Какво става в българския футбол - расизъм на стадиона

• 17 321
  • 615
  •   1
Отговори
# 150

За тези "животни" не разбрах нашите.....

Кои нашите?  Thinking
Шефа на БФС в оставка?

Още вчера са извикали посланика на Англия във Външно и са протестирали срещу обидите в пресата.
 https://m-dnevnik-bg.cdn.ampproject.org/v/s/m.dnevnik.bg/bulgari … tanski_mediini%2F
Освен, че нашите са се извинили, изразили съжаление и обещали повече да не правят така, друго не видях в статията.

# 151
ще накажат 5 човека и ще реват като долни к*рвички УЕФА да не налага сериозни санкции.

но какво друго да правят като самия премиер го е начертал плана. не е като да те изненадат с вълна хейт изведнъж.

# 152
  • Чужбина
Освен, че нашите са се извинили, изразили съжаление и обещали повече да не правят така, друго не видях в статията.
Ох, побеснявам. Какво се извиняват. Просто да кажат, че тия ще бъдат наказани, щото по закон ... ала-бала.

На пресата не можем да й кажем нищо, щото свобода на словото. Така и трябва да бъде.

Нооооооо ... Ние май още не сме се научили, как да се оправяме в такива ситуации. Със западняците трябва да се държиш ... ох, как да го кажа по-учтиво ... непреклонно и неумолимо, и коравосърдечно. И трябва абсолютен непукизъм и високомерие.

С народите на изток от нас е точно обратното. Там се уважава друго поведение.

# 153
  • Варна
Тоя младеж по средата не е ли Георги Валентинов /май по-известен като гадже на русата Златка/?  Thinking

Скрит текст:

П.П. Оооо ама то си го пишело. Аз не се зачетох в статията, само снимките погледнах. ooooh! Blush

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:12 от Хексе

# 154
  • Чужбина
Аз не я знам, коя е тая златка, но тия са си точно от Хулиганите, дето ги има у всяка държава.

И ми мирише на инценировка тука на мене.

# 155
остана ли някой, който да не знае че е инсценировка?

# 156
  • Варна
Аз не я знам, коя е тая златка, но тия са си точно от Хулиганите, дето ги има у всяка държава.

И ми мирише на инценировка тука на мене.
Точно, а това не са обикновени хулигани, а хора практикуващи бойни спортове. Тоя Георги е ММА боец. За мен са наети от някого.

# 157
Той и сънът ми има една торба медали и няколко ММА мача, но не е тръгнал да се сродява с едноклетъчни по стадионите. Иначе тези, които са ги арестували и показаха, като влизат и излизат от РУ си изглеждат като обикновени въшльовци с татуировки с надпис "България" по кухите си тикви.

# 158
# 159
Нали били повели Кръстоносен поход срещу расизма. Оттогава расистките прояви са се увеличили над два пъти.

# 160
  • София /Абсурдистан
Расизъм има навсякъде. Ултрасите навсякъде са еднакви. Какво са ни нарочили, да видят първо себе си.

# 161
Днес пак един цветнокож ме зачекна на тема расизъм, тук всеки ден по няколко пъти повтарят кадри, ужасно е. Не беше агресивен, по скоро любопитен, и му припомних какво са правили английски ултраси с наши кротко гледащи мач фенове, убития мъж в UK, барманa в Златни...и му казах- не мислите ли че една животинска имитация е за предпочитане?...i got the point каза...ще готнеш не ми и ще се извиниш следващия път.

# 162
  • Най-красивата страна
Едно е ултраси да крещят простотии на стадиона.
Но съвсем друго е ,когато в английската преса ,на първите страници на вестниците стоят расистки обиди.
Видяхме кои точно са расистите.

# 163
Предизборен фишек, създаване на някакви нагласи, от които се търсят евентуални дивиденти. Пренасочване на общественото внимание. Боби Михайлов - като недостатъчно убедителен като шеф на БФС през годините, в които е на този пост, подходящ за тези цели. Казано по народному - човекът, който опира пешкира.

# 164
именно. но батко можеше и така или иначе пак да иска оставка. но не би. трябваше грандиозен цирк да направи.

Общи условия

Активация на акаунт