - произведени след 26.06.2019 г. Ако имате конкретно оплакване от продукт на Pampers, можете да го опишете и изпратите тук: https://sforce.co/2NkvgtH. Колегите от Потребителската линия на P&G ще се опитат да Ви съдействат максимално.

# 542

Спечелeте безплатни пелени Pampers за една година!
Как? Тествайте новите пелени Pampers Active Baby с двойна преграда срещу протичане, споделете своя отзив до 15.12.2019 г. със снимка или видео в личния си профил във Facebook, Instagram или YouTube с хаштаг #FeelItOnYourSkin и участвайте за голямата награда от Pampers.
Повече за правилата на играта, разберете ТУК.

Точни инструкции как да проведете теста с новите пелени Pampers Active Baby, виж ТУК.

П.С. Подобрената версия на пелените Pampers Active Baby ще разпознаете по стикера 2X в жълто и червено или по производствената дата - произведени след 26.06.2019 г.

# 543
Тествахме новите пелени на Pampes Active Baby, при нас издържат цяла нощ, но при "другата нужда" отново пропускат, както предният им вариант. Поради това, към момента, ще си останем на Pampers Premium Care, при тях нямаме този проблем.

# 544
Все още не съм получила памперсите, за да направя теста.

# 545
Аз също получих пакета от Pampers, но се наложи да отсъствам от града за седмица и не съм правила теста още. Не се съмнявам изобщо в продукта, тъй като изгледах и двете си деца с него. Любопитно ми е да направя теста и ако темата не е все не е заключена, ще пусна подробно ревю.
Благодаря Pampers, че Ви има!

# 546
Аз също не съм получила още пратка Blush

# 547
И с първото ми дете преди 9 години, и сега с второто ползвам Pampers. Мофелът, който ползваме сега е Premium Care. Направих теста по указанията, както й предполагах, след като изцедих памперса, върху салфетката не капна нищо! Pampers си е Pampers!

# 548
Благодаря за всичко. Теста беше издържан, а дупето на детето сухо. Препоръчвам.

# 549
  • Перник
И аз направих теста и беше успешен, Пелената - суха, салфетката също, при изстискването не потече нито капка.
Хареса ми, че пелените са много леки и тънки.

# 550

Какво ни споделихте вие след теста на новите пелени Pampers Active Baby прочетете ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт