Голямата тема за малките масла - 22

• 59 799
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
А за устни какво използвате? Ефект хидратирани, меки би било супер, малко против бръчици или лека сочност на устните

# 466
Свърших страхотно шипково масло. Имаше ефект и около очите и на цялото лице. С какво е подходящо да продължа през горещите месеци? Със нормална кожа съм.

# 467
С доста светла кожа съм - но почернявам, без задължително да изгарям преди това. Внимателна съм със слънцето, но бих искала да ми препоръчате подходящи масла, за получаване на хубав, равномерен тен - за преди и след слънце.

Чувала съм за маслото Бурити, което съдейства за хубав тен.
Намерих го в готова форма -  Хербал Кеър "Масло за тяло Бурити" - комбинация на кокос, шеа и екстракт от дърво Тара и Омега 3 и 6 комплекс. Някой ползвал ли го е? Миналото лято се мажех с него преди излагане на слънце. Мисля, че ми действаше добре.

# 468
За слънце се мажа с какаово масло, мирише хубаво, дава супер лек и приятен блясък на кожата и тена става равномерен. За след слънце нещо хидратиращо, хем така тена ще се задържи повече

# 469
здравейте ,можете ли да ми препоръчате арома дифузер.... този на флораме ми се струва доста скъп  , или си заслужава инвестиицията?

# 470
  • в огледалото на живота
здравейте ,можете ли да ми препоръчате арома дифузер.... този на флораме ми се струва доста скъп  , или си заслужава инвестиицията?
Зависи от квадратурата на помещението.
Аз имам този модел за спалнята и съм доволна:

# 471
  • Пловдив
Къде ги има тия дифузери?

# 472
  • Пловдив
Моят е такъв. Поръчвала съм си го от Алито.

# 473
  • в огледалото на живота
Алиекспрес

# 474
  • софия
Момичета ползвали ли сте сквалан-сквален от Зоя?Или на друга марка,без The ordinary(него го имам).

# 475
Момичета ползвали ли сте сквалан-сквален от Зоя?Или на друга марка,без The ordinary(него го имам).

Аз ползвам на Time ..останало ми е още съвсем малко...после почвам овесеното поръчвам от Амазон, тая Зоя преди години, внасяха хубави масла, ама кажи му българска им работа и не им се сърди  ..сега са 90% гренясали ментаци....дала съм им червен картон, последните 2 години само изхвърлям пари при тях.

# 476
  • Варна
И аз спрях да поръчвам от Зоя преди години. Ето това е моето http://seisabansoap.eu/product.php?ProductID=92.
Преди поръчвах от Биофетиш.

# 477
  • софия
Благодаря Ви!

# 478
https://makasa.org/aroma-difuzer-tree-of-life-7-tzviata-aroma-mama.html този ползвам аз...има и други модели в сайта им...любим ми стана от няколко месеца...и има супер много масла Simple Smile

# 479
  • Пловдив
https://makasa.org/aroma-difuzer-tree-of-life-7-tzviata-aroma-mama.html този ползвам аз...има и други модели в сайта им...любим ми стана от няколко месеца...и има супер много масла Simple Smile
мерси! Това е само машинка, нали?
А какви масла смесваш? Може ли идеи и комбинации?

Общи условия

Активация на акаунт