Какво става в българския футбол - расизъм на стадиона

• 17 340
  • 615
  •   1
Отговори
# 135
и с право. в русия ще им спукаха гъзовете от бой и е*ане.

в иран, СА и латинска америка даже немаше да има по какво да ги разпознаят.

но всеки знае кои са п*тки и можеш да им идеш у дома и да си правиш всичко и да ти се кланят.

Аз на шотландския национализъм и на шотландските ултраси се кефя, не знам стигат ли до ексцесии и смъртни случаи като английските, виждат ми се луди по пловдивски. те също, шотландците бяха за нас, много мразят англичаните Simple Smile ама...следващия път.
понякога https://www.youtube.com/watch?v=Dg8Dn0aSo8o

яко ни се подиграват Laughing боко, боко, какви ги надроби.
"Всеки един от английските футболисти, който е бил в групата за евроквалификацията срещу България в София, може да посети психиатър, осигурен от ФА, съобщава вестник “Таймс”.

В информацията се твърди, че хора от футболната асоциация са говорили с всеки един от състезателите поотделно и са им предложили професионална помощ."

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 19:27 от sweetdidi

# 136
и с право. в русия ще им спукаха гъзовете от бой и е*ане.

в иран, СА и латинска америка даже немаше да има по какво да ги разпознаят.

но всеки знае кои са п*тки и можеш да им идеш у дома и да си правиш всичко и да ти се кланят.

Аз на шотландския национализъм и на шотландските ултраси се кефя, не знам стигат ли до ексцесии и смъртни случаи като английските, виждат ми се луди по пловдивски. те също, шотландците бяха за нас, много мразят англичаните Simple Smile ама...следващия път.
понякога https://www.youtube.com/watch?v=Dg8Dn0aSo8o

яко ни се подиграват Laughing боко, боко, какви ги надроби.
"Всеки един от английските футболисти, който е бил в групата за евроквалификацията срещу България в София, може да посети психиатър, осигурен от ФА, съобщава вестник “Таймс”.

В информацията се твърди, че хора от футболната асоциация са говорили с всеки един от състезателите поотделно и са им предложили професионална помощ."

Пуснах една сълза за разбитата им психика Cry Grinning

# 137
преди години на един мач, не у нас хвърлиха банан към цветнокож футболист, той го обели и изяде.
Дани Алвеш Wink:

Човек с огромни топки за разлика от някои примадони от последните дни.

# 138
Миличките...да дойдат да ги утеша.

# 139

--------------------------------------------------------------------
" Разбира се, англичаните са голяма и мощна нация, така че, издигнаха скандала до много високо ниво, но като цяло проблемът беше само в няколко хулигани", пише хърватското издание."
https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/multimedia/video/razn … -nekolcina-562407

# 140
Брей, много нежни душИ били английските футболисти, същински балерини. Joy

# 141

Аз предлагам продължителен отпуск по болест, последващ санаториум и евентуално едни Малдиви за възстановяване на увредената психика.

Друго, на кой мач там били наричали нашите "цигани". Моля, да се уточнят последно цигани ли сме или расисти, защото не може и двете едновременно.

# 142
Ние сме animals. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
  • Варна
Друго, на кой мач там били наричали нашите "цигани". Моля, да се уточнят последно цигани ли сме или расисти, защото не може и двете едновременно.
Щом англичаните казват, може. Mr. Green

# 144
За тези "животни" не разбрах нашите вдигнаха ли аларма до небесата и сезираха ли де що има БФС, ФИФА, УЕФА и какво беше там. Също и за "цигани" оплакаха ли се,  само не знам да не е расистко, нацистко и ксенофобско да считаш "цигани" за обида и да стане и по-зле. Знам, че циганите се обиждали, ама ние може и да нямаме такова право.

# 145
  • Варна

За тези "животни" не разбрах нашите.....

Кои нашите?  Thinking
Шефа на БФС в оставка?

# 146
гък не са казали. няма и да кажат. само извинения до откат.

добро заглавие https://www.dnevnik.bg/sport/2019/10/15/3976681_rasizum_po_poruc … s_ot_akciiata_na/

# 147
Е, все има останали някакви ръководни кадри, "и. д."...

# 148
  • София

За тези "животни" не разбрах нашите.....

Кои нашите?  Thinking
Шефа на БФС в оставка?

Още вчера са извикали посланика на Англия във Външно и са протестирали срещу обидите в пресата.
 https://m-dnevnik-bg.cdn.ampproject.org/v/s/m.dnevnik.bg/bulgari … tanski_mediini%2F

# 149
И посланик Хопкинс ще си го премести от единия крачол в другия, ама не може по обективни причини.
Свобода на словото, независим печат, ала-бала  и така.

Общи условия

Активация на акаунт