Чувствам се в безизходица

• 6 869
  • 146
  •   1
Отговори
# 60
Ако не е тайна на колко години си?
Ако това, което пишеш за мъжа до теб, е вярно, то ти и сега си сама. Всъщност не съвсем, имаш куче...

# 61
  • Варна
И щото си много оправна от 17-годишна затова сега седиш в смешна ситуация и не виждаш изход, а имаш даже няколко. Защо не коментираш моето предложение за паспорта и изнасянето?

# 62
Просто ми омръзна, хора, да съм сама.
Вече съм на хапчета.

Ясно. Страх от самота, това ти е проблемът.
Опитай да се изправиш СРЕЩУ страха, не да го избягваш. Ще видиш, че изобщо не е страшно. Даже хапчета няма да ти трябват.Пък и няма да си сама. Ще имаш куче. Животните са по-добра компания от хората в повечето случаи.

# 63
Просто ми омръзна, хора, да съм сама.
Вече съм на хапчета.
Охх, най-накрая стигнахме до Проблема. Добре. Това вече звучи по-смислено.
Не ти препоръчвам да се местиш при другия. Току-виж се окаже още по-задънена улица. После ще е по-зле. И пак, и  пак...
Оправи се малко на квартира сама, срещайте се и реши тогава, когато имаш повече информация за "новата ти стара" любов. Не пречи след месеци да заживеете заедно, но сега никак не звучиш стабилна.

# 64
Съгласна съм, че животните са по-добра компания.
На 31 години съм.

# 65
  • Варна
На какво ли не са готови някои жени за да не са сами. Нищо, че и във връзка пак са сами.

# 66
  • Варна
Подигравка няма. Но ти защо настояваш да живееш с "насилника" и си готова да скочиш при новия спасител? Самотна и нещастна може да си и като многодетна майка и сред множество хора. Всеки сам си конструира живота и трябва да е адаптивен към всяка промяна.

# 67
Съгласна съм, че животните са по-добра компания.
На 31 години съм.
Млада си. Тъкмо - имаш много време, за да намериш подходящия.

# 68
Вземи кучето и се изнасяй. Ако той иска кучето да заведе дело за попечителство.

# 69
Следващата тема ще е - Не мога да напусна гаджето, защото заплашва рибките ми Joy
Аз пък залагам на хамстер . То тука нали имаше някакъв форумен хамстер , какво стана с него ?

# 70
  • София
Много е лесно да се подиграваш.
Този, който не е преживявал психически тормоз, не знае как ти се обърква всичко и как се преживява разочарованието и огорчението.

Аха, друго си е като се изкараш жертва- едно хубаво ти става да те съжаляват, да ти дават акъл да бягаш, а ти да си седиш и сълзливо да обясняваш що е то това- психическия тормоз.

# 71
Изненадах се, като прочетох, че си на 31. Ако беше на 20, бих те разбрала.

# 72
И аз очаквах по-малка възраст. Dorothy100, ти вече си на хапчета, тежко ти е, ами изходът е ясен, иначе нещата ще задълбаят и хапчетата ще стават все по-сериозни, а твоето положение все по-лошо. Едва ли това искаш. Просто вземи живота си в собствените ръце. Няма да умреш от това, че ще живееш сама, най-много да се почувстваш по-свободна и сигурна. Идеята за бившето гадже не е добра. Ако сте в приятелски отношения, можеш да го виждаш, ако толкова ти се споделя с него, но не му се хвърляй на врата и не се дръж за него като удавник за сламка. За кучето те разбирам, защото и аз гледам второ вече вкъщи, знам как се привързва човек. Просто си го вземи. Да не създава грижи на момъка, облекчаваш му живота. Най-трудното ще ти е да вземеш решение, вземеш ли го, след това е по-лесно, в смисъл, че почваш да действаш, да уреждаш живота си, а не да стоиш и да се самосъжаляваш, което си е тиха смърт. Просто после ще дишаш с пълни гърди и животът ще ти се струва друг, каквито и трудности да срещнеш. И е сигурно, че няма да съжаляваш. Пък точният човек....не се знае, ще се появи, имаш време.

# 73
  • Канада
Щом толкова си обичаш кучето, взимаш го и изчезваш. Какво толкова има да се чудиш.
Какво мислиш, че ще ти направи този човек?
Ако те заплаши нещо, ще отидеш до полицията и ще извадиш там някакъв документ.

# 74
Имала съм кучета и котки. Много съм ги обичала. Разбирам обичта към домашен любимец.
И все пак е супер несериозна причина.

Общи условия

Активация на акаунт