Чувствам се в безизходица

• 6 878
  • 146
  •   1
Отговори
# 75
За кучето те разбирам донякъде.. Взимаш паспорта, с коректор махаш името му от там и ако няма платен данък за кучето отиваш още утре и го плащаш. Като е платен данъка на твое име, никой копче не може да ти каже, че е с теб. И чип ако се налага му сложи за по-сигурно. Това е. И се изнасяш.

# 76
Това май се предложи.
Авторката някак си го подмина и не изкоментира.
Аз пак да пиша.
Значи събираш си багажа авторке, взимаш си кучето и си отиваш в твоя си дом.
След като кучето е общо имаш право да го вземеш. Даде се и предложение да смениш паспорта.
Ако той си го иска да те съди за родителски права. Ти също се бори. Ако спечелиш - ок, даже може и издръжка да вземеш, знае ли се Mr. Green
Ако пък загубиш - е, такъв е живота.
Ама не вярвам да тръгне да те съди за куче  Laughing
И така авторке, какво реши? Как ще действаш или просто дойде да помрънкаш или да ни пързулнеш.

# 77
И на какви хапчета си?

Жена на 31 щом не си дава сметка колко е нелепа ситуацията, в която се описва е или на” хапчета” , или наистина не знае що е то псих. тормоз, или темата е пффф...

# 78
Тя така и не каза защо да не може да си вземе  кучето и да изчезне.

# 79
Според мен изпитва страх животното да не пострада, заради техните панаири. Ако той бе отговорен за кучето, нямаше да е толкова несигурна какво да прави. Но няма от какво да се страхува, ако направи нещата, които ѝ писах.

# 80
За кучето изпитва страх, но за себе си не. Стига, бе...

# 81
Просто иска с един куршум два заека - кое е толкова сложно за разбиране?

# 82
Тук никога не пиша,ноо... За теб шанс няма.Ти ще си останеш с въпросния и днес е заради кучето, утре ще е заради дете. Извинявай, но няма как да е сериозно това. Грабвай кучето и се изнеси.Освен ако не ти е удобно да си живееш мрънкайки в оправдания.Сама разбираш,че тук и да ти се напишат 1000 еднакви мнения как пича е насилник,а ти горката жертва... Ти си тази, която да сложи края.Замисляш ли се, че той не те уважава точно защото преминавайки границата с теб, не си го стопирала.Стой си, съжалявай се и гълтай хапчета и не очаквай да има промяна към добро.Той ще те уважава все по-малко ,не се надявай на чудо.Твоето е по-лошо от самота в момента!

# 83
Просто иска с един куршум два заека - кое е толкова сложно за разбиране?
За сложно- не е.
Но псих. тормоз и “искам си кучето” са взаимно изключващи се за мен.
Знаеш ли пък, хапчетата може да си ги бива... Пак е един куршума, пак зайците са чифт- тя тормозена, но с кучето. Евър!

# 84
Елементарно. Вземаш кучето и оставяш бележка: "Изтървах кучето, избяга. Страх ме е как ще реагираш, страх ме е да се прибера..."

# 85
Елементарно. Вземаш кучето и оставяш бележка: "Изтървах кучето, избяга. Страх ме е как ще реагираш, страх ме е да се прибера..."

Супер идея, поклон  bowuu
Значи, взима кучето и го дава на нейни приятели временно. После го чака да се прибере и му сервира притеснено новината.
 Естествено трябва да се прави на мега притеснена и да го търсят. Така ден-два. И после и тя да изчезне  Mr. Green
Авторке, а тази идея как ти се струва  Mr. Green

# 86
  • София
Е как, аз го писах вече, и на моя пост не реагира. Авторката, предполагам, малко дразни заради заглавието. Не знае какво е безизходица.

# 87
Не, тя изчезва и оставя бележка, нищо и никого не чака. Ако темата не е пързалка, може да стане страшно...

# 88
Прилича ми на пързалка и ми се иска да е такава. Защото ако не е така, много тъжно, колко объркани, незрели и нерешителни хора има.

# 89
Наистина има... пълно е с нещастни, нерешителни и непредприемащи никаква промяна жени. И около мен ги има. И като им намекнеш, че ти е ясно какво се случва около тях, се скъсват да те убеждават колко са щастливи и как трябва да се правят компромиси...

Общи условия

Активация на акаунт